Bildirim
Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba arkadaşlar, s3 ile bunun arasında kaldım, kalın olması problem değil ama dahili hafıza 8 gb görünüyor hb da vede s3 te 720 x 1280 Pixel olan ekran çözünürlüğü bunda 540 x 960 Pixel. Hissedlilir bir fark oluşturur mu ? -
arkadaşlar konu ölmüş sanırım ama 2 aylık cihazımı acil şekilde satıyorum vatan faturalı yanında batarya şarj makinesi+yedek bataryasıda mevcuttur düşünen arkadaşlar pmden acil ulaşırlarsa sevinirim çok çok çok acildir!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: koniasun
Merhaba arkadaşlar, s3 ile bunun arasında kaldım, kalın olması problem değil ama dahili hafıza 8 gb görünüyor hb da vede s3 te 720 x 1280 Pixel olan ekran çözünürlüğü bunda 540 x 960 Pixel. Hissedlilir bir fark oluşturur mu ?
ekran s3 den küçük olduğundan farkı pek anlamazsın. -
O kalınlığa bu saçma tasarıma hala berbat resim çekiyor. Abi bizde ki bu her şey bi arada olsun tek aletim olsun bütün işleri bu yapsın mantığı kadar saçma bi mantık olamaz. Abi buna telefon denmez tasarımı berbat zaten işletim sistemi android telefon bile denmez, o kalınlığa o büyüklüğe taşınmaz bile. Note la karşılaştırmayın note inanılmaz ince cebinde olunca farkedilmiyor bile. Foto makinesi desen o da değil görüntü kalitesi hala berbat flaş kullanınca hala renkler bok gibi ve karanlıkta hal düzgün görüntü alamıyor. Gençler aletten ne istediğinize dikkat edin eğer telefondan fotoğraf makinesi çözünürlüğü kalitesi istiyorsanız kusura bakmayında hayal görüyorsunuz siz. Gidin güzel bi slr makine alın zaten hayvan gibi para vermezsiniz 2. el alın normal bi şey alın hem elinizde ki her ayarını yapabileceğiniz bir makine lensleri var her şeyi var al kullan. Ya ben o kadar parayı ona vericeğime bunu alırım hem çok güzel foto çekerim hemde o parayla telefonum olur diyorsan kusura bakmada bi yere git bu telefonla konuş millet seninle her türlü dalga geçer. Samsung böyle aptal saptal modellerle devam ederse yakında milletin kulağında pro fot makineler plazmalar deri ceketler görücez herhalde.
HERKESE TAVSİYEM LÜTFEN GAZA GELİP ŞU KAMPANYA BU KAMPANYA DERKEN ALIŞVERİŞ MANYAKLIĞINDAN KENDİNİZİ KAYBEDİP BÖYLE SAÇMA ŞEYLERİ ALIP SONRADAN ÜZÜLMEYİN
-
kullanmadan konusmuyorsundur umarim kardeşim + cepte öküz gibi durmuyor dar paltolon giyiyorum tamam sikayet edilir bir telefon ama görüntü kalitesine laf ettirtmem gayet ideal fotograf cekiyor koca makineyi yaninda nasil taşiyabilirsin ki zırt pırt omzunda cantayla dolaşcak değilsin bence ideal bir telefon ve cok memnunum gayette iyi fotograf cekiyor eski telefonlarımın 5mega 8mega yok 13 mega hepsine kafa koymus durumda lenside iyi gündüz aldigim fotograflarda bir harika gecede öyle aşırı bir ışık aramiyor , ama görüş ve zevk buda ayri bir durum... -
quote:
Orijinalden alıntı: byomers
kullanmadan konusmuyorsundur umarim kardeşim + cepte öküz gibi durmuyor dar paltolon giyiyorum tamam sikayet edilir bir telefon ama görüntü kalitesine laf ettirtmem gayet ideal fotograf cekiyor koca makineyi yaninda nasil taşiyabilirsin ki zırt pırt omzunda cantayla dolaşcak değilsin bence ideal bir telefon ve cok memnunum gayette iyi fotograf cekiyor eski telefonlarımın 5mega 8mega yok 13 mega hepsine kafa koymus durumda lenside iyi gündüz aldigim fotograflarda bir harika gecede öyle aşırı bir ışık aramiyor , ama görüş ve zevk buda ayri bir durum...
