Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle hayırlı olsun fiyatına göre çok güçlü bir telefon.Yanlız ülkemizde en çok kullanılan 4G frekanslarının mi6 da olmadığı ve çekiminin diğer tellere göre düşük olduğu çeşitli platformlarda belirtiliyor.Sizin deneyiminiz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Öncelikle hayırlı olsun fiyatına göre çok güçlü bir telefon.Yanlız ülkemizde en çok kullanılan 4G frekanslarının mi6 da olmadığı ve çekiminin diğer tellere göre düşük olduğu çeşitli platformlarda belirtiliyor.Sizin deneyiminiz nedir?

Merhaba, henuz ikinci gunum cihazla. Vodafone kullanmama ragmen bir baglanti yavasligi, kesilmesi ya da olumsuz bir durum henuz yasamadim. Ama ne olur ne olmaz turkcell ya da turk telekom paketlerine bakar durumdayim. Su an ki tecrubemle herhangi bir dezavantaj yaratmadigini soyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar s5 de volte nasıl aktif olur yapan varmı hiç.

4.5 g üzerinden ses ve görüntü iletimi telfonumuzda var ama.yazılımsal. desteği yokmuş acil bi yardım. Edebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

Selam arkadaşlar. S5 in LCD ekranı kırıldı ve değişmesi gerekiyor. Ucuza nereden temin edebilirim? Türkiye'de fiyat 450 ve üzeri, daha uyguna yaptırabileceğim ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur ve özelden yazarlarsa sevinirim.

Daha 20 gün önce N11den 310 liraya satın aldım. Ekran fiyatı 350 liraydı. 40 liralık çek kullandım. 1920x1980 amoled ekran.

• Arkadaşlar bu S5 dahili hafızayı nerede kullanıyor? 11 küsür gb alanın yaklaşık 10gbini kullandığım görünüyor ama Android dahil hiçbir klasör bu kadar yer tutmuyor. Arica telefon 16gb değil mi? 5gb sistem kullanıyor olsa geri kalan 11gbin ben nasıl 10unu kullanıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_25 -- 13 Kasım 2017; 9:38:26 >
  • Merhaba. Telefona pil almam gerekiyor. Önerebileceğiniz bir link var mı? Çok fazla pil var fakat hangisi iyidir karar veremedim.

• Bugün birkaç defa şarj olmadı, sokette mi sorun var derken pili söküp taktım derken şarj oldu, pil de çok eski sayılmaz.

• S5 e volte desteği volte sini aktif edebilen varmi

• Arkadaşlar normal sesli görüşme yaparken karşı taraftakiler hep sesimin çok kısık geldiğini söylüyor. Ne yapabilirim. Mikrofon mu değişmeli sizce?

• Aklı olan bulaşmasın bu telefona hatta samsung telefonlara bulaşmasın arkadaş gün geçtikçe telefon dökülüyor ya.Kenar kabukları soyudu.Şarj kapağı koptu.Arka kapak boyası tamamen kalktı parlak renk oldu.Aramalarda ses sıkıntılı.Her güvenlik güncellemesinde telefon daha yavaşlıyor sanırım üst modele geçirmek amaçlı yapılan bişey.

İphone almak en mantıklısı inanın ipod 3 kullanıyorum s5 twn daha hızlı seneler geçti hala yavaşlamadı ilk günkü gibi performansı var.Yeminliyim şu şu s5 bozulsun daha anroid telefon alırsam.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Samsung S5 ve altı segmentte telefon kullanıyorsanız metalik kısımların soyulmaması açısından kaliteli bir kılıf kullanmanız gerekiyor. Yoksa el değdikçe veya terlemeden sürekli soyulmalar meydana geliyor. Ben Spigen kullanıyorum, 2 yıldır maaşallah'ı var. Çerçeve ve arka kapak tertemiz...

Üst segment telefonlarında bu metalik kısımdan Samsung vazgeçtiğinden dolayı bu tip olayların meydana geleceğini sanmıyorum.

Ne derseniz deyin, Samsung kullanıp başka markaya geçip de memnun kalan sayısı çok az... Benim de ağzım çok yandı fakat alışma meselesi...
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Ne volte'si dostum? Türkiye girişli S5'lerde volte yok.

Yurtdışında kullanılan farklı bir modeli vardı, onda var sadece...
  • S5 ekran parlaklığını kısınca ekranın %70inde yeşil çizgiler oluşuyor. Kullanımda sıkıntılar yaşatıyor mecburen parlaklığı elle ayarlıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar şu an ne durumda cihazınız? Garantisi 2 ay önce bitti panel arızası gibi görünüyor masrafı ağır olur gibi?
  • dinchr D kullanıcısına yanıt
    Mikrofon deliğine toplu iğneyi az alkol ve pamuğa batırarak nazikçe temizlerseniz donanımsal bi arıza yok ise düzelebilir.Aynısı başıma gelmişti.

• Orjinal galaxy s5 G900FQ orjinal arka kamera lazım teknik servis çok para istyr malum ustatlara sorayim dedim . Yardımcı olursanız sevinirim 2014 ten beri kullnyrm çok iyi bir cihaz yere düşürmeden dolayı optik sıkıntım var sallayınca şakirt ı mevcut .

• Arkadaşlar root ile kitkattaki menü ve touchwizi,arayüzü son sürüm için kullanma şansımız var mı ? Yani diyorum ki launcher kitkat taki siyah temalı olsun ama sürüm marshmallow olsun ? Rootla mümkün mü bu ? En azından ayarlar uygulaması hariç kalan uygulamalar için ? Hız artışı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 7 Aralık 2017; 0:6:30 >
  • Arkadaslar sm-g900f modele imei atmanin yolunu bilen varsa benimle bi irtibata gecebilir mi?

Buradan pm gonderemiyorum onerkurukuz@hotmail.com adresine yazabilirsiniz, ya da telefonla da gorusebiliriz.

Durum biraz acil.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

https://tr.aliexpress.com/item/Brushed-Aluminum-Case-For-Galaxy-S5-Luxury-Housing-Battery-Door-Brushed-Mobile-Phone-Battery-Back-Cover/32424935403.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wxUUOG

Linkte S5 için çok iyi arka kapaklar mevcut. Ben gold olanını kullanıyorum. Kesinlikle tavsiyemdir.

Çok güzelmiş vallahi telefonun tutuş hissiyatını da arttırır hem malum S5 leğen plastiği gibi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

quote:

Orijinalden alıntı: system_25

https://tr.aliexpress.com/item/Brushed-Aluminum-Case-For-Galaxy-S5-Luxury-Housing-Battery-Door-Brushed-Mobile-Phone-Battery-Back-Cover/32424935403.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wxUUOG

Linkte S5 için çok iyi arka kapaklar mevcut. Ben gold olanını kullanıyorum. Kesinlikle tavsiyemdir.

Çok güzelmiş vallahi telefonun tutuş hissiyatını da arttırır hem malum S5 leğen plastiği gibi .

Diğer kapaklar nasıl bilmiyorum ama gold olan resimdekilerden daha iyi. Çok canlı bi rengi var. Sanırsam mavi de aynı canlılığı verir. Onu da sipariş geçerim yakına. Telefonun ambiansı değişiyor resmen.

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.