Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
188
Favori
1.257.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19631964196519661967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar s6 telefonun ekran paneli kirildi , orjinali ile degisimine 650tl istiyorlar degermi sizce degistirmek , kullanimdan yana sikintim yoktu bataryasinida yeni degistirmistim, uygun fiyatli baska cozumler varmidir acaba , ne yapmami tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • midnigth M kullanıcısına yanıt
    8 ay önce s6 edge aldım 520 tl ye ve hâlâ kullanıyorum. Sadece ekranda çizik şeklinde çatlak var sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

8 ay önce s6 edge aldım 520 tl ye ve hâlâ kullanıyorum. Sadece ekranda çizik şeklinde çatlak var sıkıntı olmuyor.
    Zaten sikinti orda 2. eli 650 tl civari ama ekranida ayni fiyat , ekran taktirmasam direk cope atmam lazim yeni telefon alsam en az 2 bin ortalama urunler bilemedim valla

Ben de onu anlatmak istedim. Yaptırmak yerine 2. el uygun bişey alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde hiç kullanılmamış 2 tane s6 edge kılıfı var.biri kapaklı beyaz kılıf biri de zırhlı siyah kılıf.ikisini 25 liraya satıyorum.Alanya'dayım.Alanya-Antalya arasına elden verebilirim il dışınaysa uygun kargo ücretiyle gönderirim.iki kılıf da çok kalitelidir.

a20 düşünebilirsiniz kamerası özellikke gece s6 edge plustan iyi bizzat bire bir karşılaştırdım fiyatı 2 binden aşağı

• 4.5 sene oldu alalı orijinal batarya bulabileceğim bir yer var mı? samsung servislerde falan?
  • Aradesh kullanıcısına yanıt
    Serviste batarya değişimi yapıyorlar. 200 tl.
    Ancak servis dışarıya batarya satmıyor.
    Piyasada çok fazla sahtesi var. Ben de orjinal bulamadım. Hala arayiştayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

Serviste batarya değişimi yapıyorlar. 200 tl.
    Ancak servis dışarıya batarya satmıyor.
    Piyasada çok fazla sahtesi var. Ben de orjinal bulamadım. Hala arayiştayim.
    piyasadakiler 150 lira civarı. samsung kendi 200e değişiyorsa gayet iyi bence.
  • Elimde hiç kullanılmamış 2 tane s6 edge kılıfı var.biri kapaklı beyaz kılıf biri de zırhlı siyah kılıf.ikisini 25 liraya satıyorum.Alanya'dayım.Alanya-Antalya arasına elden verebilirim il dışınaysa 5 lira kargo ücretiyle gönderirim.iki kılıf da çok kalitelidir.

• Arkadaşlar telefonum arızalandığı için 3-4 ay önce taktırdığım ekranı satıyorum çizik çatlak falan yok,resimde görünen çatlak ekran koruyucuya ait fiyat olarak 350 tl düşünüyorum.SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

• Arkadaşlar ortada hiçbir sebep yokken telefon açılış ekranına düştü.
    Şu an ne açılıyor ne kapanıyor. Güvenli moda falan da giremiyorum.
    Var mı benzer sorun yaşayan?
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz düzeldi mi?

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de oldu. Cihazın şarjı tamamen bitmişti kapalı şekilde şarj ettim. Bildirim ışığı batarya ekranı çalışıyordu. Şarjdan çıkardıktan sonra bir türlü açılmadı ve hiçbir fonksiyonu çalışmıyor. Güvenli mod ve diğerlerini de denedim bir türlü başaramadım. Daha önce bu tür sorunla karşılaşıp da çözebilen ya da çözümü bilen arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman58

Aynı durum bende de oldu. Cihazın şarjı tamamen bitmişti kapalı şekilde şarj ettim. Bildirim ışığı batarya ekranı çalışıyordu. Şarjdan çıkardıktan sonra bir türlü açılmadı ve hiçbir fonksiyonu çalışmıyor. Güvenli mod ve diğerlerini de denedim bir türlü başaramadım. Daha önce bu tür sorunla karşılaşıp da çözebilen ya da çözümü bilen arkadaşlar var mı?
    Arkadaşlar aynı durum bende de oldu.Şarjı bitmişti şarj ettim telefonu açtım önce açıldı açılırken samsung logosu yazarken takıldı dondu ama sonra açıldı birkaç dakika geçmeden yine kendi kendine kapanıp açılmaya başladı açılırken üstteki güçlü bir şekilde ışık yanıyor açılıyor kendiliğinden kapanıyor.Açılırken ve kapanırken sanki kısa devre yapmış gibi kısık bir cızırtı sesi geliyor kapanıyor.Hard reset yaptım format attım düzelmede açılınca bazen bir dakika geçmeden bazen yarım saatte bazen bir iki saat sonra yine aynısı oluyor.Telefoncu anakart sorunu dedi.
    1-Acaba sorun anakartta mıdır?
    2-Anakartta sorun olsa hiç açılmaması gerekmez mi?
    3-Anakartın sorunlu olup olmadığını nasıl anlarım?
    4-Sorun anakartta değilse ne olabilir?
    Teşekkürler şimdiden

• Gzntp27 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun maalesef büyük ihtimalle anakart
    Muhtemelen bir süre sonra kapanacak ve bir daha açılmayacak
    Küçük bir ihtimal de bataryada sıkıntı olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Hocam sorun maalesef büyük ihtimalle anakart
    Muhtemelen bir süre sonra kapanacak ve bir daha açılmayacak
    Küçük bir ihtimal de bataryada sıkıntı olabilir
    bazen birkaç saat gayet güzel kullanıyorum internet müzik resimler vs.sonra yine aynı durum oluyor.Anakartta sorun olsa birkaç saat çalışması normal mi?Yani sorun anakarta ise hiç çalışmaması gerekmez mi?İkinci el çıkma anakart randıman verir mi?Ekranı kırık olarak satılan ikinci el telefonlar var onların anakartını taktırsam diyorum,ne dersiniz? değer mi?
  • Gzntp27 G kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi sorun %100 kesin ana kart mı bilemiyorum
    Ama anakartta olma ihtimali yüksek
    Cihazda aşırı ısınma var mı cihazın pili nasıl gidiyor
    Sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz daha yeni mi ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 27 Ekim 2019; 20:51:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Dediğiniz gibi sorun %100 kesin ana kart mı bilemiyorum
    Ama anakartta olma ihtimali yüksek
    Cihazda aşırı ısınma var mı cihazın pili nasıl gidiyor
    Sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz daha yeni mi ortaya çıktı
    2 aydan beri böyle bazen kapandığında aşırı ısınıyor aşırı ısındığında ve daha sonra açıldığında yarım saat geçmeden şarj yüzde 100 den 60 lara düşmüş oluyor.normal çalışırken şarj stabil gidiyor.yani iki saatte yüzde 10-15 gibi.
  • Arkadaşlar S6 edge cihazıma türkiye stok rom yükleyemedim.Bende fransa stok rom yükledim cihazda şebeke problemi var nasıl düzeltebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 19631964196519661967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.