Dediğin gibi biraz kaba olabilir ancak asla fotograf kalitesi su anki hicbir tel ile kıyaslanmaz özellikle zoom yaparken görüntü bozmaması müthiş foto kalitesine kötü diyen ya foto cekmeyi ayarlarını bilmiyor yada internetten gördüğü fotolar ile yorum yapmaktadır.telefon ortalamanın üstünde bir performansa sahip note 2 kadar olmasada bana aratmadı(eski telim note2) ben fotograf kalitesi için note 2 ekran ve işlemcisinden vazgeçtim iyikide etmişim diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben telefonu denemek amacıyla tanıdık bir yerde elime alıp test ettim bence inanılmaz kaba bir alet ve test olarak seçtiğim resimleri pc ye aktarıp baktım belki düzelir diye ama hala karanlık mekanlarda çekim kötü zaten açık alanda çekimin note dan s3 den filan pek bi farkı yok insan bi kere bu aletin kalınlığına kabalığına katlanıyorsa bi şey bekliyor yani ve bu isteği karşılayacak bir şey yok alette. Ki ben en dandiğinden en profesyoneline kadar nerdeyse birçok makine kullandım farkı anlayacak bir kapasitem var size şu kadarını söyliyim bu alet karanlık mekanlarda özellikle bir performans filan vermez size evin içinde olsun ortam ışığı olsun ama hava karanlık olsun yine çekimler pozlar kötü yani. Alet sadece yakın çekimde iyi o kadar(Bu konuda bende hem fikirim yakın planda ve düzgün ışıklandırmada güzel sonuçlar veriyor ama profesyonel ışıklandırma kullandım allah aşkına). Ayrıca orta derece pro bir makineye 50 lik bir lens tak al boynuna bu telefon sonuçta o makine sanki her an foto çekiyorsunuz. Bu resmen samsung un pro makine alamayanlara yaptığı bir oyundur o kadar. Samsung şu ana kadar hep bunu yaptı zaten o kadarcık paraya insanlara hayallerini vaat ediyor pro makine ayarında fotoğraf çekicek telefon, bilgisayar özelliklerinde 8 çekirdekli telefon, tablet gibi telefon, led tv ekranı kalitesinde olan telefon. Adam normal ekonomik düzeyde olanlar ve altına ve parasını boşa harcayabileceklere çok fazla şeyi inanılmaz düşük bir fiyata vaat ediyor sende o parayı veriyorsun adamlar telefonu eline veriyor 1 yıl sonra samsung un gerçekten eline verdiğini anlıyorsun. Ben hiçbir zaman telefonu kullanıcı yorumlarına bakarak almam kullanmaya çalışırım eğer kullanamazsam testlere ve bu tarz fotoğraf gibi kanıtlara bakarım yoksa kullanıcı hiçbir zaman o kadar para veripte aldığı telefona rezalet telefon kimse almasın demez eğer adam dobra birisiyse yapar ama gidipte 2000 küsür veripte aldığı makineye kendini gerizekalı konumuna düşürmez. Bu arada sadece bir kez kullanıcı yorumuna yorum yaparım o kadar başkada yapmam çünkü zaten adam beğenmişse aleti beğenmiştir herkesin standartları farklıdır sen beğendiğin için hiçbir zaman benim yorumumu değiştiremezsin çünkü birisinin alete olan standartı yükselir ama illaki istediği bir özellik için düşmez. Ama beğenmiş birisine aletin gerçek yüzünü gösterebilirsin ama bu benim umrumda bile değil benim amacım almamış kileri uyarıp olan gerçekleri göstermek. Kimse bana burda bu aletin çok güzel tasarımı olduğunu, muhteşem bir kamerası olduğunu ve gereksiz olmadığını söyletemez yani ama bir tercih olarak ortaya atılmış alan almış zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Battlelife
