Şimdi Ara

samsung galaxy s5 mi yoksa lg g3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır araştırma yapıyorum bu iki telefon hakkında ve sonunda ikisine de eşit mesafedeyim sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

anket için:http://strawpoll.me/5456143

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tırnakçı -- 11 Eylül 2015; 20:14:12 >

• Lg g3 16gb'dan s5'e geçtim.

Benim geçiş nedenim çalıştığım yerde bazı bölümlerde telefonlar çekmiyor. Hatların çekmediği yerlerden hatların çektiği yerlere geçince lg'nin şebekeyi bulması 3-4 dakika sürüyordu. Lg'lerin genelinde varmış bu sorun. Sar değeri sağlık açısından önemli g3ün sar değeri düşük ama telefonu kullanamayınca anlamı olmuyor. Oyüzden s5e geçtim, şebeke ile ilgili herhangi bir sorumum yok.

Bunların dışında;

S5 in üstün yanları (bana göre)
    -Amoled ekran ile çok canlı renkler
    -Ekran ışığı tamamen kısılıyor, özellikle geceleri çok işe yarıyor
    -Fotoğraf kalitesi daha iyi, HDR çekim hızı daha iyi
    -Şarjı daha iyi gidiyor. 6 saate yakın ekran süresi alıyorum. G3de 4 saatletdeydi.

G3 ün üstün yanları (bana göre)
    -2k ve daha büyük ekran ile sanki simgeler yazılar falan telefondan çıkıyormuş gibi gözüküyor. Youtubedaki 2k videoları izlemek gerçekten keyif veriyor.
    -Tasarımı çok daha kaliteli.
    -Video çekimi OIS sayesinde daha iyi
    -Hoparlörü kesinlikle çok daha kaliteli.
    -Çift tonlu flaşı çok daha güçlü.

Aklıma gelenler bunlar. Genel olarak iki telefondan da memnundum. Şarj ve çekim gücü önemli değilse g3 derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

Lg g3 16gb'dan s5'e geçtim.

Benim geçiş nedenim çalıştığım yerde bazı bölümlerde telefonlar çekmiyor. Hatların çekmediği yerlerden hatların çektiği yerlere geçince lg'nin şebekeyi bulması 3-4 dakika sürüyordu. Lg'lerin genelinde varmış bu sorun. Sar değeri sağlık açısından önemli g3ün sar değeri düşük ama telefonu kullanamayınca anlamı olmuyor. Oyüzden s5e geçtim, şebeke ile ilgili herhangi bir sorumum yok.

Bunların dışında;

-Şarjı daha iyi gidiyor. 6 saate yakın ekran süresi alıyorum. G3de 4 saatletdeydi.

-2k ve daha büyük ekran ile sanki simgeler yazılar falan telefondan çıkıyormuş gibi gözüküyor. Youtubedaki 2k videoları izlemek gerçekten keyif veriyor.

Aklıma gelenler bunlar. Genel olarak iki telefondan da memnundum. Şarj ve çekim gücü önemli değilse g3 derim.

öncelikle zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim kardeşim. ben de şarj süresi yüzünden s5'e bi tık yakındım aslında s5 alacağım büyük ihtimalle. he bir de g3'de kronik ekranda sararma ve kasada çatlama sorunu varmış. bilmiyorum şimdiki serilerde düzeltildi mi açıkçası bu da s5'e yönlendiriyordu biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tırnakçı

quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

Lg g3 16gb'dan s5'e geçtim.

Bunların dışında;

öncelikle zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim kardeşim. ben de şarj süresi yüzünden s5'e bi tık yakındım aslında s5 alacağım büyük ihtimalle. he bir de g3'de kronik ekranda sararma ve kasada çatlama sorunu varmış. bilmiyorum şimdiki serilerde düzeltildi mi açıkçası bu da s5'e yönlendiriyordu biraz.

yok hocam yeni serilerde de çatlama problemi var heralde arada g3 konusuna bakıyorum.

yazmayı unutmuşum s5'de ultra güç tasarrufu modu bazen gerçekten çok ters zamanlarda hayat kurtarıyor. bir de parmak izi sensörü var, özel moda fotoğraf müzik video atıp yalnızca parmak izinizi okutunca görünür yapabiliyorsunuz.

pil performansı önemli derseniz s5'i seçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.