Bildirim
Samsung Galaxy S4 Model: SCH-R970, 4.2.2, UNLOCK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaça aldın? Kontratlı mı aldın? Ben de almayı düşünüyorum. -
usta koskoca forumda şu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu ?
Samsung Galaxy S4 SCH-R970 modeli Türkiye'de unlock vs. yöntemlerle kullanmak mümkün müdür ?
Çünkü telefonu ülkelere göre üretmişler versiyonlarını. Bu versiyon bu ülkede kesinlikle mi çalışmaz ? Bilgisi olan varsa bi paylaşsın Allah rızası için. -
Ben de amerikadan almak istiyorum o yüzden biraz araştırdım. Genelde parayla unlock yapıyorlar. Sonra benim aklıma bir soru geldi: Acaba firmwareyi yeniden yüklesek unlock olur mu? Bununla ilgili bir konu açtım ama ona bakan da olmadı :( -
yok samsungla da konuştum. amerikayla da konuştum. kesinlikle amerikadan getirmeyin hele 4g modellerini falan sakın düşünmeyin. bir tek samsung türkiyede yurtdışından getirilen 4g modellerde şebeke problemi olabiliyor dedi. U.S. Cellular ne lanet bir operatörmüş kendi sitesinden başka internette esamesi yok. Hiç bir unlock sitesinde yok bu operatör. zaten zannediyorum ki bu operatör unlockundan ziyade, model numarası ile ilgili SCH-R970 modeli bi amerikada çalışıyor herhalde burda uyum problemi var. Tüm internette arıyorum 4 gündür. Bi de yunanlı var aynı dertten muzdarip ona da kimse cevap vermemiş. Kimsenin bi .. bildiği yok bu konuda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X