Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy S4 Resim Galerisi Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonumdan ne yaptıysam resim galerisinde Picassa'ya ait bir klasör var Auto Backup diye bir klasör var bunu nasıl kaldırabilirim.
    Bilgisi olan arkadaşlar nasıl kaldıracağım hakkında bilgi verirse çok sevinirim.

Saygılarımla.

• Ustune basılı tutu ve sag ustten cop kutusu isaretine tıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biltektasarım

Merhaba arkadaşlar.
    Telefonumdan ne yaptıysam resim galerisinde Picassa'ya ait bir klasör var Auto Backup diye bir klasör var bunu nasıl kaldırabilirim.
    Bilgisi olan arkadaşlar nasıl kaldıracağım hakkında bilgi verirse çok sevinirim.

Saygılarımla.

O senkronizasyon ile gelen resimler henüz bende kaldırmayı beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

Orijinalden alıntı: biltektasarım

Merhaba arkadaşlar.

Saygılarımla.

O senkronizasyon ile gelen resimler henüz bende kaldırmayı beceremedim

Evet çok tuhaf ya. Bir türlü kaldıramadım. Kaç gündür araştırıyorum ama bir çözüm yok herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Ustune basılı tutu ve sag ustten cop kutusu isaretine tıkla

Beyfendi sizin dedigin gibi seçili hale getirdigimde kesinlikle çöp kutusu simgesi çıkmamaktadır.
  • Kalkmıyor galiba o resimler
  • Eğer hafıza kartındaysa önemli dosyalarını başka yere kopyala hafıza kartını biçimlendir belki işe yarayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim o resimler Google hesabına bağlı hesabı silmeden gitmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar/Hesaplar/ Google hesabı altında bulunan bir dizi senkron dizesi bulunmakta.
    Bunlar Google senkron hesaplarıdır. Sırası ile baktığınız zaman Picasa web albümleri senkronu göreceksiniz.
    Ayrnı zamanda fotoları yedekleme ile alakalı bir senkron daha olması lazım. Bu işaretli alanların işaretini kaldırıp senkron edin cihazı.
    Daha sonra Ayarlar/Diğer/Uygulama yöneticisine girin. Burada yüklü ve cihazın kendi içinde bulunan uygulamaları göreceksiniz.
    Uygulama yöneticisinde sağa doğru kayarak Hepsi yazan kısımdan Galeri uygulamasını bulun. içine girince ön belleği silin.
    O gereksiz dosya artık Galeri içinde görünmeyecektir.. Bununla alakalı kolaylık olması açısından aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

• Merhaba,
    Öncelikle güzel desteğin için çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim. Aslında ben bu bölüme kadar geldim ama video' da bir yeri atladıgımı gördüm :) Ön belleği siliyordm ama " verileri sil" butonuna tıklamıyordum. Megersem tıklamak gerekiyormuş...

Bir soru daha sormak istiyorum. İnşallah bunuda bilirsiniz. " BAZI MAİLLER DE TÜRKÇE KARAKTERLER ÇIKMIYOR" BU KONU HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?
  • Bende yazımda orayı belirtmediğimi farkettim şimdi. Oranında silinerek Galeri uygulamasının sıfırlanması sağlanıyor..
    Sorunun düzelmesine sevindim. Diğer arkadaşlarda kolayca halledebilir böylelikle.

Mail konusunda ise malesef yapacak birşey yok. Gelen mailin kodlanma biçimi ile alakalı bır durum.
    Eğer harici bir Posta uygulaması kullanıyor iseniz, uygulamanın bazı türkçe karakterleri kodlamadan dolayı okuyamaması olabilir.
  • Pekala son soru :) menüyü ben klasörlendirmiştim. Menüyü sıfırlama şansımız var mı ?
  • arkadaşlar galerim silindi nasıl geri getirebilirim yardımcı olsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aze88

arkadaşlar galerim silindi nasıl geri getirebilirim yardımcı olsanız sevinirim

Biraz zor ama bir önerim var.
    Telefonun hafızasına kayıt ediyorsan bence mümkün değil geri gelmez.
    Lakin resimlerini hafıza kartına kayıt ediyorsan data kurtarma programları ile resimlerini geri getirme olasılın bence var.

Geçmiş olsun.
  • ben sımdı fotograflar dıye bırseyı sılmeye calıstım devre dısı bırak dedı bıraktım fotolarıda sıldı rahatım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autobackup yazanları silmek için ilgili google hesabının senkronizasyonunu kapatmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.