|
Bildirim
|
Hocam biz samsung telefonlara ruslardan daha fazla para ödüyoruz.Samsung funları var bizim ülkemizde. Çifte standardı para ile açıklamak mümkün değil.Devletimiz halkını yabancı şirketlere karşı savunmasız bıraktığı için şirketler bunu suistimal ediyor.
|
Arkadaşlar DU Battery Saver kullananlar için, kolay kolay hiçbir yerde bulamayacağınız gerçek crakli, tüm özellikleri açık, DU Battery Saver 3.9.5 Pro versiyon indirme linkini ilk defa ve sadece burda paylaşıyorum.Kendi ellerimle az önce upload ettim.Güle Güle Kullanın...
Buyrun Link: http://www78.zippyshare.com/v/66022126/file.html |
Hocam sana kimse telefonunu bu şekilde kullanma demiyor.İhtiyacın varsa kullanacaksın tabi ama neden herkesten bu tarz kullanım bekliyorsun ve neden böyle kullanmayanlara gidin 5110 kullanın diyorsun?
Mail beklemeyen tango kullanmayan, whatsapp'tan çok acil görüşmeler yapmayan adamın suçu ne? Anlamadığın şey herkes telefonu ihtiyacına göre kullanıyor.Adam ihtiyacı varken sırf tasarruf olsun diye kendini kasıp whatsapp mesajlarından mahrum kalmıyor ve ya tasarruf etmek için iş maillerini kaçırıp işini kaybetmiyor.Adamın bunlarla işi yok ve gereksiz olduğu için kapatıyor. Sen şimdi marketteki 600 bin uygulamadan senin kullandıklarını kullanmayan adama git 5110 kullan dersen mantıksız olur.Adam geriye kalan 599997 uygulamadan herhangi biri için akıllı telefon kullanabilir, sana soracak değil ne kullanacağını. Örnek veriyorum, bende 145 uygulama yüklü ve benim ilgi alanım ne tango ne de mail takip etmek. Benim akıllı telefon kullanma şeklime karışmak kimsenin haddine değil.Ben seni gayet iyi anlıyorum işime gelmeyen birşey de yok umurumda bile olmaz nasıl kullandığın, ama sen beni ve burdaki diğer arkadaşları anlamıyorsun, empati yapamıyorsun, millete 5110 kullan diyecek kadar da kendinde hak buluyorsun.Hatta forumda insanların ne konuşacağına karışmaya çalışıyorsun. Bütün mesele bundan ibaret.Sen maillerinle, tangonla takıl, bir başkası fotoğraf çeksin akrabalarına yollasın, bir diğeri whatsapp'ta grup kurup iş görüşmesi yapsın, bir diğeri bütün gün face'te takılsın, bir diğeri twitter'da instagram'da fenomen olsun.Bir diğeri film indirip izlesin, kitap indirip okusun, bir başkası 3g ile uzaktaki büyükleri ile görüşsün, ama bırak herkes ne istiyorsa onu yapsın. Sen de saygı duyamıyorsan bile en azından müdahele etme.Zaten buna hakkın da yok.Zaten esas mesele de bu. |
Telefonun ikinci eli 300 lira falan zaten.420 çok bence değmez.
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|