Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
24.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iyaylagulu

quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Orijinalden alıntı: iyaylagulu

Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce almış olduğum Samsung Galaxy S4 telefonumun metal görünümlü plastik kısımları soyulmaya başladı. Şu an itibariyle aşırı kötü bir görünüm var, telefonu kılıf ile kullanıyorum bu kenarları kapatıyor estetik açıdan iyi görünüyor falan ama daha fazla soyulmasını istemiyorum. Bu durumu nasıl önlerim nasıl düzeltirim ? Telefonum Delta Servis garantisinde servise gönderdim ve garanti kapsamında olmadığını, ekran ile birlikte değişim olacağı için kallavi bir ücret söyledir yaptırmadım. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, şimdiden herkese teşekkürler.

bu senin sorunun butun samsung urunlerinde var. s1 den s5 e kadar hepsinde oluyo ve olmaya da devam edicek... s5 e o kadar para veriyorsun ama kucuk bir dusme ile kenarlarindaki adi magzemeden yapilan ince aliminyum icine cokuyor yada boyasi kalkiyor... bu paralara aldigin telefon bu hale geliyorsa cok yazik... s serisinin hepsi note serisinin hepsinde bu durum olucak ve olmayada devam edicek... tuvalet fircasinin pilastigi samsungtan daha kalitelidir... yillarca samsung kullanan biri olarak soyluyorum... suanda samsung s4 ve lg g2 kullanan biri olarak soyluyorum...

Kesinlikle katılıyorum Samsung bir dev olabilir ama dayanıklılık açısından Sony Xperia gayet iyi

elektronik piyasasinin devleri.... sony ....lg ....asus ... bunlarin ustune baska bir marka yoktur.... ama bizim gerizekali ve cahil milletimiz kazik yemeye devam ediyor... samsung nerde hangi ise yaramayacak sacma sapan ozelllik varsa dolduruyor ve bunun ustune kullanabilecekleri en adi magzemeyi kullaniyor yine bizim gerizekali cahil insanlarimiz gidiyor yine samsung aliyor... ben cok acik bir soru sordum hala bu soruma delikanli gibi erkek gibi cevap veren olmadi surekli kivirtarak cevap verildi... tekrar soruyorum... SAMSUNG S5 İN 2400 TL EDİCEK NEYİ VAR... NOTE 3 UN 2200 TL EDİCEK NEYİ VAR .. M8 İN 2500 TL EDİCEK NEYİ VAR... BU RAKAMLAR 800-900 1000 -1200-1400-1500 TL DEGİL 2200-2400-2500 TL... BİRAZ DUSUNUN YAAA AKLİ MANTİGİ OLAN İNSANLAR BU FİYATLAR VERMEZ.... BU SORULARİMA DELİKANLİ GİBİ ERKEK GİBİ CEVAP VEREN OLMADİ...ben lg g2 ve s4 kullaniyorum isin geregi 2 telefon kullanmam gerek... lg ye atmadiklari laf atmadiklari bok kalmadi... sorularima cevap olarak diyorlarki ... lg den gicirdama geliyo ...lg 20 cm den dusunce kiriliyo... kasa kalitesi betbat... vs vs...be benim sordugum sorulara cevap mi... biraz dusunun yaaaa.... yediginiz kaziklarin acisini bu sekilde cikaramazsiniz... farkindayim kazigin uzunlugu cok fazla iciniz yaniyor yapilacak birsey yok uzgunum ama bu sekilde icinizi rahatlatamazsiniz.... lg firmasi yillardan beri adam akilli android piyasasinda degildi... adamlat bir tane telefon cikardi ve samsungun s4-5-note 3 u golgede birakti her yonuyle artilari cok daha fazla... ve telefonun fiyati 1500 tl civarinda arada neredeyse 1000 tl gibi bir far var ve bu fark kesinlikle cok buyuk... samsungun ardaki bu farka degecek hic birtane telefonu yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sakın çerçeveyi felan degiştirme bırak orjinali kalsın . Kozmetik açıdan bu birtek senin umrunda bundan emin ol .Sende görmezden gel hani camı çatlak bir s4 olsa tamam derimde köşe soyulması çok telefonda var dert etme.
  • Kılıf Vb. Şeyler Kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Hocam sakın çerçeveyi felan degiştirme bırak orjinali kalsın . Kozmetik açıdan bu birtek senin umrunda bundan emin ol .Sende görmezden gel hani camı çatlak bir s4 olsa tamam derimde köşe soyulması çok telefonda var dert etme.

Kafamda deli sorular hocam bir yandan da sizin dediğiniz gibi orijinal halini bozmadan kalsın diyorum. Kenarlarını tamamen soy beyaz kalsın kurtul diyor diğer yanımda. Bir diğeri de değiştir diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Adi malzeme malesef. Plastik tuvalet fırçaları bile daha dayanıklıdır bence.

bende de note 2 vardı kasa kalitesi berbattı bir düşünsenize merdiven çıkıyorsunuz cebinizde telefon var ve telefon sıkışmadan gıcırdıyor bir daha samsung mu asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyaylagul

quote:

Hocam sakın çerçeveyi felan degiştirme bırak orjinali kalsın . Kozmetik açıdan bu birtek senin umrunda bundan emin ol .Sende görmezden gel hani camı çatlak bir s4 olsa tamam derimde köşe soyulması çok telefonda var dert etme.

