Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 11 civarı burak diye adını veren kişiyi verdiği numaradan aradım (0212 ile başlayan) bir bayan çıktı ve kendisinin öğleden sonra geleceğini, gelince hemen beni aratacağını söyledi. Ben numaramı vereyim dedim yok numaranız çıktı aratacağım ben mutlaka sizi dedi. Sonra ne mi oldu? Ne arayan var ne soran ;))
    Bir telefon etme zahmetinde bulunsalardı kendileri 2 adet s6 edge sipariş edecektim ve sadece aklıma takılan bir iki sorunun cevabını alacaktım.
    Böyle vurdumduymaz bir firma yetkilisine (-ki numarayı ve ismini veren kendisi) ne güvenilir ne de o yetkiliye para verip ürün alınır...
    Benden söylemesi...
    Ha bu arada bir çok sitede kampanya aynı zaten hem de çom daha büyük markalar oradan aşın bence...
    Burak Bey işte çok küçük bir ihmalkarlık adınızı böyle lekeler, şimdi alacağım 2 telefondan oldunuz sonrasında da bence bir çoğundan...
    İyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

arakdaşlar ürünler bugun stoklarımıza giriyor hatta fotoğraf paylaşımı yapacağım yanlız samsung 10 nisan teslim tarihi olarak belirlediği için 10 nisandan önce teslimat yapılmıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Merhaba,

arakdaşlar ürünler bugun stoklarımıza giriyor hatta fotoğraf paylaşımı yapacağım yanlız samsung 10 nisan teslim tarihi olarak belirlediği için 10 nisandan önce teslimat yapılmıcaktır.

Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Merhaba,

Yazdığım mesaja cevap dahi vermemeniz çok üzücü. Gerçi baksanıza kimse konuya birşey yazmıyor. Devam edin böyle ;)

• Merhaba,

bir karmaşıklık olmuş 24'ünde s6 ile ilgili samsung tarafıdan eğitime gönderilmiştim ve 25'inde ise malesef izinliydim bu sabah geldim telefona muhasebeci arkadaşım cevaplamış onun adına özür dilerim.
    Biz istanbul akmerkez avm. metrocity ve forum istanbul samsung'un en büyük yetkili bayisiyiz yoğunluktan dolayı geri dönüşüm olmamış olabilir ben tekrar arkadaşım adına özür dilerim. Yardımcı olabilecegim bişey varsa lütfen özelden telefon numaranızı bırakın ve tarafınıza dönüş sağlayalım.
  • 64 ve 128 gelecek mi acaba _?
  • İlk etap 32gb'lar gelicek 128gb ve 64 gb 2. sevkiyatla gelicektir.
  • quote:

İlk etap 32gb'lar gelicek 128gb ve 64 gb 2. sevkiyatla gelicektir.

Fiyatlar cikistan sonra 3-4 ay icinde nasil degisiklik gosterir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

3-4 ay değişiklik gösterceni sanmıyorum resmi satışlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

quote:

Merhaba,

Yazdığım mesaja cevap dahi vermemeniz çok üzücü. Gerçi baksanıza kimse konuya birşey yazmıyor. Devam edin böyle ;)

Beyfendi konuyla ilgli kişilerle görüştükten sonra cevap yazdım ezbere yazmak istemedim.
  • quote:

quote:

quote:

Hadi ya. Paralel ithalat mi olacak o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

quote:

Merhaba,

Beyfendi konuyla ilgli kişilerle görüştükten sonra cevap yazdım ezbere yazmak istemedim.

Merhaba,
    Görüştüğüm bayan numaramı not ettiğiniz söylemişti ama çok önemli değil artık gerçekten.
    2 tane gold renk almayı düşünüyorum ne zaman gelir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi ya. Paralel ithalat mi olacak o zaman

Samsung türkiye garantili olamayan ürünlerden bahsediyorum yani kaçak gelen ürünlerden bu arada s6 & s6 edge stoklarımızda. 10 nisan teslim tarihi gold rengi şuan için gelmedi.

• Ön sipariş veren müşterilerimiz için stoklarımız gelmiştir..

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE
     SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE
     SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE

• Hakikaten hepsi 32 lik :)
  • Merhaba,

Edge modelinin gold rengi elimize ulaşmıştır.
  • quote:

Merhaba,

Edge modelinin gold rengi elimize ulaşmıştır.

Hocam 10 nisan teslimat dimi ?
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    Evet 10 nisanda faturası kesilip kargoya teslim edilcektir.
  • Hocam resim deki cihazlarin tolam deyeri nekadar acaba ?

• sagy kullanıcısına yanıt
    İnan hesaplamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.