Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
615.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s4 mini kullananlar şarj durumu nasıl sizde? bendeki 24 saati zor çıkarıyo hiçbişy yapmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Kleiner

Bilgisi olan kimse yok mu arkadaşlar Smasung'a mail attım onlardan da cevap yok.

Brightstar 'da bulabilirsiniz bende o Firmanın garantısınde aldım..Vodafone cep Shov'dan

https://brightmobil.com/
  • Ben de incehesap.comdan aldım 24 saat geçmeden geldi. Beyaz aldım.
    KVK garantili.
    Benim ilk Samsung telefonum.
    Bişey sormak istiyorum , Nokiada tercihler ayarı vardı ,sessiz,hatsız,toplantıda vb. gibi. veya siz kendiniz özel tercihler belirleyip her tercihe farklı zil sesi ayarlayıp şu kadar çalsın gibi ayar yapabiliyordunuz. Samsungta böyle bi özellik yok mudur ? var da ben mi bulamadım.
    Mesela ben dersteyken "derste" modunu seçip tek bip çalmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanyali007 -- 21 Temmuz 2013; 14:04:37 >
  • Samsung Allah cezanı vermesin telefon daha 3 5 günlük kendi kendine kapanıp açıldı.Evet 1 kez yaptı ama bir çok forumda tartışılmış serviste bile çözüm bulamayanlar varmış..inşallah 1 kereliktir.

Bu arada 24 saati zor çıkarıyor şarjı birşey yapmadan diyen arkadaşım,ben kurcalıyorum bikaç gündür o şekilde 1 günü geçiyor biraz bilemedim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alanyali007

Ben de incehesap.comdan aldım 24 saat geçmeden geldi. Beyaz aldım.
    KVK garantili.
    Benim ilk Samsung telefonum.
    Bişey sormak istiyorum , Nokiada tercihler ayarı vardı ,sessiz,hatsız,toplantıda vb. gibi. veya siz kendiniz özel tercihler belirleyip her tercihe farklı zil sesi ayarlayıp şu kadar çalsın gibi ayar yapabiliyordunuz. Samsungta böyle bi özellik yok mudur ? var da ben mi bulamadım.
    Mesela ben dersteyken "derste" modunu seçip tek bip çalmasını istiyorum.

alanyalı sağ tuşta acma kapama tusu; 3 sn basılı tutunca hat tercihleri geliyor; veri ağı modu ,ucus modu,sessiz tercihleri var (bu arada bende nokiadan dediğin ayarlardan gectim : ) farklı zil sesine bakmadım ama benim 6 sene evvelki telimde varsa bundada vardır diye dşünüyorum,bilen varsa cevap verir sanırım (dipnot; o özellik için rehberdeki numaralara seçenekler yap alt sol tustan büyük ihtimalle oradandır,ben daha rehberi gecirmedim numara yok yani ..

• telefon satmaz diyenler yanılıyor, dün elektroword de son telefonu satın aldım.
    1199 ve % 10 hediye çeki.

telefon gerçekten şık olmuş, ama fotoğraflar felaket durumda, s3 mini 5 mp daha iyiydi. inşallah donanımsal değildir...
  • Ben kablosuz internete bağlanıyorum navigasyon açayım dedim gprs açık deil diye kurulumu yapmıyor demekki 3g ile girip biraz kontör yollamak gerekiyor.
  • Kilit ekranındaki hayatınıza eşlik eder , sözünü nasıl değiştireceğiz ?
  • Dostum bende bu cevabı bekliyorum,o ekranın gelmesi tamamen zaman kaybı ve ne yaptımsa ilk giriş sayfasını iptal edemedim..
  • bazı arkadaşlar nexus 4 e bakın diyorlar, ama iphone 5 kullanan arkadaşlarım dahi kasaya hayran kaldı, bu telefonu başka telefonla kıyaslamayın, s3 minideki çözünürlük olayıda halledilmiş, öyle kare falan görmek mümkün değil, 5 gb hafıza kullanıcıya kalmış benşm gibi fotoğraf ve videolarını sd karta yükleyen için , yeterli bir hafıza...
  • Cuma günü aldığım Samsung Galaxy S4 Mini bugün servise verıldı.Neden uygulamalar arası geciş esnasında Donma yaşadım ve cihazı kapatıp Bataryayı cıkartıp yenıden taktım.Cihaz acıldı samsung yazısı cıktı oyle kaldı.Ne yaptıysam olmadı hemen sevrvıse götürdüm servıstekılerde şaşırdı daha ılk gçrüyoruz stoklarda yenı bir telefon nasıl olur dıye konustular daha 2 gunde bu yaşarsam ılerde ne olur bılemem cihazdan soğudum açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyman

