Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş veren müşterilerimize S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE hediyemiz bulunmaktadir.

ÖN SİPARİŞ
    10.04.2015 Teslim tarihli

Samsung S CHARGER PAD hediyemiz Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge ön alımlarında 23 Mart – 9 Nisan tarihleri arası geçerlidir.

Samsung ana bayisi olarak fiyat bilgileri gelmiştir ve ön siparişlerimiz açilmiştir.

İsterseniz istanbuldaki akmerkez metrocity veya forum istanbul magazalarımza gelerek veya internet sitemizden ön siparişinizi verebilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE & S6 CEP TELEFONU - ÖN SİPARİŞ S CHARGER PAD VE CAM FİLMİ HEDİYE

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE

Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık

Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan Samsung Galaxy S6 edge,
    cam ile metalin kusursuz uyumunu sunar: Dünyanın ilk çift kenar ekranlı, hoş kıvrımlı,
    geniş yelpazesiyle baş döndürücü renkler saçan; parlak cam yüzeyiyle nefes kesen tasarımı.

Edge ile Daha Fazla Etkileşim

Samsung Galaxy S6 edge ile iletişiminize renk katın! Sizin için önemli olan 5 kişiye farklı renkler atayın;
    ve bu kişileri aramak, onlara mesaj ya da e-posta göndermek için sadece edge'in ekranındaki ilgili renge dokunun.
    Bu yenilikçi renk kodlamalı uyarı sistemi sayesinde, telefonunuz ters dururken bile sizi kimin aradığını görebileceksiniz.

Daha Gelişmiş Diyafram, Daha Net Fotoğraflar

Samsung Galaxy S6 edge’in hem ön hem de arkadaki kameraları daha yüksek çözünürlük ve F1.9 diyafram açıklığı sunarak,
    nerede olursanız olun daha net fotoğraflar çekmenizi sağlar.
    Ana ekran tuşuna çift tıklayıp doğrudan kamera moduna geçerek artık hiçbir anı kaçırmayın.

Ultra Hızlı Şarj

Samsung Galaxy S6 edge'nın önceki modellerden 1,5 kat daha seri çalışan yıldırım hızındaki şarj
    özelliği sayesinde artık pilinizi dert etmeyin. Kablosuz şarj özelliğiyle, Samsung Galaxy S6 edge'yı uyumlu
    şarj pedine koyarak kablo kullanmadan, kolayca şarj edebilirsiniz.

* Şarj süreleri kişisel kullanım alışkanlıklarına göre farklılık gösterebilir.
    * Kablosuz şarj pedi dahil değildir.
    * Sadece WPC ve PMA uyumlu kablosuz şarj pedlerinde geçerlidir.

Benzersiz Performans
    Önceki modellere göre iki kat artırılmış önyükleme hızı ve uygulamaları süper seri şekilde
    başlatabilmesi sayesinde Samsung Galaxy S6 edge, size rakipsiz sonuçlar ve gelişmiş enerji verimliliği sunar.
    64 bitlik mimari desteği gerçekten güçlü bir performansı, çoklu görev ve multimedya işlevlerini bir üst düzeye taşımanızı mümkün kılar.

Göz Alıcı Ekran

Samsung Galaxy S6 edge, 5,1 inçlik Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED
    ekranı sayesinde kusursuz bir görüntü deneyimi;
    ve uyarlanabilir görüntü özelliğiyle, hem içeride hem de dışarıda eşsiz netlik sunar.
    Geliştirilmiş parlaklık düzeyleri ve piksel yoğunluğu, nerede olursanız olun mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak verir.

Geliştirilmiş Güvenlik

Samsung Galaxy S6 edge'nın üç güçlü güvenlik çözümü sayesinde
    benzersiz bir rahatlığın keyfini çıkarın:
    KNOX, parmak izi tarayıcı ve sanal şifreleme yoluyla güvenlik sağlayan sanal kredi kartı hizmetleri.

SAMSUNG GALAXY S6

Akıllı Yönetici

Yeni Akıllı Yönetici uygulaması sayesinde kalan şarjınızı,
    boş alanı, RAM'i, güvenlik durumunu ve çok daha fazlasını
    tek bir bakışınızla kontrol edebileceksiniz.
    'Hızlı Kontrol' işlevi sayesindeyse; tek dokunuşunuzla gereksiz verileri temizlemeniz ve performansı artırmanız mümkün.

Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık

Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan Samsung Galaxy S6, cam ile metalin kusursuz uyumunu sunar:
    hoş kıvrımlı, geniş yelpazesiyle baş döndürücü renkler saçan; parlak cam yüzeyiyle nefes kesen bir tasarım.

