Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 pil ömrü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldim ve memnunum.3 gundur kullaniyorum. Ancak memnun olmadigim şey mobile data açıkken sarjin su gibi akmasi. yani 10 dk da %10 sarj azalirmi ? ki sadece samsungun kendi tarayicisinda ve tek bir pencere acikken. mecbur kapiyorum mobil datayi. bunun disinda sorunum yok. alir almaz guncellemeleri yaptim. vodafone kullaniyorum. (sebekede etkili sanirim.) sizde durum nasil merak ettim. oneriniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0134 -- 14 Ağustos 2013; 5:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gun gidiyor normal kullanimda

• quote:

Orijinalden alıntı: 0134

mobile data açıkken sarjin su gibi akmasi. yani 10 dk da %10 sarj azalirmi ?

Arkadasım bu normal bir durum degil servisemi gıderseniz bir telefoncuya bisi diyemem ama bir sıkıntı oldugu kesin.
  • Kalibrasyon deneyin bende çözüldü.KArtı da belli bir süre çıkarın.Yoksa 10 saatte dokunmasan yüzde 2falan gidiyor.
  • telefonumu yeni aldım herşey iyi güzel hoş ama bu pil sorunu benimde canımı sıktı biraz sadece facebook ta ve internette geziyorum ve dakika başına %1 şarj azalıyor güncellemeleri felan her şeyi yaptım ama yinede aynı sorunu bilen varsa lütfen yazabilirmi
  • bugra3344 B kullanıcısına yanıt
    kalibrasyon yapin ben sürekli kullaniyorum interneti ortalama 1gün 15 saat gidiyor
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    kalibrasyon yaptım bugün ama yine aynı sorun hala devam ediyo acaba garantiyemi yollasam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam pil tam kapasiteye ulasmasi icin 1 hafta bekle eger sorun devam ederse servise ver.
    Bataraya gostergesi %15'e indiginde sarj et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 8 Ekim 2013; 14:48:46 >
  • Telefonumun şarjı bir anda bitiyordu yani ben öyle sanıyordum. Oğlum oyun yüklemiş sürekli oynuyordu oyundan bittiğini düşünüyordum. Sonra açtığımda bitmediğini %60 kadar dolu olduğunu gördüm. Pili alıp baktığımda şişmiş olduğunu farkettim, teknosadan 3 ay önce almıştım. Servise götürdüm ellerinde pil olmadığını söylediler cihazımı aldılar. Fakat o sırada iki tane daha aynı sorunla gelen gördüm. Servis yetkilisine sorduğumda ilk seride pil sorunu var değiştiriyoruz dedi. Umarım gelenlerde de aynı arıza olmaz, oğlumun telefonuna kaldım bakalım kaç günde gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.