Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Söylentisi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son günlerde Samsung Galaxy S4 söylentisi yaygınlaştı siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? söylentiler gerçeği yansıtıyor mu?

• ben samsung s4 hakkında biraz araştırmalar yaptım ve bir çok sitede s4 hakkında yazılı yorumlar ve ilgili resimler gördüm eç dikkatimi çekendehttp://www.karsilastir.com/Samsung-Galaxy-S4-Tanitimi-ve-ozellikleri,5 burası oldu gayette başarılı yapmışlar gibi gözüküyor en azından benim dikkatimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusunlukaya

ben samsung s4 hakkında biraz araştırmalar yaptım ve bir çok sitede s4 hakkında yazılı yorumlar ve ilgili resimler gördüm eç dikkatimi çekendehttp://www.karsilastir.com/Samsung-Galaxy-S4-Tanitimi-ve-ozellikleri,5 burası oldu gayette başarılı yapmışlar gibi gözüküyor en azından benim dikkatimi çekti

dostum makaleyi okudum eğer bu söylentiler doğru ise çok başarılı olacak.. ancak arka yüzeyde ki çift kamera mantığını çözemedim doğrusu...!! daha birini kullanamıyoruz

• mali 450 diye birşey yok.

Samsung Nexus 10'da Exynos 5 Dual işlemci ve Arm Mali t 604 grafik birimi kullanmıştı. bu donanım mobil platformun en iyisidr.

Galaxy S4'te birde Quad kullanırsa çok daha üst düzey olur ancak şu piyasada çıkarmasının hiçbir anlamı yok.

S3 gözden düşerse çıkarırlar.
  • resimdeki ürün gerçek olamaz olsa bile lg çok büyük bir tasarım davası açar bkz. ( LG optimus 4x hd)
  • galaxy s3ten istenilen alınamadıysa yeni bir amiral gemi üretmenin peşine düşebilirler diye düşünüyorum.. ama şu piyasa da çıkartmak hata olur bence de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bece 2013 mayıs ayındaki mobil dünya fuarına yetiştirmeye çalışıyorlar başarılı olacaklarını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusunlukaya

bece 2013 mayıs ayındaki mobil dünya fuarına yetiştirmeye çalışıyorlar başarılı olacaklarını düşünüyorum

apple kadar pahalı olmayacağı kesin ama
  • apple çıkardı sıra samsunga geldi dedikoduda olsa gerçekte olsa seneye çıkması güçlü bir olasılık, şu kasasını biraz iyi malzemden ve güzel bir dizayn ile birleştirirlerse piyasayı sallar
  • aynen katılıyorum malzemeyi biraz daha kaliteli hale getirmeli kesinlikle...
  • özelliklere baktığımızda, yapılamayacak bir şey görünmüyor.
    S4 bir gün mutlaka çıkacak.
    Doğru olabilir.
    Artık telefon sektörü söylentilerle çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer galaxy s'ler gibi nisan ayında tanıtılıp haziran ayında piyasaya sürülür. Bence tasarımda, kasayı büyütmeden ekranı 5" yapacaklar ve fiziksel home tuşundan vazgeçmeyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Diğer galaxy s'ler gibi nisan ayında tanıtılıp haziran ayında piyasaya sürülür. Bence tasarımda, kasayı büyütmeden ekranı 5" yapacaklar ve fiziksel home tuşundan vazgeçmeyecekler.

Ekran da büyüyor cihaz da büyüyor.

Galaxy S2 boyutlarında 4.5" ekran görmek istiyoruz tablet mi taşıyacağız bu nedir ya böyle.
  • samsung koptu gidiyor tutabilene aş olsun
  • tanıtımı mayıs çıkışı s3 gibi haziran ağustos olabilir bence
  • bilgiler için teşekkürler yalnız kafama takılan bir soru var bu kadar sık telefon çıkartmak iyi mi ? kötü mü ?
  • Çıksın da telefon fiyatları biraz daha düşsün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullseri

samsung koptu gidiyor tutabilene aş olsun

note 3 6 inç olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

Orijinalden alıntı: fullseri

samsung koptu gidiyor tutabilene aş olsun

note 3 6 inç olur herhalde

Artık özel bir yerimizde taşırız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.