Daha Gelişmiş Diyafram, Daha Net Fotoğraflar

Samsung Galaxy S6’nın hem ön hem de arkadaki kameraları daha yüksek çözünürlük ve F1.9 diyafram açıklığı sunarak,
    nerede olursanız olun daha net fotoğraflar çekmenizi sağlar.
    Ana ekran tuşuna çift tıklayıp doğrudan kamera moduna geçerek artık hiçbir anı kaçırmayın

Ultra Hızlı Şarj

Samsung Galaxy S6'nın önceki modellerden 1,5 kat daha seri çalışan yıldırım hızındaki şarj özelliği sayesinde artık pilinizi dert etmeyin. Kablosuz şarj özelliğiyle, Samsung Galaxy S6'yı uyumlu şarj pedine koyarak kablo kullanmadan, kolayca şarj edebilirsiniz.

* Şarj süreleri kişisel kullanım alışkanlıklarına göre farklılık gösterebilir.
    * Kablosuz şarj pedi dahil değildir.
    * Sadece WPC ve PMA uyumlu kablosuz şarj pedlerinde geçerlidir.

Benzersiz Performans

Önceki modellere göre iki kat artırılmış önyükleme hızı ve uygulamaları süper seri şekilde başlatabilmesi
    sayesinde Samsung Galaxy S6, size rakipsiz sonuçlar ve gelişmiş enerji verimliliği sunar.
    64 bitlik mimari desteği gerçekten güçlü bir performansı, çoklu görev ve multimedya işlevlerini bir üst düzeye taşımanızı mümkün kılar.

Göz Alıcı Ekran
    Samsung Galaxy S6, 5,1 inçlik Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED ekranı sayesinde kusursuz bir görüntü deneyimi;
    ve uyarlanabilir görüntü özelliğiyle, hem içeride hem de dışarıda eşsiz netlik sunar. Geliştirilmiş parlaklık düzeyleri ve piksel yoğunluğu,
    nerede olursanız olun mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak verir.

Geliştirilmiş Güvenlik
    Samsung Galaxy S6'nın üç güçlü güvenlik çözümü sayesinde benzersiz bir rahatlığın keyfini çıkarın:
    KNOX, parmak izi tarayıcı ve sanal şifreleme yoluyla güvenlik sağlayan sanal kredi kartı hizmetleri.

Akıllı Yönetici
    Yeni Akıllı Yönetici uygulaması sayesinde kalan şarjınızı, boş alanı, RAM'i, güvenlik durumunu ve çok daha
    fazlasını tek bir bakışınızla kontrol edebileceksiniz. 'Hızlı Kontrol' işlevi sayesindeyse;
    tek dokunuşunuzla gereksiz verileri temizlemeniz ve performansı artırmanız mümkün.

gsmavm.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsmavm -- 2 Nisan 2015; 18:58:33 >

• 128 gb edge ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64-128 gb fiyatları henüz samsung'tan gelmedi. 32gb fiyatları geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

64-128 gb fiyatları henüz samsung'tan gelmedi. 32gb fiyatları geldi.

Fiyat bekledigimin cok ustunde geldi yau

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata ve Avrupa fiyatlarına bakınca ortaya çıkan fiyatlar şu şekilde olacak gibi

Galaxy s6 32GB 2400TL
    Galaxy s6 64GB 2700TL
    Galaxy s6 128GB 3000TL

Galaxy s6 Edge 32GB 2900TL
    Galaxy s6 Edge 64GB 3200TL
    Galaxy s6 Edge 128GB 3500TL

Kolay gelsin

• Aşağı yukarı tahmin ettiğim fiyatlar.. keşke biraz daha uygun olsaydı.

• Bizde uygun olmasını isterdik ama malesef :( fiyatlar büyük ihtimalle bu şekilde olucaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten düşündüğümün çok çok üstünde sağlık olsun :)
  • Fiyatlar beklenildiği gibi (Dolar uçtu farkındamısınız ayrıca yeni vergi olayı var) ama samsung bir sürpriz yapar diye düşünüyordum buraya özel.Bu fiyatlara apple'dan müşteri çalmaları lazım yoksa satışlar Türkiye'de beklentilerin altında olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Fiyatlar beklenildiği gibi (Dolar uçtu farkındamısınız ayrıca yeni vergi olayı var) ama samsung bir sürpriz yapar diye düşünüyordum buraya özel.Bu fiyatlara apple'dan müşteri çalmaları lazım yoksa satışlar Türkiye'de beklentilerin altında olur...