Ben telefonu denemek amacıyla tanıdık bir yerde elime alıp test ettim bence inanılmaz kaba bir alet ve test olarak seçtiğim resimleri pc ye aktarıp baktım belki düzelir diye ama hala karanlık mekanlarda çekim kötü zaten açık alanda çekimin note dan s3 den filan pek bi farkı yok insan bi kere bu aletin kalınlığına kabalığına katlanıyorsa bi şey bekliyor yani ve bu isteği karşılayacak bir şey yok alette. Ki ben en dandiğinden en profesyoneline kadar nerdeyse birçok makine kullandım farkı anlayacak bir kapasitem var size şu kadarını söyliyim bu alet karanlık mekanlarda özellikle bir performans filan vermez size evin içinde olsun ortam ışığı olsun ama hava karanlık olsun yine çekimler pozlar kötü yani. Alet sadece yakın çekimde iyi o kadar(Bu konuda bende hem fikirim yakın planda ve düzgün ışıklandırmada güzel sonuçlar veriyor ama profesyonel ışıklandırma kullandım allah aşkına). Ayrıca orta derece pro bir makineye 50 lik bir lens tak al boynuna bu telefon sonuçta o makine sanki her an foto çekiyorsunuz. Bu resmen samsung un pro makine alamayanlara yaptığı bir oyundur o kadar. Samsung şu ana kadar hep bunu yaptı zaten o kadarcık paraya insanlara hayallerini vaat ediyor pro makine ayarında fotoğraf çekicek telefon, bilgisayar özelliklerinde 8 çekirdekli telefon, tablet gibi telefon, led tv ekranı kalitesinde olan telefon. Adam normal ekonomik düzeyde olanlar ve altına ve parasını boşa harcayabileceklere çok fazla şeyi inanılmaz düşük bir fiyata vaat ediyor sende o parayı veriyorsun adamlar telefonu eline veriyor 1 yıl sonra samsung un gerçekten eline verdiğini anlıyorsun. Ben hiçbir zaman telefonu kullanıcı yorumlarına bakarak almam kullanmaya çalışırım eğer kullanamazsam testlere ve bu tarz fotoğraf gibi kanıtlara bakarım yoksa kullanıcı hiçbir zaman o kadar para veripte aldığı telefona rezalet telefon kimse almasın demez eğer adam dobra birisiyse yapar ama gidipte 2000 küsür veripte aldığı makineye kendini gerizekalı konumuna düşürmez. Bu arada sadece bir kez kullanıcı yorumuna yorum yaparım o kadar başkada yapmam çünkü zaten adam beğenmişse aleti beğenmiştir herkesin standartları farklıdır sen beğendiğin için hiçbir zaman benim yorumumu değiştiremezsin çünkü birisinin alete olan standartı yükselir ama illaki istediği bir özellik için düşmez. Ama beğenmiş birisine aletin gerçek yüzünü gösterebilirsin ama bu benim umrumda bile değil benim amacım almamış kileri uyarıp olan gerçekleri göstermek. Kimse bana burda bu aletin çok güzel tasarımı olduğunu, muhteşem bir kamerası olduğunu ve gereksiz olmadığını söyletemez yani ama bir tercih olarak ortaya atılmış alan almış zaten.
1.si bu bir telefon
2.si orta segmentte su ana kadar hiçbir firmanın koyamadıgı kalitede fotograf makınası monte edilmiş bir cihaz var
Şimdi ne samsung nede biz kullanıcıları şunu iddaa etmedik 3000 tl lik bilmem kac bin tl lik lensleri olan fotograf makınaları kadar iyi cekiyor demedik bizlerin dediği melez bir telefon fotograf makınasının oldukca iyi şeyler basardığı gayet tatmin edici sonuclar vermekte diğer telefonlara göre.sizin resim kalitesinden anladıgınız oldukça üst düzey beklentiler içinde oldugunuz apaçık ortada tahminimce bu telefon bazı seylerın önünü actı bundan sonra bu tarz melez cihazlar cıkacak daha iyi bir lens daha ince bir gövde vs olacak bu cihaz bir ilk ve bence oldukça basarılı oldugunu düşünmekteyim.sizin fikrinizede saygım var sonucta begenmemişsiniz
-
-
Bence bu cihaz bu fiyata alınabilecek bir cihaz.
ben lumia 1020 bekleyecektim. Fakat usb OTG desteği ve HDMI desteğinin olmayışı nedeniyle neredeyse nokia 808 alacaktım ki bu telefonu aldım.
alırken dedim ki kendime.
