Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 video kayıt sırasında sesteki problem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce S3 alarak aranıza katıldım. Yalnız bikaç gün önce şöyle birşey farkettinm. Telefonda video çekerken ses kaydında problem var. Oldukça yüksek sesle gürültülü çıkıyor ve benim sesim çok az duyuluyor o gürültüden. Normal ses kayıt yaparken proglem yok sadece video kayıt sırasında sesteki bu problem gözüküyor. Android 4.1.2 versiyonu sanırım mevcut. Başka bir video kayıt programı da indirdim yine aynı sonuç. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• youtubeye yukleyip videoyu buraya koyabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=o-8tR8ZfOsg

Ornek bir video cektim. Ilk gun disarda video cekimi yapmistim ve ruzgardan boyle oldugunu dusunmustum ruzgarliydi. Fakat evde yaptigim cekimlerde de durum bu sekilde. Benzer bir sorunla karsilasan oldu mu acaba ?
  • up
  • Servise gönder bence

• Bugun fabrika ayarlarina dondurup tekrar deneyecegim. Son care servis gibi gozukuyor onlar da simdi 1 ay geri vermezlerse isimiz var :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbati19

Bugun fabrika ayarlarina dondurup tekrar deneyecegim. Son care servis gibi gozukuyor onlar da simdi 1 ay geri vermezlerse isimiz var :s

Kendin recovery moda alıp reset at, büyük ihtimalle düzelir.

Edit : şimdi video yu izledim donanımsal gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 22 Nisan 2013; 19:43:01 >
  • fabrika ayarlarine dondurdum yine ayni sey devam ediyor :s ben de donanim oldugunu dusunecem ama sadece ses kaydinda hic problem yok. kamera kayit esnasinda ayni mikrofonu kullanmiyor mu ki :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.