Bildirim
SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
S2 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim s2 s3 den bile cok daha saglam bir telefon ayrica tasarim olarak da cok daha güzel bence dış görünüş olarak s3 fiyasko diyebilirim ama tabii ki ne olursa olsun arkadaşın iphone5i tuttugumdaki his yok tabii ki gonul isterdi ki plastik olmasin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheFormul
S2 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim s2 s3 den bile cok daha saglam bir telefon ayrica tasarim olarak da cok daha güzel bence dış görünüş olarak s3 fiyasko diyebilirim ama tabii ki ne olursa olsun arkadaşın iphone5i tuttugumdaki his yok tabii ki gonul isterdi ki plastik olmasin..
Doğruları söyledikten sonra , isteyen istediği telefonu kullanır senin gibi dostumFakat çıkıp plastik çok faydalı telefonu hafifleştiriyor falan demek tamamen saçmalık. Adam kalkıp metal gövde kullanıp s3 ağırlığında sapasağlam dokunma hissinde zirve yapmış telefon üretiyor. Biz hala plastik şöyle böyle deyip kendimizi avutuyorsak yazık . s4 , plastik kasa gelir ve alırsam. Bunu plastiğin kalitesizliğini bilerek , belki güncelleme desteği, belkide batarya ömrünün iyi olması gibi sebeplerden alacağım, malzeme kalitesinden bahsetmeyeceğim , metal yada iphone tarzı cam gibi malzeme ile yekpare gövde gelirse ise bayıla bayıla alırım. dört dörtlük derim kendimce
-
Bende Galaxy S2 kullanıyorum.
Sanırım ben de S2'den S4'e geçecek kervan arasında olabilirim =))
Ama özelliklerini ve ayrıca tipini çok merak ediyorum (: -
Evet, s2-s3 sahibi olarak s4 ü bekliyorum.. S4 mü note 3 mü alayım , ikiside çıksın bi bakıcam geçen gün note 2 aldı arkadaş hoşuma gitti abarttığım kadar büyük değilmiş daha zevkli s3den.. -
7 Gün sonra yine bir perşembe olacak ve büyük gün beyler -
Arkadslar ben s2 kullanmistim ilk ciktiginda bazi ozellikleeini begenmeyip 3 ay sonra htc ye donmustum simdi ise s4 bekliyorum acikcasi beni heyecanlandiran cikicaklar arasinda tek tel.htc one sarmadi beni,kafamma takilan s2 de browser hep mobile di deskttop yapamiyoduk yapsakta teli acip kapayincq ozelliik gidiyodu bu duzeldimi ayrica cok isiniyodu arkasi klavyesi nde uzun basinca cikan kisaltmalar yoktu ve builgisayara taktigimizda htcdeki gibi iste bilgisayarin internetini kullancanmi,yada telin internetini kullancanmi,hafiza karti gibi secenekler cikmiyodu butun bunlar guncellemelerle yada s3 le geldimi insallh gelmistir.... -
Samsung'un haftaya tanıtacağı yeni amiral gemi modeli Galaxy S4 ile ilgili son iddia kasanın yine plastik materyalden imal edileceği olmuştu. Samsung başkan yardımcısı Y. H. Lee, bir demecinde bunu üstü kapalı biçimde doğruladı.
Lee, firma olarak estetik tasarıma büyük önem verdiklerini ancak büyük miktarlarda ve hızlı üretim yapacakları modeller için malzeme kalitesine de dikkat etmek gerektiğinin altını çizdi. Böylece Bir amiral gemi modeli diğer rakipler tasarım aşamasında iken üretim sürecine başlamış oluyor.
Samsun için diğer bir dikkat edilecek konu ise çıkarılabilir batarya nedeniyle arka kapağın çabuk yıpranan bir materyalden olmaması.
Lee, plastik malzemenin diğer akıllı telefonlardakilere göre daha uzun ömürlü olduğunu, bunun sebebinin ise plastiğin bükülebilir olması ve darbeyi emebilmesi olduğunu belirtiyor.
HTC One ve iPhone 5 modellerinin alüminyum kasa nedeniyle tüketiciye daha premium bir tecrübe sunması ancak plastiğin aynı havayı verememesi konusunda ise Lee, yeni ürünlerinin bu dengeyi güzel bir biçimde yakalayacağını belirtiyor.
Kaynak: DonanımHaber (http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-S4te-plastik-kasa-kullanildigini-dogruladi.htm)
-
Şahsen metal kullanılmasına karşı değilim ama fiziksel olarak olumsuz bir etkisi olacaksa polikarbonatı tercih ederim. Yok, olumsuz bir yönü olmayacaksa metal olması daha iyi. Siz onu bir kenara koyun da kamera gibi şeylerden ne bekliyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
Şahsen metal kullanılmasına karşı değilim ama fiziksel olarak olumsuz bir etkisi olacaksa polikarbonatı tercih ederim. Yok, olumsuz bir yönü olmayacaksa metal olması daha iyi. Siz onu bir kenara koyun da kamera gibi şeylerden ne bekliyorsunuz?
