Şimdi Ara

Samsung galaxy s4 imei kopyalama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
30.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

note2 ye imei kopyaladıktan sonra yazılım güncelleme yapabiliyor muyuz?

Imei gider

hocam bende telefon alma arefesindeyim
    örnegin note2 ye imei çakılmış güncelledik diyelim ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pietrolfa

quote:

quote:

Imei gider

Şebeke çekmez ama ariza patch adlı uygulamayla şebeke tekrar geri getirilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

quote:

quote:

Imei gider

Şebeke çekmez ama ariza patch adlı uygulamayla şebeke tekrar geri getirilebiliyor.

arıza patch ile şebekeden eskisi gibi tam randıman alınırmı 3g si olsun gibi gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

quote:

quote:

Imei gider

arıza patch ile şebekeden eskisi gibi tam randıman alınırmı 3g si olsun gibi gibi

4.1.2 ye güncellerken sorunsuzca olmuştu ama yeni gelecek güncellemelerde ne olur bilmiyorum ama sorunsuz olur gibime geliyor.

• yine açık kapılar :D 1200 tl ye s4 alıp imei atmak mantıklımı sizce
  • quote:

yine açık kapılar :D 1200 tl ye s4 alıp imei atmak mantıklımı sizce

Eğer elinizde eski kullanmadığınız telefon varsa onun imeisini attırın sorun olmadan kullanırsınız.Telefoncular rastgele imei atmasın bir süre sonra uçuyor onların attıkları imeiler.
  • quote:

quote:

quote:

Imei gider

Sebeke gidebilir rastgele imei atilirsa ucabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar i9500 için hala imei klonlama çıkmadı mı?
  • takip
  • Çözdüm kardeş. İsterseniz paylaşabilirim. Ben tanıdığımın telefonundan çözdüm. Bende alacağım yurtdışındanda siz bir deneyin. Belki sadece tek bir telefonda çalışıyordur. Bir deneyin olursa bende alacağım. O olmazsa bir program söyleyeceğim onu indirin. Şimdilik bunu bir deneyin olmazsa öbür yolu söylerim. Beni de bilgilendirin. Kardeş telefon numarası girme yerine yazın bunu. Kendinize eski model bir telefon bulun onun imei'sini yazdırın.Kolay gelsin...

Kod : *#*#889988#*#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 21 Ağustos 2013; 12:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Çözdüm kardeş. İsterseniz paylaşabilirim. Ben tanıdığımın telefonundan çözdüm. Bende alacağım yurtdışındanda siz bir deneyin. Belki sadece tek bir telefonda çalışıyordur. Bir deneyin olursa bende alacağım. O olmazsa bir program söyleyeceğim onu indirin. Şimdilik bunu bir deneyin olmazsa öbür yolu söylerim. Beni de bilgilendirin. Kardeş telefon numarası girme yerine yazın bunu. Kendinize eski model bir telefon bulun onun imei'sini yazdırın.Kolay gelsin...

bu yöntemi basarılı bende telefoncudan aldım işe yarıyor herkesle paylaşmasaydın keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozen -- 21 Ağustos 2013; 11:22:07 >
  • Kardeş ne yapayım Donanım Haber'de paylaşmayacağım da başka forum sitesinde mi paylaşacağım. Donanım Haberdeki üyeler efendi. Yani ben bir ara başka bir forum sitesinde üyeydim. Hepsi asık suratlı, birşey yazsam hemen kızarlardı. Git kendine yeni konu aç diye. Birde burada asık suratlı olanlar var. Onlarda "Yeni nesil MTK 6589 işlemcili telefonlar" dakiler de asık suratlı. Sizle paylaşmayacağım da kimle paylaşacağım
  • Hangi modellerde oluyor. İ9500? İ9505?
  • quote:

Hangi modellerde oluyor. İ9500? İ9505?

i9500 de çalışmıyor denendi
  • denedim ben de. çalışmıyor.
  • Kardeş o zaman program vereyim oradan indirin. i9500,i9505 ve birçok galaxy s4 modeli için(Zoom,Active,Mini) de var.Yalnız program virüslü.Bilgisayarınıza Deep Freeze programını kurun ondan sonra imei programını kurun. Yeniden başlattığınızda bilgisayarınız eski haline gelsin ya da sisteminizin bir görüntüsünü yani Recovery'sini alın virüs bulaştığı zaman yedekten kurarsınız.

NOT : Antivirüs Programınızı devre dışı bırakın yoksa programa erişmek için bazı izinlere ihtiyacınız olabilir diyor.+Dediğim gibi Recoverysini alın sistemin. Virüs bulaştığı zaman Recovery'yi kurarken C:'yi komple biçimlendirin.

http://www.nsteam.org/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 21 Ağustos 2013; 13:46:38 >

• quote:

Çözdüm kardeş. İsterseniz paylaşabilirim. Ben tanıdığımın telefonundan çözdüm. Bende alacağım yurtdışındanda siz bir deneyin. Belki sadece tek bir telefonda çalışıyordur. Bir deneyin olursa bende alacağım. O olmazsa bir program söyleyeceğim onu indirin. Şimdilik bunu bir deneyin olmazsa öbür yolu söylerim. Beni de bilgilendirin. Kardeş telefon numarası girme yerine yazın bunu. Kendinize eski model bir telefon bulun onun imei'sini yazdırın.Kolay gelsin...

önce imei çaksak sonra güncellesek.imei gidince tekrar bu kod sayesinde ilk çaktığımız imei girsek problem olurmu? biraz karışık oldu kusura bakma

• soyle bir problem var iki aydir Klon imei li i9505 kullaniyorum bir sikinti yoktu AMA iki gundur 3G ye baglanamiyorum ne yaptiysam olmadi sadece edge baglantisi var AMA 3G kesinlikle yok varmi bir fikri olan .

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

önce imei çaksak sonra güncellesek.imei gidince tekrar bu kod sayesinde ilk çaktığımız imei girsek problem olurmu? biraz karışık oldu kusura bakma

Problem olmaz kardeş kafana göre takıl. Telefon senin. Güle güle istediğin imei'yi at. Senin telefonun hangi model.i9505 veya i9500. Birde nasıl soktunuz ülkeye gümrüğe falan takılmadı mı? Bende sipariş edeceğim de yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

soyle bir problem var iki aydir Klon imei li i9505 kullaniyorum bir sikinti yoktu AMA iki gundur 3G ye baglanamiyorum ne yaptiysam olmadi sadece edge baglantisi var AMA 3G kesinlikle yok varmi bir fikri olan .

Kardeş o zaman 3G'li bir telefon varsa evde ya da ikinci el olarak kötü 70 tl'ye 3G''li telefon al imei at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 26 Ağustos 2013; 16:38:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.