Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S4 Mini La Fleur Edition'ı tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski donanım haberi istiyoruzzzz. Artık 2si1 bile aksamaya başladı. Tamamen mobile kayacaklar diye çok korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Eski donanım haberi istiyoruzzzz. Artık 2si1 bile aksamaya başladı. Tamamen mobile kayacaklar diye çok korkuyorum.

Mesut Çevik hasta olduğu için bu hafta çekilmedi oldu olacak gidip vursaydın adamları
  • S4 alanlar iyi sayıyor samsunga şu an S5 modellerini düşünmek bile istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayanlar için düşünülebilir aslında

• gereksiz bence
  • Alternatif renk seçeneğinin çıkması neden bu kadar batar ki? Anlam veremiyorum kuscam, ayıldım, bayıldım vs.. bir bayan için hoş bir telefon olabilir, ayrıca ilk defa la fleur(çicek) serisi bir telefon çıkarmadı Samsung, la fleur Fransızca'da çicek demek bu arada, yorumları konuya girmeden tahmin etmiştim çok kalitesiz..
  • korkmaya başlıyodum bu hafta samsung telefon çıkarmıyacak diye neyse ki internete girmedigim anda haber gelmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Git-Gel

korkmaya başlıyodum bu hafta samsung telefon çıkarmıyacak diye neyse ki internete girmedigim anda haber gelmiş :)

Mesaj ve nick uyumu çok hoş geldi nedense.

Sen bi git-gel biz o arada yeni modeli çıkarırız.
  • Yeter samsung yeter inşallah nokiadan beter olursun inşallah sonunda oppo tarafından satın alınırsın

• Millet s4 bitti dio. Adamlar s4 mininin tasarımını deiştirip böyle bi zamanda piyasaya sürüyo. Kim ne derse desin. Bunu yapabilen bi firma kensini ve piyasayı anlamıştır demektir. Reklamın gücü ve piyasayı iyi okumak + Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapmak.
    Nokia bu üçünden sadece reklam kısmını yaptığı için battı. O yüzden Samsung Nokia gibi batmaz merak etmeyin.

• Almak zorunda değilsiniz. Yada bu haberide okumak zorunda da değilsiniz.. Bu konuda samsungu tebrik ederim. Adamlar her bütçeye ve her zevke hitaben telefon çıkarıyorlar. Mesela bu model güzel olmuş. Tamda milletin sevgilisin e, eşine yada kızların alabileceği güzel desenli bir model olmuş..

• acaba konuda bayan var mı?
    Onların fikrini almak lazım.
    Biz erkek gözüyle bakıyoruz ve saçma sapan bir şey görüyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Alternatif renk seçeneğinin çıkması neden bu kadar batar ki? Anlam veremiyorum kuscam, ayıldım, bayıldım vs.. bir bayan için hoş bir telefon olabilir, ayrıca ilk defa la fleur(çicek) serisi bir telefon çıkarmadı Samsung, la fleur Fransızca'da çicek demek bu arada, yorumları konuya girmeden tahmin etmiştim çok kalitesiz..

üstte adam yazmış kapak değiştirip telefon satıyorlar diye sencede öyle değil mi gülmekten duramıyorym valla

• quote:

Orijinalden alıntı: masculine

Piyasada bir sürü kılıf vesaire mevcut telefonu istediğin renkte gösterirsin vede korursun.Bu firma kime üretim yaptırıyorsa o fabrikanın işçilerine yazık.Rüzgar yön değiştirse telefon çıkartıyor.Hiç mi insanlardan tepki gelmiyor siz ne yapıyorsunuz diye bu kadar mı tüketim canavarı oldu dünya.

• hos bir bayan telefonu ama bi erkekde garip gözükebilir tabi zevkler degisir

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Alternatif renk seçeneğinin çıkması neden bu kadar batar ki? Anlam veremiyorum kuscam, ayıldım, bayıldım vs.. bir bayan için hoş bir telefon olabilir, ayrıca ilk defa la fleur(çicek) serisi bir telefon çıkarmadı Samsung, la fleur Fransızca'da çicek demek bu arada, yorumları konuya girmeden tahmin etmiştim çok kalitesiz..

üstte adam yazmış kapak değiştirip telefon satıyorlar diye sencede öyle değil mi gülmekten duramıyorym valla

Görebiliyorum sadece renk değişikliği olduğunu. Atıyorum kırmızı bir iPhone 5s çıktı Apple yeni bir telefon mu yapmış oluyor alternatif renk sunmuş oluyor bu konuda bahsi geçen olayda bundan ibaret sanki Samsung yeni bir telefon modeli gibi çıkarmış gibi yorumlar yapılıyor olması la fleur ne bilmediği için (sadece kelime anlamı değil) zannediyor ki Samsung yeni bir s4 versiyonu çıkardı başlığa göre yorum yaptığı için sonra başlıyor hemen active, zoom, lte, exynos vs... sayılmaya -ki acı olanda bu adam la fleur'u belki işlemci modeli sanıyor Google'da az bir araştırsa daha önce Samsung'un çiçek desenli telefon yaptığını görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık bunu BİM de satarlar :D :D

• bayanlar için çok güzel bir cihaz olmuş tam hediyelik aslında
  • s4 mini ebatları ile çok ideal boyuta sahip bir telefon.. tam olması gerektiği boyutlarda.. z1 mini'de benzer boyutlarda gelirse tam benim telefonum olur

• çizgiler ve renk çok hoş ve kaliteli olmuş

bağyanların gözüne mutlaka çarpar hediyelik olursa tadından yinmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.