Garanti bittiyse zor be dostum. Şimdi adamlar diyebilir biz soyulma göremedik vs.
Ama o zaman servis raporunda belirtilmişse " soyulma normaldir" gibi bir şey varsa süper olur.
Yine de baya zaman geçtiği için zor gibi düşünüyorum.
dostum bende de samsung e5 var bir sene oldu kenarları soyuldu ancak açıkçası telefonu değiştirseler bile aynısında yeniden olacak diye teşebbüs etmek istemiyorum. Metal çerçevelerden alacağım sanırım kapatması için
Ben paramı sonunda aldım. Zaman sorunum yoktu ve telefon artık 800 - 900 TL olmasına rağmen 1650TL ve avukat icra mahkeme masraflari ile 2500TL civarı para ödemek zorunda kaldılar. Soyulduysa acıma bunlara dostum. General Mobile Discovery için Telpa yı Tüketici hakem heyetine verdim önceki gün. Adamlar kaşınıyor resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Merhaba,
Eğer Samsung telefonunuzda yanları soyulma gibi bir problemi varsa ve şu zamanda her samsungta var. Garanti kapsamında yapılıyor. Telefonunuzu servise verdiğinizde soyulmalar düşme ve darbeden dolayı değilse zamanla oluşan soyulmalarsa soyulan kısımla birlikte ekranda değişiyor. Yani hem ekranı yeniliyorsunuz hemde soyulan kenarları.
Ben şişlideki samsung servisine verip ertesi gün teslim almıştım. Telefonum ilk günkü haline döndü.
Bilgilerinize sunulur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme