Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
188
Favori
1.257.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: receep 32

Hocam peki ses artırma güç tuşu ve ana ekran düğmesine basılı tutunca format atma menüsüne giriyor mu telefon
    Önce bir işlem yaptım Samsung logosu geldi ekrana öyle kaldı. O dediğinizi de defalarca denedim hiç bir şey olmuyor. Zaten telefonu kapatamıyorum da. Onu yapabilmek için telefonun kapalı olması lazım diye okudum bir kaç yerde ama kapatmak tuşuna basınca telefon kapanmıyor da. ses kısma, güç tuşu ve ana ekran düğmelerine basınca çıkan ekran sadece aktif oluyor. Odin Mode ekranı
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun şarjı bitince illaki kapanacak kendi kendine
    Ama sonrasında şarj alır mı veya açılır mı orası meçhul
    Büyük ihtimalle anakart arızası gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam telefonun şarjı bitince illaki kapanacak kendi kendine
    Ama sonrasında şarj alır mı veya açılır mı orası meçhul
    Büyük ihtimalle anakart arızası gibi
    Şarj oluyor. Açma tuşuna bastım ekran geldi ama yine Samsung Galaxy S6 edge yazan ekranda kaldı. Hala da öyle ve yine kapatamıyorum. Bir telefoncuya götürüp göstereceğim ondan sonrada Samsung servise göndereceğim. Bu arada telefonda diyelim anakartı değiştirdiler. Ondan sonra içinde ki her şey aynen durur mu yoksa anakartı değiştirince yeniden yazılım atarlar ve her şey silinir mi?

Sorma sebebim içinde bazı uygulamalar şifre istemeden açılacak şekilde ayarlıydı. O yüzden tereddüt içerisindeyim. Kalkıp da servis elemanları karıştırmasınlar bazı şeyleri istiyorum.

Bu arada iyi ki bazı şeyleri 1 ay kadar önce yedek almışım yoksa çok önemli fotoğraf ve videolar gidecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Ocak 2020; 14:47:8 >

Hocam ana kartı değiştirince herşey gider tüm veriler anakartın içinde
    Muhtemelen Samsung servisi anakart için yüksek fiyat isteyecektir
    Eğer çok yüksek fiyat isterlerse yaptırmayın değmez inşallah düşük fiyat isterler

• quote:

Hocam ana kartı değiştirince herşey gider tüm veriler anakartın içinde
    Muhtemelen Samsung servisi anakart için yüksek fiyat isteyecektir
    Eğer çok yüksek fiyat isterlerse yaptırmayın değmez inşallah düşük fiyat isterler
    Kargo ile göndereceğim. Fiyat isterim şayet çok yüksek bir fiyat çıkarsa yaptırmam.
    Hocam İnşallah makul bir fiyat isterler ve yaptırıp kullanırsınız
    Çünkü yeni telefonlar çok pahalı ve zaten şu an S6 edge günlük kullanım için fazlasıyla yeterli

• quote:

Hocam İnşallah makul bir fiyat isterler ve yaptırıp kullanırsınız
    Çünkü yeni telefonlar çok pahalı ve zaten şu an S6 edge günlük kullanım için fazlasıyla yeterli
    Dün son bir kaç deneme yaptım. Güç tuşuna basınca Samsung logosundan sonra format ekranı çıkıyor. Format at diyorsun bu defa ise sol en altta 3-4 satırlık bir yazı çıkıyor öyle kalıyor. Bir de orada bir hata kodu çıkıyordu. Yani formatta atamıyorsun. Bu arada güç tuşu hiç çalışmıyordu öncesinde.

Odin ile yazılım atayım dedim ama bilgisayar telefonu hiç görmedi. Tek başına telefonu gönderdim bugün. Garantisi bittiği içinde fatura da koymadım yanına. Zaten bulamaya bilirim de çünkü geçenlerde odayı toparlarken fatura tarihi 2 yılı geçmiş faturaların çoğunu attım. Bakalım ne olacak. İsterlerse bulmaya çalışacağım belki onu atmamışımdır.

Verecekleri fiyat çok aşırı yüksek olursa ve yeni telefon almam gerekirse ya ucuzundan bir Samsung alırım ya yeni bir marka var ya ondan çünkü telefon alacak bütçem hiç yok. Bütçeyi zorlamak durumda kalacağım ve tepe bir ürün alamam da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 3 Ocak 2020; 14:11:53 >

• Merhaba

Sakar olduğumdan dayanıklı telefon almam lazım. S6 edge dayanıklı olduğunu duydum.almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

Telefonu düşüren ıslatan oldu mu? Nasıl dayanıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozu kaşıkla açan adam -- 3 Ocak 2020; 19:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazozu kaşıkla açan adam

Merhaba

Sakar olduğumdan dayanıklı telefon almam lazım. S6 edge dayanıklı olduğunu duydum.almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

Telefonu düşüren ıslatan oldu mu? Nasıl dayanıklı mı?
    Bu tamamen şans işi bence. Kimi var 1-2 düşüşte ekranı çatlamış kimi var hiç çatlamıyor. Ben en az 10 defa düşürmüşüm dür en ufak sorun olmadı. Yazın filan çok terleyen biriyim gezilerde filan ekranı ter oluyordu bazen yüzüm terli iken kullanınca hiçbir şey olmadı.

