Şimdi Ara

Samsung galaxy s4 imei kopyalama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
30.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Önemli değil kardeşim yardımcı olduysam ne mutlu sana. Belkide sürüm farklılığdan dolayıdır bu kod işleri.
    @fatihcelikw

hediye telefon gelicek bana duruma göre alıcam s3 eğer kayıt olabilecekse s4 alıcam ? haber bekliyorum teşekkürler
  • banada cihaz geliyor 9500 bende yardım isterim arkadaşlar.ime attıkdan sonra güncelleme yapanlar varmı , ime tekrar gidiyormu bu konularda artı ve eksiler nelerdir.
  • internette okuduğum kadarı ile yukarıda bahsedilen telefon üzerinden kodlama ile ime girme orjinal telefonlara değil çin işi dediğimiz sahte yada replica cihazlarda oluyormuş doğrumu ? orjinal 9500 gerçek telefona bu işlemleri yapan varmı
  • Beyler az önce tanıdık bi telefoncu aradı ve galaxy s4 i9500 e klon imei atılabildigini soyledi.. bende bekliyodum aylardır ama arkadasım yurt dısına cıktı ve bi kac gune gelcek o yuzden pasaport kaydı yaptırcam.. isteyen olursa telefoncunun numarasını verebilirim daha detaylı bilgi alabilirsiniz.. 70 liraya atıyormus bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barnies21 -- 10 Ekim 2013; 14:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır bende araştırıyorum, şöyle bir video buldum, göstermiş anlatmış download linki vermiş. lakin birinci sim kartın imei değiştirmeme rağmen 2. sim kartın imesini değiştiremedim bu programdan anlayan yada nasıl yapılacağını bile var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=KVh795-DQnc
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba,
    Uzun süren Samsung Wave birlikteliğinden sonra, geçen hafta Hong Kong'dan i9505 aldım ve pasaportuma kayıt ettirerek kullanacağım. Bu konunun başından beri anlatılan imei kopyalama işlemi sadece pasaport kaydı yapamayanlar için midir? Yoksa Türkiye kaynaklı bir imei atılınca cihaz kullanımında daha avantajlı bir durum mu oluşuyor?
  • fatihcelikw F kullanıcısına yanıt
    Hocam Çin'den galaxy s4 cihaz aldım orijinal diye pasaporta kaydettirdik telefon kapandı, çine geri gönderdik geri geldi gene pasaporta kaydettirdik maalesef sonuç aynı Çin e geri göndermeden varmıdır bunun bir çözümü? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Bütün kodları denedim olmuyor i9505
  • Enes A. kullanıcısına yanıt
    Kodla olmaz. O iş için özel makine lazım. O da telefoncularda bulunur. Kodla imei numarası değiştirilebilen telefonlar genellikle MTK işlemcili telefonlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Kasım 2014; 14:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

soyle bir problem var iki aydir Klon imei li i9505 kullaniyorum bir sikinti yoktu AMA iki gundur 3G ye baglanamiyorum ne yaptiysam olmadi sadece edge baglantisi var AMA 3G kesinlikle yok varmi bir fikri olan .

Arkadaşlar bu sorunu çözebilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

soyle bir problem var iki aydir Klon imei li i9505 kullaniyorum bir sikinti yoktu AMA iki gundur 3G ye baglanamiyorum ne yaptiysam olmadi sadece edge baglantisi var AMA 3G kesinlikle yok varmi bir fikri olan .

Arkadaşlar bu sorunu çözebilen varmı?

Ben cozdum kendim preroted diye bir rom var xda da odinle flash laniyor bir adet i9505 pit dosyasi ve bu rom u flashladim benim sorun cozuldu bootloader degistigi icin olmus benim sorunum bootloader i guncelleyince bu romla duzeldi

• teknosadan 15 gün önce bir s4 aldım 15 gün sonra güncellemeden sonra şebeke gitti. imei null/null yazıyor. internetten baktıgımda kayıtlı gözüküyor. garantiye verdim sorun nedir acaba biri yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaess -- 8 Şubat 2014; 22:34:33 >
  • arkadaşlar isveçten alınmış galaxy s4 i9506 imei attırabileceğim ankarada bir yer varmı yardımcı olabilirmisiniz?
  • ıraktan s4 getirttim(orjinal) telefoncuya imei attırmaya gittim atarlarmış ama mesaj atamazmışım telefonu her açtığımda şifre girecekmiş,m yok mu bunun başka çözümü?
  • i9505 e box yardımı ile 2 dakikada imei atılıyor ben kendim attım zamanında bir box yardımı ile hiç bir sıkıntıda çekmedim ne şebeke sorunu ne güncelleme sorunu 9500 ile uğraşmadım hiç açıkcası
  • nomenore kullanıcısına yanıt
    dün telefoncuya gittim başka bir model s4e attılar ama benim telefona atamadılar nasıl attırabilirim imei? bide atarız ama mesaj atamazsın dediler
  • Valla i9500 u bilemem ama 9505 te hic bir sorun olmuyor mesaj atamama imei ucmasi guncelleme sikintisi hic bir aorun olmuyor 9505 te ama 9500 u bilemem hic denemedim

• Barnies21 B kullanıcısına yanıt
    S.a s4 i9500 cihazın var IMEI attırmam lazım yardımcı olabilecek birileri varmı acaba yol gösterebilir deniz memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan aktıf olan bi cozum lutfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.