Kilit ekranındaki hayatınıza eşlik eder , sözünü nasıl değiştireceğiz ?

Hayatınıza Eşlik Eder yazan kısma haifice bastırp aşağığa doüru parmağınızla çektirin ekran da bir pencere acılacak oradan değiştirebilirsiniz..Yazı renkelrınıde değiştirebilir saat ve tarıhıde istersenız kaldırabilirsiniz..
  • quote:

telefon satmaz diyenler yanılıyor, dün elektroword de son telefonu satın aldım.

telefon gerçekten şık olmuş, ama fotoğraflar felaket durumda, s3 mini 5 mp daha iyiydi. inşallah donanımsal değildir...

nasıl s3 mini daha iyiydi ya s4 mini benim baktiğim video ve fotoğraflara göre bayağı iyi
  • Hala bir S4 kadar bilinçli bir forum oluşturamadık şurda,telefonu dün aldım (Siyah)bariz bir görünüm farkı var beyazla karşılaştıınca,şarjını tam olarak test etmedim ancak bir kaç kullanımdan sonra size bişeyler söyleyebilirim,kamera net ve iş görür fakat S-Voice nasıl silerim onu bulamadım zira kullanılmayan o kadar çok öğe varki şarjı sömüren; halen neyi silip neyi silmemem/kaldırmamam gerektiğini bilmiyorum,lütfen bu konuda ayrı bir link ya da yardımlarınızı rica ediyorum,bide kutusundaki çıkan kulaklığı kullanamıyorum(iphone gibi ucu olanlar bana göre) neyi ve hangi ince kılıfı tavsiye edersiniz,teşekkürler,selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

telefon satmaz diyenler yanılıyor, dün elektroword de son telefonu satın aldım.

nasıl s3 mini daha iyiydi ya s4 mini benim baktiğim video ve fotoğraflara göre bayağı iyi

sarsıntı ayarını açıp 8 mp 4x3 yapınca bayağı düzeldi. 16x9 çekmiyor 8 mp.
    telefon gerçekten olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 22 Temmuz 2013; 19:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

quote:

Kilit ekranındaki hayatınıza eşlik eder , sözünü nasıl değiştireceğiz ?

Hayatınıza Eşlik Eder yazan kısma haifice bastırp aşağığa doüru parmağınızla çektirin ekran da bir pencere acılacak oradan değiştirebilirsiniz..Yazı renkelrınıde değiştirebilir saat ve tarıhıde istersenız kaldırabilirsiniz..

ekran kilitini devre dışı bırakınca oldu, kameranın çekme sesini kapatamadım, ve kamera cidden kötü çekiyor...
  • yaa alan bir kaç vatandaş şuraya telefonla çekilmiş bir kaç foto veya video yüklesin dropbox a veya yandex e yükleseniz daha iyi olur kalitesi düşmez hem forum da adam gibi bir paylaşım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A72C1774 -- 22 Temmuz 2013; 21:16:00 >
  • Takipteyim açıklayıcı bir konu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSMArena.com
    Samsung Galaxy S4 mini preview: First look
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_mini-review-932p6.php

Burada çekilmiş fotolar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• s4 mini piyasaya çıkmadan önce s4 mini alacağım diyordum şimdi htc one mininin çıkmasını bekliyorum. bu iki telefon arasında kaldım. ikisinin de birbirinden üstün yanları var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.