sony xperia z neyse ona yakın bir şey de bu olacak :) sony sensör kullanacak çünkü -
İnşallah şu nette dolaşan resimleri gerçektir.Telefonun köşeli olması daha bi şıklık katıyor sanki.S3e de bu yüzden pek ısınamadım ya .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JrMaster
7 Gün sonra yine bir perşembe olacak ve büyük gün beyler
Buradan izleyeceğiz ilk sayfaya koyarsan iyi olur
Saat olarak da orada 14 Mart 19:00 - 19:30 gibi başlayacak biz de 15 mart Cuma günü 02.00 - 02:30 gibi geçeriz youtube başına sabahlarız
Şöyle bir fotoğraf gördüm böyle olursa iyi olur beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 7 Mart 2013; 19:23:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Espa
http://www.youtube.com/user/SAMSUNGmobile
yapıştırdım ilk sayfaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 7 Mart 2013; 19:29:20 > -
evet bende köşeli olmasını istiyorum inşallah öyle olur ince ve keskin kenarlı...
s2 siyahtı s4 hoşuma giderse beyaz almayı düşünüyorum bu sefer... -
quote:
quote:
Şahsen metal kullanılmasına karşı değilim ama fiziksel olarak olumsuz bir etkisi olacaksa polikarbonatı tercih ederim. Yok, olumsuz bir yönü olmayacaksa metal olması daha iyi. Siz onu bir kenara koyun da kamera gibi şeylerden ne bekliyorsunuz?
sony xperia z neyse ona yakın bir şey de bu olacak :) sony sensör kullanacak çünkü
Benim okuduğum bazı yerlerde kendi kamera sensörünü kullanacak diye biliyorum. Ama hala söylentiler var 14 Mart göreceğiz. Belki dediğiniz gibi Sony den alır sensörü yine.. Ayrıca benim Htc one daki kamera özellikleri hoşuma gitti.. Galaxy S4te de umarım böyle veya buna benzer güzellikler olur. Ayrıca kaliteli ses veren bir hoparlör :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanjack026
quote:
quote:
sony xperia z neyse ona yakın bir şey de bu olacak :) sony sensör kullanacak çünkü
Benim okuduğum bazı yerlerde kendi kamera sensörünü kullanacak diye biliyorum. Ama hala söylentiler var 14 Mart göreceğiz. Belki dediğiniz gibi Sony den alır sensörü yine.. Ayrıca benim Htc one daki kamera özellikleri hoşuma gitti.. Galaxy S4te de umarım böyle veya buna benzer güzellikler olur. Ayrıca kaliteli ses veren bir hoparlör :)
Ses kartı da iyi olur umarım. s2'deki ses kartı vasat mesela. Poweramp ve özel eq ayar kullanıyorum orta seviyeye anca geliyor kalite.
-
Bazı arkadaşların dediği her şeyiyle çok güzel bir telefon olabilir Galaxy S ten S2 ye geçişte olduğu gibi.. Beklentiler de o yönde. Benim bir şey dikkatimi çekti şu ekran görüntüleriyle ilgili.. işlemci Armv7 yazıyor. Bu cortex a7 ile aynı mı ? Sanırım değil. Yine de emin değilim.. Ayrıca S4 desem de o ekran görüntüsüne ve o işlemci cortex a7 de olsa onun 1.2 de çalışacağı söylenmişti. Cortex a15te 1.8 de çalışacak denildi.. Sistem bilgisini tam olarak gerçeği göstermemiş ya da var başka bir şeyler.. Öylesine bir sızıntı gibi.. Beklentileri aşağıya çekip, telefon çıktığında tasarımı görmezden gelip özellikleriyle etkilemesi gibi bir yolda izleniyor olabilir..
İşlemci konusunda daha bilgili bir arkadaş anlatabilir mi ? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanjack026
Bazı arkadaşların dediği her şeyiyle çok güzel bir telefon olabilir Galaxy S ten S2 ye geçişte olduğu gibi.. Beklentiler de o yönde. Benim bir şey dikkatimi çekti şu ekran görüntüleriyle ilgili.. işlemci Armv7 yazıyor. Bu cortex a7 ile aynı mı ? Sanırım değil. Yine de emin değilim.. Ayrıca S4 desem de o ekran görüntüsüne ve o işlemci cortex a7 de olsa onun 1.2 de çalışacağı söylenmişti. Cortex a15te 1.8 de çalışacak denildi.. Sistem bilgisini tam olarak gerçeği göstermemiş ya da var başka bir şeyler.. Öylesine bir sızıntı gibi.. Beklentileri aşağıya çekip, telefon çıktığında tasarımı görmezden gelip özellikleriyle etkilemesi gibi bir yolda izleniyor olabilir..
İşlemci konusunda daha bilgili bir arkadaş anlatabilir mi ? :)
hocam 14 mart a kadar kim ne derse desin her şey havada kalacak fake testler çakma ekran görüntüleri felan ... az kaldı sabır :)
-
Arkadaşlar antutu testinde s4 görünüyor şu An exynos 5410 4+4 ve 1.8ghz hızında gpu olarak da powervr sgx 540mp 4.99inc 2gb ram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser_q
Arkadaşlar antutu testinde s4 görünüyor şu An exynos 5410 4+4 ve 1.8ghz hızında gpu olarak da powervr sgx 540mp 4.99inc 2gb ram
544MP8 olmasın o? Zira 540MP galaxy Nexus cihazına kullanılıyor. 540 ise galaxy s i9000'de. Faryaab'ın yayınladığı görsellere göre 544MP8 var.
Kaynak: sammobile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X