Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Söylentisi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aguzel

quote:

Orijinalden alıntı: yunusunlukaya

ben samsung s4 hakkında biraz araştırmalar yaptım ve bir çok sitede s4 hakkında yazılı yorumlar ve ilgili resimler gördüm eç dikkatimi çekendehttp://www.karsilastir.com/Samsung-Galaxy-S4-Tanitimi-ve-ozellikleri,5 burası oldu gayette başarılı yapmışlar gibi gözüküyor en azından benim dikkatimi çekti

dostum makaleyi okudum eğer bu söylentiler doğru ise çok başarılı olacak.. ancak arka yüzeyde ki çift kamera mantığını çözemedim doğrusu...!! daha birini kullanamıyoruz

özelliklerde olmayacak bişe yok bence günümüz teknolojisinde, çift kamera mantıgı ise 3d çekimler için örneğin evo 3d ve lg 3d de var bu özellik

• samsung s4 şu ses sisteminde bir el atmalı. Bence en vasat olduğu konu.iyi bir müzik programında gerekli.ayrıntılar olmalı..ince ses ayarları yüksek ve net ses olmalı.
    Ayrıca iyi bir kasa.ekran kırılmaması içinde bir çözüm bulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 11 Aralık 2012; 0:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlara helal olsun. mühendisleri zehir gibi çalışıyor bizim millet ancak tüketiyor hiç üretim yok. keske galaxy s3 ayarinda bir telefonu türkiye çıkarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.