< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Zamanında s4 kullanmıstım cok güzel telefondu.. Redmi'ye gelince, büyük cöp almıssın, redmi ve xiaomi gibi cöp kolay bulunmaz. Cöpün hası gercekten.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 12 Kasım 2020; 11:38:44 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok ben sadece watsapp icin dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Saol dostum.redmi note8 ile blootuth'tan attimda versiyon yeniledi watsapp yenisini kurayim dedim de olmadi.bi önceki versiyon calismisti ama bu calismadi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
stok rom o hızlarda şarj olur sıkıntı yok. custom romlarda daha yüksek şarj hızı görebilirsiniz |
Deji mi? Alma kardes.sadece watsapp kullanirsin o batarya ile çöp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
500tl + alici kargo ödemeli yolliyim sana istersen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Ocak 2021; 9:25:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O ne la??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reklam mi yapiyosun dostum :) Nereye gideyim?turkcell bayii mi yoksa turktelekom mu yoksa vodafona mi gideyim onu diyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |