Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükledim, performans olarak bir değişiklik görmedim, hafızadan biraz yer açıldı, bazı gömülü gelen uygulamalar kaldırılmış, bir kaç da önemsiz değişiklik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Samsung s5 telefonumu ekranı kilitlerken ve açarlen ekranda renk patlamaları, renk dalgalanmaları oluşuyor. Sebebini ve çözümünü rica etsem söyleyebilir misiniz?
  • _fethii _ kullanıcısına yanıt
    Hangi linkten aldınız?

• röyksopp kullanıcısına yanıt
    Ekran gitmiş benimki de aynı. Ya ekranı değiştireceksin ya da böyle kullanacaksın. Isınınca düzeliyor telefon. Ekranı değiştirmeni de önermem çünkü benim ekran kırıldı değiştirdim şimdi ekran aynı seninki gibi. Yani piyasa da sağlam s5 ekranı yok.

• Whiterland W kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda ekranda herhangibir sorun görünmüyor. Oyun oynarken sikinti yok. Ölü piksel vs yok. Sadece tus kilidini acip kaparken oluyor. Format attim yine de duzelmedi.

• röyksopp kullanıcısına yanıt
    Aynısı ben de var hocam şu an hatta sarımsı gibi patlayan ışık. Ekran bozuk hocam işte sorun olmaz kullan öyle.

• Arkadaslar atil vaziyette s5 i olan var mi?

Benim ikinci el aldigim telefonun imei numarasi kacak diye sms geldi.

• arkadaşlar Galaxy S5'imin ekranı kırıldı. ekranı sağlam olup Anakart problemi olan varsa benimle iletişime geçebilir. Anakartta herhangi bir problem yok.

Edit: yeni ekran aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_25 -- 29 Ekim 2017; 0:26:38 >
  • arkadaslar s5imi sattim yerine sizce s6 edgemi
    16gb iphone 6 mi alayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

Selamlar
    Batarya olarak aliexpressten NOHON marka bataryalar 10 numara.Kullanma fırsatım olmustu
    10 dolar fiyatı var linki burada Aliexpress linki

Eğer bayan kullanacak ise soyle bir kılıf tavsiyesinde bulunabilirim size

n11 linki

Hocam panel calısıyorsa sadece dış cam kırıksa hiç gerek yok bence değiştirmene.Ekran aliexpresste bile amoled panel oldugu için biraz tuzlu diğer markalara göre.Cephastanesi diye site var istanbulda bayagı tanınmıs anlasmalı kargolarıda var 100 küsür liraya ön cam değiştiriyorlar.Ama tabi yinede siz bilirsiniz

burada da cephastanesi linki Cephastanesi linki

Bataryayı Türkiyeye göndermiyorlar. Türkiyedne biri pek farkı yok diye mesaj atmış ürün yorumlarına. Etkisi olmuş olabilir mi?

• arkadaşlar merhaba...
    1 seneye yakındır kullanıyorum s5 ı..çalıştıgım şirket verdı ve şirket hattım takılı.. yogun olarak mail kullanıyorum.sormak istediğim ise mail programı cok eskilerde olan bir sürüm bunu yeni versiyonlarla değiştiremedim.
    mesala klavyeyi apk mirror sitesinden indirdiğim bir apk ile kendi telefonum olan s8 ile aynı klavye yaptım, keza rehber ve mesaj larda aynı..ancak maili kurmuyor...
    Tekrarlamam gerekirse 3. parti email apk lerinden bahsetmiyorum samsung un kendi guncel email apk sini kurabilirmiyim yapan varmı?
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Apk mirror sitesinden indirdiğin mail apk yüklenip kapanmaya zorla mı diyor yoksa paket dosya hatalı mı diyor yüklemeye çalışınca hocam.

Edit: bunu yükle hocam en güncel bu s5 için.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-email/samsung-email-3-4-99-0-release/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiterland -- 25 Ekim 2017; 11:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiterland

Apk mirror sitesinden indirdiğin mail apk yüklenip kapanmaya zorla mı diyor yoksa paket dosya hatalı mı diyor yüklemeye çalışınca hocam.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-email/samsung-email-3-4-99-0-release/

merhaba...
    paket hatası ayrıştırılamadımı ne ole bırsey dıyor

• quote:

uygulama yuklenmedi diyor hocam bundada

• Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Tamam bu dediğimi indirin olur. Yanlış version yüklemişsiniz.

• quote:

Tamam bu dediğimi indirin olur. Yanlış version yüklemişsiniz.

bu dediğinizide kurmuyor
  • arkadaşlar henuz bır cozum bulamadım? nasıl yuklerım guncel e-mail apk sini
  • Selam arkadaşlar. S5 in LCD ekranı kırıldı ve değişmesi gerekiyor. Ucuza nereden temin edebilirim? Türkiye'de fiyat 450 ve üzeri, daha uyguna yaptırabileceğim ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur ve özelden yazarlarsa sevinirim.
  • sulozanger S kullanıcısına yanıt
    Ben senin yerinde olsam ekran tamiri yerine 2. el bi s5 alirim. 500 tl ye bulmak mümkün.

• Selam, xiaomi mi6 alarak s5 seruvenine son noktayi koydum. Sifir hatali s5 imi de satacagim. Isteyen olursa 500 civarina verebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.