Kafamda deli sorular hocam bir yandan da sizin dediğiniz gibi orijinal halini bozmadan kalsın diyorum. Kenarlarını tamamen soy beyaz kalsın kurtul diyor diğer yanımda. Bir diğeri de değiştir diyor

Son durum ne yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

quote:

Son durum ne yaptınız?

Hocam son durum şudur elime bir tane bulaşık teli aldım soyulan ve kötü görünen yerleri kendim soydum altındaki tabaka beyaz ve telefon da beyaz olduğundan dolayı kötü bir görünüm olmadı. Şu an bu şekil kullanıyorum bir sıkıntısı yok hatta ayrı bir estetik görünüm bile oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

quote:

Son durum ne yaptınız?

Hocam son durum şudur elime bir tane bulaşık teli aldım soyulan ve kötü görünen yerleri kendim soydum altındaki tabaka beyaz ve telefon da beyaz olduğundan dolayı kötü bir görünüm olmadı. Şu an bu şekil kullanıyorum bir sıkıntısı yok hatta ayrı bir estetik görünüm bile oldu

Değişik bir çözüm aşağıdaki konuyu da inceleyebilirsiniz :)

http://forum.donanimhaber.com/m_97669488/f_//tm.htm#97669488

• iyaylagul İ kullanıcısına yanıt
    resim ekleme imkanınız var mı merak ettim belki bende yaparım
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam ekledim flashlı ve flashız çektim daha net görebilirsiniz. Eğer yapmaya karar verirseniz de dikkatli olun ekrana denk getirmeyin ekranı çizebilirsiniz
     SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU

pürüzler olmasa aslında çok belli olmaz, benim tel gold brown renk, gerekipte böyle birşey yaparsam beyazdan daha az sırıtacaktır bence
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Kenarlardan komple temizlesem pürüz söz konusu olmazdı tabi de şimdilik soyulan kısımları temizledim. Çok dikkatli bakılmadığı sürece sıkıntı olmuyor aslında
  • quote:

Kenarlardan komple temizlesem pürüz söz konusu olmazdı tabi de şimdilik soyulan kısımları temizledim. Çok dikkatli bakılmadığı sürece sıkıntı olmuyor aslında

Konuyu unuttum resimlere baktım ne temiz kullanmış bu arkadaş dedim ve bi baktım bulaşık teli ile temizleme mesajına fel. geçiriyordum Samsung ne tür bir madde kullanmış bu telefonun yanlarında yaw.

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Hocam bir hafta tırnak uzat onunla bile kazırsın kenarları o derece dandik soyuluyor yani
  • quote:

Hocam bir hafta tırnak uzat onunla bile kazırsın kenarları o derece dandik soyuluyor yani

Bu durum çok can sıkıcı çok fena canımı sıkıyor telefonu ağız tadıyla kullanamıyorum zaten alt kısım çok az kavladı sinir oldum
  • Konuyu hortalatacağım belki ama işinize yarayacak bilgi vereyim dedim.

Telefon çerçevesi soyulması ile ilgili bende DELTA servise gönderdim, sen soydurmuşsun dediler. Ben de onlara ben buna eyvallah diyecek adam değilim dedim. Tüketici Hakem Heyetine dilekçe verdim. Bilirkişi inceledi ve beni haklı buldu.
    1640TL para iadesine kara verdiler. Bu tür konularda eyvallah demeyin arkadaşlar.

Emsal karar ve dilekçe örneği aşağıda

SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU
     SAMSUNG GALAXY S4 KENAR SOYULMA SORUNU

Şikayetimin Linki:
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2576357#gorusmeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 18 Ocak 2015; 22:06:30 >

• fktanik kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgi gerçekten çok iyi ve yararlı bu tarz bir çözümü ne bu forumda ne de diğer forumlarda okumamıştım. Yazdığınız dilekçede firmanın belirttiği fiyat çok dikkatimi çekti aynı sorun ile ben de aradığımda bana da 600 TL karşılığı çerçevenin ön cam ile birleşik olduğu için birlikte değişeceğini söylemişlerdi. Bilgi gerçekten çok faydalı fakat gel görelim mi telefonun garanti süresi bitti. O zamana ait görüşmelerin dökümanını alıp şansımı denesem mi acaba
  • Garanti bittiyse zor be dostum. Şimdi adamlar diyebilir biz soyulma göremedik vs.

Ama o zaman servis raporunda belirtilmişse " soyulma normaldir" gibi bir şey varsa süper olur.

Yine de baya zaman geçtiği için zor gibi düşünüyorum.
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor hocam çünkü uzun bir zaman dilimi içerisinde oldu her şeyi geçtim sözlü beyan var yazılı bir beyan hiç yok elimde yakın bir zaman olsa yine bir şekilde ibraz ederim de en iyisi ben bu şekilde kullanmaya devam
    Sözlü beyansa olmaz dostum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.