Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
2
Favori
25.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaza ben note2 den geçtim. şarz la alakalı bir sıkıntım var. telefonu gece 1 gibi ful şarj bırakıyorum 100/100 ancak sabah 7 de kalktığımda 100/60 civarlarında buluyorum. şimdi diyeceksiniz ki açık proğram vardır. tüm açık proğramları kapatıyorum, 3g yi, veri alışverişini, gps yi, bluetooth u kapatıyorum. note2 gibi olmaz şarzı elbet ancak durduk yere düşmesi canımı sıkıyor. bu sorunu yaşayan, yaşayıpta çözümünü bilenlerden yorumlarını bekliyorum.
  • arkadaşlar telefonun saati sürekli geri kalıyor ne yapmalıyım :S otomatiği bölgeyi kaldırdım otomatik ayarı kaldırdım hayır sabit geri kalsa gene razıyım ama bi 45 dakika geri kalıyor tuş kilidine alıp bi saat sonra bakıyorum bir saat geri kalıyor kafasına göre takııyor saat bu sorunla karşılaşan var mı ??
  • banada cazip geldi ve sipariş verdim. olmadık yerde cam gerekebiliyor.
    tel özelliğide bana yeter. bide belki avrupayı görmüş olabilirim.

ek:bunun sar değeride çok düşük kafa0.15 vucut0.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 4 Ocak 2014; 4:31:13 >
  • cihazım geldi siyah ikinci pil ve onun şarjı ayrı kutulanmış -bunlar beyaz-kulaklık beyaz.
    hafıza kartı yok . brigstar garantili . istblblşm 12/849tl.

ek : avrupa seyahati için kutuya broşür yapıştırımış henüz tam incelemedim şarjda.
    extralardan satış sitelerinde hiç bahsedilmedğinden yazma gereği hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 6 Ocak 2014; 21:23:04 >
  • dün güneşli bazende sisli bir gündü örnek foto otomatik mod.
     Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    uzman mod. atatürk(rihvan) dağı ardında nemrut sağda az gözüken.

Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 13 Ocak 2014; 8:10:17 >

• son güncellemede elle tutulur bir fark gören var mı?
  • Pek bisey yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak bileti için müracaat eden var mı acaba yada biletini almış olan?

• Hocam güzel incelemede telefon biraz garip değil mi?
  • Arkadaşlar lensin çevresindeki bu zoom yapmamıza yarayan tırtıklı çember çıkarmaya çalışır gibi yaptığımda tık tık yerinden oynuyor 1-2 milim oynuyor ama oynuyor. Geldiğinde yoktu böyle bişey. Acaba durup durup kurcaladığımdanmı oldu.Bi süre sonra iyice sallanmaya başlamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alastor06

Arkadaşlar lensin çevresindeki bu zoom yapmamıza yarayan tırtıklı çember çıkarmaya çalışır gibi yaptığımda tık tık yerinden oynuyor 1-2 milim oynuyor ama oynuyor. Geldiğinde yoktu böyle bişey. Acaba durup durup kurcaladığımdanmı oldu.Bi süre sonra iyice sallanmaya başlamasın

aynı durum ben de var.şuanlık bi sıkıntı yok ama el attığımda sinir bozuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkkcrazy2

arkadaşlar telefonun saati sürekli geri kalıyor ne yapmalıyım :S otomatiği bölgeyi kaldırdım otomatik ayarı kaldırdım hayır sabit geri kalsa gene razıyım ama bi 45 dakika geri kalıyor tuş kilidine alıp bi saat sonra bakıyorum bir saat geri kalıyor kafasına göre takııyor saat bu sorunla karşılaşan var mı ??

üstad aynı sorun bendede var sen çözüm sağlayabildinmi
  • arkadaşlar kamera modlarını tam anlamıyla kullanabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibalik42

quote:

arkadaşlar telefonun saati sürekli geri kalıyor ne yapmalıyım :S otomatiği bölgeyi kaldırdım otomatik ayarı kaldırdım hayır sabit geri kalsa gene razıyım ama bi 45 dakika geri kalıyor tuş kilidine alıp bi saat sonra bakıyorum bir saat geri kalıyor kafasına göre takııyor saat bu sorunla karşılaşan var mı ??

25 gün samsung servisin cevabını bekledim sonra kavga dövüş değişim kararı çıktığını ama mesajı görmediklerini söylediler ( izmir servisi yapıyor bi de bunu) cihazın bütün yanında gelen şeylerini istediler istanbula gönderip bana yenisini göndereceklermiş ( herhalde ellerinde yok yurtdışından talep edecekler ne gereksiz bi süreç ben anlamadım )

• Bu cijazi hepsiburada.com dan aldim dakat kamera lensi icinde toz partikulleri var onlar oraya nasilgirmis bu normal durum mu

• Veua bu distaki lens cami nasil cikabilir

• Az önce limangodan 705 tl ye aldım iyi mi yaptım acaba hiç düşünme fırsatım bile olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir daha samsung tel alırsam 2 olsun. bu ne arkadaş daha kaç ay oldu da 700 800 e cihaz alınabiliyor!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavibalik42

quote:

25 gün samsung servisin cevabını bekledim sonra kavga dövüş değişim kararı çıktığını ama mesajı görmediklerini söylediler ( izmir servisi yapıyor bi de bunu) cihazın bütün yanında gelen şeylerini istediler istanbula gönderip bana yenisini göndereceklermiş ( herhalde ellerinde yok yurtdışından talep edecekler ne gereksiz bi süreç ben anlamadım )

45 gün oldu telefon değişim kararı çıkalı 12 gün oldu telefon bir hafta önce istanbuldan izmire çıktığı söylenildi ama nedense 2 günde gelen kargo bir haftadır samsung izmir mağazasına gelemedi. neymiş tedarik sürecindeymiş. ya bi şirket nasıl kendi servisinden ( telpa değil samsung servisi ) firma olarak kendisine telefon sağlayamaz ben anlamadım. hayır benim bir saatte tespit ettiğim arızayı sen hangi emb*silin eline verdin de bir ayda ancak farkedebildi donanımsal bir arıza olduğunu onu da çözebilmiş değilim!

uzun lafın kısası daha da samsung falan almam ilk telefonum(s5230) anakartı yanmıştı 3 günde yenisini verdiler diye samsung almıştım. şimdi bu rezillikten sonra anladım ki yıllarca samsung kar payına doymuş artık kendini güçlü ve nitelikli tanıtma ihtiyacı duymuyor ve artık bozuk çıkan ürünlerini dahi önemsemiyor. hatta günümüzde ülkemizde çoğu marka böyle. bilseydim para iadesi isterdim GM Elite alırdım arka 16mp ön 8 mp iphone 4s ile aynı sensör tabi s4 zoom ile aynı kaliteyi veremez ( 3-4 fotoğraf ancak çekebildim ama kameraya hayran kaldım) ama en azından verdiğimde marka ünü korunsun diye çaba sarf edecek birkaç insan bulurum karşıda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.