Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 5 gün önce galaxy s4 aldım ilk akıllı telefonum şarjı çok çabuk bitiyo ilk defa kullandığımdan mı yoksa normalde de böyle mi yani her 2-3 dakikada bir %1 gidiyor diyebilirim

• malesef bendede oyle galaxy aceden terfiyim ama sarj konusunda memnun degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm s4 ler öyle.
  • Merhaba garantilimi cihazın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 sarji bir bi beni mi memnun ediyor?
    Ben gayet 1 gunu cikarabliyorum.

• Oncelikle belirteyim ki tum S4'lerde durum ayni degil. Android'in eski surumlerinin birinde telefon wifi kullanirken pil cok cabuk tukeniyordu yazilimsal bir sorun oldugundan dolayi fakat guncellemeyle o sorun duzeltildi, eger guncelleme yapmadiysaniz bundan kaynaklaniyor olabilir. Sorun bu degilse pilinizi cikarip bir kontrol edin derim, benim telefonumda da pil vabuk tukenmeye ve telefon asiri isinmaya baslamisti pil yuzunden ve pili cikarip baktigimda pil sismisti. Bir baska sebep de telefonun cok uzun sure acik kalmasi olabilir, yaklasik 10-15 gun telefonu kapatmadiysaniz pil tuketimi inanilmaz derecede artiyor malesef.

• sarhoslver S kullanıcısına yanıt
    merhaba
    Cihazınızın şarj problemi hafıza kartı veya yüklenen uygulamalardan kaynaklanabilir sorunu şöyle anlıyabilirsiniz cihazı güvenli mod da açıp yüklediğiniz uygulamaları pasif hale getirerek kullanınız şarj sorunu devam etmezse yüklenen uygulamalarda problem olabilir yazılım olarak da android sürüm 4.4.2 türkiye version olan yazılımı yüklüyebilirsiniz iyi çalışmalar
    www.yelservis.com
    www.telef10cu.com

• Mecbur parlaklığı v.s düşürerek kullanmalısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.