Yağmur altında da defalarca ıslandı bir şey olmadı. Normal de ıslanmaya dayanma özelliği yok ama benim s6 edge dayandı.

Bu arada ev ortamında parkeye düşmüştür hep onun dışında hiç düşmedi. (1 defa spor salonunda üstünde ince halı olan mermer zemine düştü bir şey olmadı. Gerçi halı korumuş olabilir ince olmasına rağmen. Bisiklet vardı salonda. Onun yanlarında su şişesi ve havlu koyma yeri var. Oraya telefonu koydum meğer altı açıkmış. Telefon o sebeple düşmüştü.

Son 2 aydır ise hiç düşme ve ıslanma olmadı. Bunu neden yazıyorum dün servise gönderdim telefonu açılmadığı için. Düşmeye veya ıslanma sebebiyle olan bir sorun değil.

Ben şahsen öneririm ama 64 GB filan bulabilirsen. 32 gb önermiyorum. Çabuk doluyor hafıza.

• Yazıklar olsun. Telefonlarda taksi di yasaklamaları yetmedi şimdi de kredilere el atmışlar. 3.500 TL altında olan telefonlarda kredi taksit sayısı 12 ay iken 3.500 TL üzerinde olanlarda sayısı 3 düşürülmüş.

Telefonum tamir olmaz ve yeni telefon almam gerekirse yedim ayvayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 4 Ocak 2020; 17:46:25 >
  • Arkadaşlar canım sıkıldı telefonuma custom rom atıcam değişiklik olsun ama internetten biraz baktım her şey g920f üzerine.Root atabileceğimden bile emin olamadım.Benim cihazım 920fq.Buna 920f dosyası ile root atıp 920f'ler için uygun olan custom romları atabilir miyim?Patlama riskim var mı?
  • Arkadaşlar servisler açılamayan bir telefonun seri kodu ve model kodunu nasıl buluyorlar.
    Cihazın arkasındaki camda yazmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mıknatıs20

Cihazın arkasındaki camda yazmıyor mu?
    Arkada camda benim gördüğüm Samsung Türkiye Garantili yazıyor. Arkasında pek numara vardı diye hatırlamıyorum varsa da görmek çok zor çünkü siyah arkası ve Samsung Türkiye Garantili yazısı bile zor okunuyor. Ama IME numarasının orada yazması bence çok riskli çünkü birileri onu görüp kopyalayabilir kolayca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkada camda benim gördüğüm Samsung Türkiye Garantili yazıyor. Arkasında pek numara vardı diye hatırlamıyorum varsa da görmek çok zor çünkü siyah arkası ve Samsung Türkiye Garantili yazısı bile zor okunuyor. Ama IME numarasının orada yazması bence çok riskli çünkü birileri onu görüp kopyalayabilir kolayca.

Alıntıları Göster
    920FQ'larda arkada samsung turkiye garantisi vs. Yaziyor.Ek olarak imei numarasi da yaziyomus simdi kendi telefonumdan baktim.Ama cok zor okunuyor.

• Onay bekleme ekranına düşmüş. Mesaj da geldi. Aradım servisi s6 edge göndermiştim dedim. Sistemden görüyorlar sanırım kim aramış o sebeple ad soyad bile sormadan fiyatı söylediler. Onay vermiyorum geri gönderin dedim. Anakart dahil 1.400 TL dediler.
    Hocam maalesef çok yüksek fiyat çekmişler telefonun ikinci eli bile bin TL civarında

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Evet. Baktım hemen netten sıfırı 1.900 TL hepsiburada da ve resmi garantili.

Acaba ben fiyatı yanlış mı anladım diyorum. 1.044 TL filan mı dediler de 1.400 TL anladım. Hemen geri gönderin dedim. Bu arada servis bedeli isterler mi ki? Telefonda bir şey demedi konuştuğum kadın. Onay vermiyorum dedim oda iade istiyorsunuz dedi. Evet telefonun iadesini istiyorum dedim oda hemen not alıyorum iyi günler dedi.
    Servis bedeli isteyeceklerini sanmıyorum
    Hocam ben c1044 TL bile çok
    Peki şu an ne almayı düşünüyorsun

• 520 tl ye aldım neredeyse 1 senedir kullanıyorum edge. Sadece ekranda rahatsız etmeyen kılcal çatlaklar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.