Ben edge modeli için 2600 tlye kadar almayı düşünüyordum fakat bu fiyatlara asla almam :)

Edit: Note Edge bile sınırlı sayıda üretilipte sınırlı bir kitleye sunulmuş olmasına rağmen 2799 tlden satışa çıktı s6 edge bütün dünyaya hitap eden yüksek satış rakamları beklenen bir model olarak bence fiyatı okadar yüksek gelmeyecektir. Ayrıca S6 ile S6 edge arasında da okadar yüksek bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.

Bekleyelim görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seFaßjk -- 5 Mart 2015; 14:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Bu fiyata ve Avrupa fiyatlarına bakınca ortaya çıkan fiyatlar şu şekilde olacak gibi

Galaxy s6 32GB 2400TL
    Galaxy s6 64GB 2700TL
    Galaxy s6 128GB 3000TL

Galaxy s6 Edge 32GB 2900TL
    Galaxy s6 Edge 64GB 3200TL
    Galaxy s6 Edge 128GB 3500TL

Kolay gelsin

Turgay Şener in ali Sami alkışa telegolde söylediği o efsane replik geldi aklima ... ama yazamadım :)

• fiyatlar çok yüksek özellikle edge için... haziran ortalarında 100-200 tl düşer gibime geliyor zaten çıkar çıkmaz alınmaz... fakat şu bi gerçek s6 edge çok karizmatik arkadaş insanın aklını çeliyor... en az 2 sene kullanılabilecek bir telefon yaptı bu sefer samsung...
    asla samsung fanı değilim... galaxy s1-2-3-4 hepsini kullandım en son s4 ü duvara fırlattım takıldığı için iphone 5s aldım.. bi süre sonra iphone çok banel sıradan geldi sony xperia z3 aldım ama son den de memnun değilim.. ayrıca parmak izine alışınca şifre ile desen ile telefon açmak insana çok can sıkıcı geliyor. s6 edge almam lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaa -- 6 Mart 2015; 8:27:44 >
  • bebek bezi değiştirir gibi telefon değiştiren halkımıza bu fiyatlar müstahak. az bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

fiyatlar çok yüksek özellikle edge için... haziran ortalarında 100-200 tl düşer gibime geliyor zaten çıkar çıkmaz alınmaz... fakat şu bi gerçek s6 edge çok karizmatik arkadaş insanın aklını çeliyor... en az 2 sene kullanılabilecek bir telefon yaptı bu sefer samsung...
    asla samsung fanı değilim... galaxy s1-2-3-4 hepsini kullandım en son s4 ü duvara fırlattım takıldığı için iphone 5s aldım.. bi süre sonra iphone çok banel sıradan geldi sony xperia z3 aldım ama son den de memnun değilim.. ayrıca parmak izine alışınca şifre ile desen ile telefon açmak insana çok can sıkıcı geliyor. s6 edge almam lazım :)

Samsung yeni çıkan ürünlerinde 6 ay fiyat garantisi veriyor 6 ay boyunca fiyatları düşmüyor malesef.

• quote:

quote:

fiyatlar çok yüksek özellikle edge için... haziran ortalarında 100-200 tl düşer gibime geliyor zaten çıkar çıkmaz alınmaz... fakat şu bi gerçek s6 edge çok karizmatik arkadaş insanın aklını çeliyor... en az 2 sene kullanılabilecek bir telefon yaptı bu sefer samsung...

Samsung yeni çıkan ürünlerinde 6 ay fiyat garantisi veriyor 6 ay boyunca fiyatları düşmüyor malesef.

Note 4 çıkalı 4 ay oldu hepsiburada 2100 e satıyor. Karsız mı satıyor. Listesi nedir Note 4 ün. Yani giriş fiyatı.

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

Note 4 çıkalı 4 ay oldu hepsiburada 2100 e satıyor. Karsız mı satıyor. Listesi nedir Note 4 ün. Yani giriş fiyatı.

Kolay gelsin

samsung note 4 ekim ayında payasaya girdi ve 6 ayını tamamlamasına çok az kaldı biz dahil omak üzere çogu yerde fiyat düşdü ama bir samsung bayisine giderseniz telefonun yanında yazan fiyat 2299 tldir.

• 5 ay bile olmadi note 4.

• bu fiyatlarla zor satar samsung
  • 2 Adet S6 EDGE nedir fiyatı ? işyerimde satacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Yetim -- 6 Mart 2015; 18:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Yetim

2 Adet S6 EDGE nedir fiyatı ? işyerimde satacağım

Şuanda gelen bilgiye göre 2899tl fiyatı ama ürün geldiginde fiyatı düşük olursa para iadesi kartınıza yapılcaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.