-oğlum mustafa sen üniversitedeyken çantanda bunun gibi bir fotoğraf makinesi, bunun gibi takoz bir nokia, biraz daha takoz bir mp3 player taşımadın mı.
şu an arabanda navigasyon, evinde tablet, tv'de film izlemek için hd media player kullanmıyor musun.
-evet
- o zaman diğer cihazların out bu telefon in dedim kendime
bu telefon bence genç işi değil.. çünkü gençlik bu saydıklarımı yapmıyordur. ama benim gibi teknolojiye mantıklı harcamalar yapmak isteyenler için ideal bir ürün.
bu arada bugün çektiğim bir iki fotoyu bloğumda paylaştım.
http://mseper.blogspot.com/2013/09/simdi-okullu-olduk.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: Battlelife
hocam sen becerememişsin kullanmayı.
bir kaç gece fotosu paylaşacağım gece yarısı saat 2 gibi çektiğim.
-
-
üstteki foto bir parkta s4 zoom ile çekildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 16 Eylül 2013; 23:17:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: qwerty38
dostum ürünü nerden ve kaça aldınız acaba bende 4 ay sony z kullandım daha 10 gün kadarda s4 kullandım kamera bana baya lazım oluyor bu cihazı düşünüyorum önerirmisin acaba şarjı ne kadar gidiyor ısınma sorunu varmı kamera performansı nasıl acaba saygılar
bir xperia z kullanicisi boyle dusunmemeli...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gece flashli ve flashsiz çekim karar sizin :)
-
cihazı aldım baya inceledim, Benim değerlendirmem:
+Kamera Olarak rakibi akıllı telefonlar değil fotoğraf makineleri
+Video çekimide gayet iyi bitrate falan
+Oyun ve App Performansı gayet tatmin edici ( GTA VC'de full herşey açık; 0 kasma, donma)
+S4 Smart özellikler
-Cebe zor sığıyor ve ağır
-Pil yetersiz fakat yedek batarya veriliyor
-8 GB hafıza çok az sd kart almak şart
-biraz oyun oynarsanız veya kamerayla çekim yaparsanız 10-15 dakika sonra baya ısınıyor
kesinlikle alınması gerekir fotoğraf makinası veya video kamerası olmayanlar için
ama eğer zaten 1080p çeken fotoğraf makineniz varsa lüzumsuz -
Telefonun kalınlıgı dısında telefonda en ufak bir eksiklik yok hız vs performans hepsi 10 uzerinde 9 alır tek eksiği bence 4.3 ekranı en kötü 4.5 inc olabilirmiş ama onda da kalınlık ve buyukluk ıyıce sıkıntı yapardı:)kamera müthiş hiçbir telefonda bu kamera yok tek kelime ile bu fiyata gayet iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hızlıal'da 1000 tl ye düşmüş fiyatı + 75 tl de maximum kartı olanlara puan var.
http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-s4-zoom-8-gb/02.044.1271.0706 -
samsung magazalarina ilk geldigi gun aldim cihazi.yedek pil sarj cihazi ve ucak bileti ike beraber.
gayet memnunum begenerek kullaniyorum hizi cok iyi bence
agirligina insan alisiyor ve gayet her cebe giriyor cihaz.
siyah rengini kullanıyorum cok şık bir cihaz.
isinma olayina gelince. ev halkinda ip 5 ve s4 var ayni surede 10 veya 15 dk oyun oynuyorum hepsiyle sirasiyla digerleri isinip sogumuyor ancak zoom sadece batarya bolgesinde biraz isinip geri dusuyor isisi cok dikkat ettim buna.
fotograf cekesi geliyor insanin bu cihazla surekli.
almayi dusunen varsa kacirmasin.ilerde baska telefon alirsam bunu asla satmam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X