Şimdi Ara

Samsung a15 mi m34 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung m34 6 GB 128 GB 5g mi önerirsiniz.

M34 1 güncelleme az alacak fiyatı 700 800 TL daha düşük, kamera ve işlemcisi daha iyi ram ve depolama daha düşük.

Sizce neyi almak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutagb -- 14 Ağustos 2024; 14:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu fikir verecek bir babayiğit

• Umutagb U kullanıcısına yanıt

İkiside değil A24 bakın M34 kağıt üzerinde iyi ama 1280 biraz dengesiz bir işlemci.

• 5g olduğundan bir nebze m34 düşünüyordum. Çok takılmamak mı gerekiyor

• Telefonu ne kadar süre kullanacaksınız bilmiyorum ancak 5g'nin ülkemizde yaygınlaşmasına daha zaman var diye düşünüyorum 5g gelsede 4.5g ile sorun yaşamazsınız.1280 ısınınca şarjı sömüren bir işlemci alabiliyorsanız en azından A35'i zorlayın.

• A24 araştırın

A15, A24'ün kırpılmış versiyonu, a24te parlaklık 1000 nit a15te 800 nit.a15 te Böyle ufak tefek özellikler kırpılmış

A15 Kamerasında ois ve video modunda (video sabitleme)eis yok. Kamera benim için önemli değil diyorsanız A15

Ayrıca A15'te jiroskop...vs birkaç tane daha kozmetik önemsiz özellikler de yok

Günlük uygulamalarda 8gb rami hissetmezsiniz. 6gb olmuş 8gb ram olmuş çok fark olmaz

Çok ağır oyun oynarsanız belki o zaman 8gb ramin farkını görürsünüz. Telefona aşırı yüklenilmesine bağlı

• M34 daha isabetli olacaktır.Notebookcheck i açın.Orada karşışılaştırın.pil her halükarda m34 te daha fazla gidiyor.

• Aceleniz yoksa ve bütçeniz varsa M35 bekleyin

M34 geçen yıl eylül de gelmişti. M35 muhtemelen sonbaharda gelebilir . İşlemci,ram,rom,pil güzel

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m35.html

• Genelde 3 4 sene kullanıyorum telefonu, pubg tarzı değil daha basit oyunlar oyunıyorum genelde oppo reno 4 vardı 3.5 yıl oldu alalı ekranı gitmek üzere 2bin civarı istediler değiştirmek için yeni telefon almayı düşündüm bende biraz acele etmem gerekiyor her an gidebilir ekran o yüzden çok beklemeden almam lazım.

Xiaomi modellerinden önerisi olan var mı 10 bin TL civarında

Uzun ömür istiyorsanız samsung alın A24 idealdir üzmez.

• A24 ne m34ten ne de a15ten mantıklı gelmedi bana ram, hafıza vs iki telefonda daha üstün bence a24ten

A24 kamerasında ki ois ile ve ekran nit değeri ile A15'ten daha iyi bir cihaz M34 ise kağıt üstünde iyi gözüksede işlemcisi optimize edilmemiş uzun vadede problem çıkarabilecek bir yapıda 1380 olsa alın derdim ama 1280 sabıkalı tercih sizin.

• Yorumlarınız için teşekkürler. 15bin bandına çıkmadan her telefonun 1 2 noktada eksikleri oluyor gibi, şuan hala kararsızım acele etmesem daha iyi olacak gibi

A24'ün A15'ten farkı

Gürültü Önleyici 2 Mikrofon

1000 cd/m² Parlaklık

Sürekli Açık Ekran (Always-on Display)

Time-lapse (Hyperlapse)

Jiroskop

kamerada OİS (Optik görüntü sabitleme) ve EİS (video sabitleme)

3 slot : sim1 sim2 ve micro sd kart yuvası

Android 17 alacak

A15 8gb in avantajları :

8gb ram ve Android 18 alacak

A24 ve A15'te verimli g99 işlemci var

A24, 8000 civarına alınacak en iyi telefon

Hiçbir çinli telefon markası 7000 lik (M15)

8000 lik (A24,A15)

telefonlara 4 android sürüm 5 yıl güvenlik güncellemesi vermez ama Samsung bu desteği sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 16 Ağustos 2024; 12:43:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.