Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 10C mi? Samsung Galaxy M13 'mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında 3000 TL'ye kadar arıyordum ama bulamadım 4000 TL'ye kadar bir telefon arıyorum.

İstediğim çok bir özellik yok. Takılmasın. Youtube, Sosyal Medya, Whatsapp dışında birşey kullanmıyorum. Mi A2 Lite kullanıyordum oyun falan oynamıyorum.

Sadece Android güncellemesi alması önemli yazılımcıyım test cihazı olarakda kullanıyorum.

Birde güneşde ekran kalitesi iyi olsun istiyorum. Birde ses kalitesi. Sonuçta ekrandan youtube'dan eğitim videoları falan izliyorum. Otobüsde, minibüste

Bu 3 model arasında kararsız kaldım 10A 'yı 3000 TL'ye diğerlerini 4000-4300 bandında buldum. Samsung 400ppi xiaomi ise ekran kalitesi çok düşük görünüyor. Ne yapacağımı bilemedim.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/766091-781935-807417/redmi-10a_samsung-galaxy-m13_redmi-10c-64gb/

• 10c

• ekran parlaklığı ve pixel yoğunluğu nedeni ile samsung'u tercih ettim. Biraz önce sipariş verdim.

Xiaomi'nin yeni politikasınıda hiç beğenmedim samsung gibi 100 tane aynı model

Xiaomi'nin bu politikası yedek parça kıtlığı sebebi ile bıraktım.

En son şu modeline baktım özellikleri migros'da yazmıyor diye başka siteden bakayım dedim.

Migros'da yazan model: Xiaomi Redmi 10 4/64 GB Gri Cep Telefonu

Siz bu model'i görünce neye bakarsanız Xiaomi Redmi 10 değilmi?

Bu modele baktığınızda 4gb ram 64 gb disk'i olan tam 4 tane xiaomi 10 var. 10a,10c vb. saymıyorum bile.

Buyrun epey linki.

Redmi Note 10

Redmi Note 10 5G

Redmi 10 2022

Redmi 10

Ulan kılıf bile bulmak dert bu şekilde. Migros'da satan modelin hangisi olduğunu anlamak için resim karşılaştırması dışında br yolu yok.

• omeri7 O kullanıcısına yanıt

m13 hayırlı olsun takıma yaşıyormusunuz? performansı nasıl?

• Evet google play'den birşey indirirken bile bekliyor.

Ekran hassasiyeti çok yoğun

memnun değilim eşime verip başka bir telefon alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.