Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S5 - ROM ROOT YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forum donanım haber yetkilileri
    Kardeşim yeni aldıgım telefonumu rootlamış internetten bakarak. Tehlikeli olmasına ragmen korkudan unroot yapmış
    telefonum anladıgım kadarıyla garantıdışı şuan. Forumlarda konulara baktıgım zaman deniliyor ki "-unroot işleminden sonra telefonunuza orjinal rom atıldığında garanti kapsamına giriyor-" ama bazı yerlerde ise imei- numarasının silindiğinden bahsedilmiş.Bazıları ise samsungda yeni bir sistem mevcut telefon root edildiginde bilgisi yazılımcı firmaya iletiliyor ve garantiye girmiyor. Bu tür soruları kenara bırakarak siz değerli üyelerden , abilerimden , uzmanlarımdan yardımcı olmanızı istedigim konuları yazıyorum yardımcı olursanız verdigim paraya yazık olmayacagını düşünüyorum ayrıca kardeşiminde bundan ders çıkarmasını düşünüyorum. Telefonu alalı 1 hafta oldu.
    -Telefon orjinal rom atıldıgında tekrar garantiye giriyorsa nereden nasıl yükleyebilirim ?
    Yükleyecegim rom Türkçe mi degil mi ? / İmei silinir mi silinmez mi ?
    -Telefon garanti kapsamına asla girmeyecek ise;
    özelligine göre önerdiginiz bir rom var mı ? varsa türkçe mi , türkçeye çevirebilirmiyiz
    -Telefon şuanda unroot durumunda lollipopdan veya herhangi bir sistem güncellemesi alamamaktayım.
    ( Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi. Yazılım güncellemelerini bilgisayarınızda Samsung Kies kullanarak indirmeyi deneyin veya müşteri hizmetleri merkezini ziyaret edin )
    Diye bir hata almaktayım. Güncellemeleri artık alamayacakmıyım ?

şuan telefondaki tüm yedeklerimi aldım. Telefonculara götürüp söğüşlenmek istemiyorum açıkcası buradaki insanlar kadar bilgili olduklarını düşünmüyorum."-bırak yarın alırsın , bakarız -" gibi cevaplar aldıgım içindir bu önyargım.Antalya'da konusunda bilgi sahibi birine yönlendiredebilirsiniz.
    İyi forumlar , Teşekkürler şimdiden . . .

Samsung Galaxy S5
    firmware: 4.4.2 KitKat
    SM-G900FQ
    3.4.0-2089850 DPİ@SWDD5923 #1
    KOT49H.G900FQJVU1ANH1
    Sağlayıcım turkcell

• Guncel ++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben forumda knox sayacı 1 olup da servisin baktığı pek çok yorum okudum
    Bütün romlarda turkçe dil seçeneği vardır
    Samsung bölümünde S4 - S5 rom konusunu ilk sayfayı iyice oku..

Korkacak bir şey yok
    Yapamazsan bildiğin bir telefoncuya götür 5 dk da halleder.
  • @nahsen346 adli kullanici bana ozelmesajdan yapmam gerekenleri ve linkleri atti.hem ona hem foruma hemde size tesekkur ederim. Sammobile'den orjinal turkce rom indirdim kurdum . Guncellemelerinalmaya basladim garanti kapsaminda oldugunun bilgisini satin aldigim yerden teyit ettirdim tekrar tesekkurler konu kilit @nahsen346

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z3 Root yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.