Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Oyun performansı çözümü burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonumu yeni aldım normal olarak hemen google play'deki oyunları çektim telefona ne var ne yok asphalt 8 i oynamaya başladım baktım kasmalar oluyor fps düşüşleri yeri geliyor donup kaldığıda oluyor dedim herhalde çakma telefon sattılar bana ( 2. el aldım ) neyse olacak gibi değil bende forumlara falan baktım kurcaladım format attım olmadı bir yazıya rastladım bu da çoğu kişiye banada mantıksız geldi gelmesinede işin ilginç yanı sorunumu çözdü ( pcde olsa yaramazdı emin olun ) şimdi..

Konuyu şu yüzden açtım bu telefonu alıpta bundan çok şikayetçi olanlar vardır eminim bende yardımcı olmak istedim hepsi bu çünkü insan kendini keriz gibi hissediyor ulan 1 milyar para verdik telefonu oyun kaldırmıyor daha napayım falan herneyse

Çözüm : Ayarlar>Daha fazla>Cihaz hakkında>Yapım numarası buraya kadar olan kısıma geldiğimizde yapım numarasına 7 defa basmamız gerek geliştirici seçeneği açmamız için daha sonra geliştirici seçeneklerine girerek 4x MSAA'yı etkinleştir in yanındaki kutucuğu işaretliyoruz bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.