Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
188
Favori
1.257.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S6 şarj konusunda başarısız böyle bir telefona bataryanın gücü az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus 6T almış olaraktan aranızdan ayrılıyorum gençler. 10 gündür kullandığım için az çok aradaki farklara vakıf oldum, kısaca anlatayım;

En büyük fark bataryada. aktif kullanımda 2 gün rahat gidiyor, normal kullanımda 3-3.5 gün gidiyor bataryası.

Kamerası, 2xoptik zoom ve bi tık daha iyi çekimi dışında öyle aman aman bir fark görmedim. Ön kamerası bariz daha güzel.

Damla çentikli ekran olmasından dolayı bildirim ışığı olmaması ve kulaklık girişi olmaması en büyük handikabı. Deli gibi arıyorum bu özellikleri.

Pek kullanmasam da ara sıra lazım olan kızıl ötesi özelliği de Oneplus'da yok. O da bir eksi

Parmak izi okuması ekranın ortasında, yeni bir teknoloji olduğundan pek istikrarlı çalışmıyor. S6'nın parmak izi okuması da pek hızlı değil ama bundan daha iyi algılıyor. Gündüz yüz tanımayı kullanıyorum, yüz tanıması efsane hızlı. karanlıkta algılamadığı için parmak iziyle cebelleşiyorum.

Ekranı, hem açık havada görünürlükte, hem de renk ve piksel yoğunluğunda S6 nın ekranı daha kaliteli. Zaten 4 senelik telefon olmasına rağmen günümüz amiral gemisi telefonların %80 inden daha iyi S6 nın ekranı.

Hızı. Yan yana koyup gerek internet sayfası, youtube'da video, gerekse uygulama açma hızlarını test ettim. Oneplus maksimum 1 saniye hızlı açıyor. Yeri geliyor S6 daha hızlı açıyor. Yine öyle aman aman bir fark yok.

Sözün özü, ekranınızda ve kameranızda kırık dökük bi durum yoksa, 3 4 bin tl 'nin altında bir telefona halleniyorsanız, çabuk vazgeçin o düşüncenizden. Taktırın orjinal batarya, sonsuza kadar kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 23 Temmuz 2019; 10:20:42 >

• S6 orijinal batarya bulunabiliyor mu?
    Tecrübesi olan kimse varsa yardımcı olabilir mi? İnternet üzerinden alabileceğimiz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

S6 orijinal batarya bulunabiliyor mu?
    Tecrübesi olan kimse varsa yardımcı olabilir mi? İnternet üzerinden alabileceğimiz bir yer var mı?
    Samsung'un kendi servisinde bulursun anca. 120 liraya takıyorlar işçilik dahil.
  • Bende biraz önce bilgi aldım servisten. Değişim ücreti 200 TL olarak söylendi.
    Teşekkürler
  • Kaç tane rom denedim. Resimdeki gibi hata veriyor. Şuan ki android sürüm 7.0 sürümü 6.1 düşürmek istiyorum. Hiç bir yerde bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?

• m3hm3t1991 kullanıcısına yanıt
    Downgrade yapamazsınız çünkü bootloader kilitli. Hele ki tek parça dosya ile hiç bir şey olmaz.

Custom rom ile olur sadece ama o romlar da hep hatali.

• S6da parmak izini okumuyor çözüm nedir?

• Arkadaşlar merhaba, pil değişiminde verim almak adına fabrika ayarlarına sıfırlamak şart mı ?
  • Merhaba arkadaslar. Lg g4 kullanicisi olarak bir ihtiyaca cozum bulamadigim icin sizlerden yardim tavsiye istiyorum. Benim bir cok kisinin ihtiyaci olabilcek bi konu.
    Mesela telefonun ekranini kapattigimizda watsap disinda internet (wifi-hucresel veri) yi kapatabilcek bir uygulama veya yontem varmi ? Root gerektirmemesi oncelik.

• Ya arkadaş boktan ara modellere güncelleme geliyor andoid 9 a yükselmiş S6 ya android 8 i bile çok gördüler.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden 10 ay önce S6 ya veda Samsung a tövbe ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mıknatıs20

İşte bu yüzden 10 ay önce S6 ya veda Samsung a tövbe ettim.
    Valla hocam ortalama bir telefon almak için 3000 tl nin üzerine çıkmak gerekiyor onu verme durumumda yok. S6 nın sarj konusu haricinde benim için bir sıkıntısı yok ama güncelleme konusu can sıkıyor yinede.

• s6 kullanıyorum az bir su ile teması oldu fakat arkasında ki plastik kabı ile telefon arasında çok az ıslaklık vardı
    kap önden uzantılı değil ekranı örtmüyor yani telefona arkadan oturan bir kap
    telefon el ile hissedilen bir sıcaklık olmamasına rağmen ''cihaz ısındı'' uyarısı veriyor uygulama açtırmıyor cihaz ısındı kapanıp soğuyacak diyor ve telefon kapanıyor...
    açmayı denedim açılmadı 30dk kadar sonra açmayı denedim açıldı bir sıkıntı yok gibiydi bir baktım tekrar kapanmıs acmayı denedım acılmadı, poşet içine pirinç koydum telefonuda koydum belki düzelir
    ne yapmam lazım? garantiside bitti 2017 agustosta almıstım
    Edit: cihaz pirinç ile torbada bekledi sabaha kadar şuan bir sıkıntı yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 23 Ağustos 2019; 9:40:7 >
  • Bu tür kablosuz özellikli powerbank düşünüyorum ama ürün özelliklerinde s6 edge yok s7 var. S6 edge nin kablosuz şarj desteği var sanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: M i M

Bu tür kablosuz özellikli powerbank düşünüyorum ama ürün özelliklerinde s6 edge yok s7 var. S6 edge nin kablosuz şarj desteği var sanıyordum.
    https://m.n11.com/metal-kablosuz-15000mah-powerbank-hizli-sarj-tasinabilir-cift-usb-P365283429?RENK=SİYAH&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwnf7qBRAtEiwAseBO_D4qtEWmePY5qOOTlRiThp5ifXtQknI8ZS37CnaKElo5seKXMj3wxRoCmFIQAvD_BwE
    Kablosuz sarj özelliği var ben gece hep o şekilde şarj ediyorum.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Yani kablosuz şarj desteği olan bütün cihazlara uyumlu mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uyum sağlar diye düşünüyorum. Her modele ayrı sistem yapacak halleri yok.

• quote:

Ama şöyle bir durum var. Hızlı şarjı kablo ile destekliyor. Kablosuz olarak şarj bayağı yavaş.

• S6 sahibiyim ve 1 yıldır sadece kablosuz power bank ile şarj ediyorum. Bendeki power bank romoss marka.
    Oldukça rahat, yavaş şarj ediyor ancak çok rahat.

• 
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.