Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toretto34

çok iğrenç olmuş rezalet , iphone 6 nın tasarımına çamur atanlar, şimdi konuşsunlar..

iphone 6'nın tasarımı genel olarak 10/9'a yakın bir puanla kusursuza yakın bir yorum aldı. Buna laf atabilenler marka bağımlısı hazımsızlar olabilir anca. Biz ne kadar konuşssak boş hocam S3'den beri aynı kasayla devam etsin onlar

Evet o kadar kusursuz ki zorlayınca bükülüyor.

cümle içindeki ''zorlayınca'' kelimesi çok ironik olmuş. Zorlamak; birşeye hakettiğinden fazla davranmak demektir zaten. Senin plastikleri getir bir zorlayayım bakalım birşey olacak mı?

Plastik esneme özelliğine sahip olduğu için eski haline dönebilir ve basınca daha dayanıklıdır ama metal eski haline dönmez Ayrıca bende plastik diye nitelendirdiğin Samsung telefonlardan yok Lumia 830 kullanıyorum.

işin teknik konusuna girersek zararlı çıkarsın hocam. benim mesleğim bu konular zaten. Elastiklik her plastiğin sahip olduğu bir terim değildir ama konumuz bu değil. telefonun dışının plastik veya çam sakızından olması ona elastiklik kazandırmaz. o kasanın içerisindeki donanım,karkas, anakart, ekran katmanlarının vs esneme oranı önemlidir. Sonuç olarak telefonun plastik kasadan olması onu eğilme ve bükülmelere karşı dayanıklı kılar demek çok akıl kârı olmaz.
    O değilde bizim tartışma tasarım üzerinden gidiyordu biraz önce sızdırılmış kahkaha atmaktan karnıma ağrılar girdi buyur hocam biryerlerden hatırlayanlarınız olacaktır. hani o m7 ye benzettiğin telefonunun birşeyi...
    Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi

Plants vs Zombie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek kelime ile iğrenç ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toretto34

çok iğrenç olmuş rezalet , iphone 6 nın tasarımına çamur atanlar, şimdi konuşsunlar..

iphone 6'nın tasarımı genel olarak 10/9'a yakın bir puanla kusursuza yakın bir yorum aldı. Buna laf atabilenler marka bağımlısı hazımsızlar olabilir anca. Biz ne kadar konuşssak boş hocam S3'den beri aynı kasayla devam etsin onlar

Evet o kadar kusursuz ki zorlayınca bükülüyor.

cümle içindeki ''zorlayınca'' kelimesi çok ironik olmuş. Zorlamak; birşeye hakettiğinden fazla davranmak demektir zaten. Senin plastikleri getir bir zorlayayım bakalım birşey olacak mı?

Plastik esneme özelliğine sahip olduğu için eski haline dönebilir ve basınca daha dayanıklıdır ama metal eski haline dönmez Ayrıca bende plastik diye nitelendirdiğin Samsung telefonlardan yok Lumia 830 kullanıyorum.

işin teknik konusuna girersek zararlı çıkarsın hocam. benim mesleğim bu konular zaten. Elastiklik her plastiğin sahip olduğu bir terim değildir ama konumuz bu değil. telefonun dışının plastik veya çam sakızından olması ona elastiklik kazandırmaz. o kasanın içerisindeki donanım,karkas, anakart, ekran katmanlarının vs esneme oranı önemlidir. Sonuç olarak telefonun plastik kasadan olması onu eğilme ve bükülmelere karşı dayanıklı kılar demek çok akıl kârı olmaz.
    O değilde bizim tartışma tasarım üzerinden gidiyordu biraz önce sızdırılmış kahkaha atmaktan karnıma ağrılar girdi buyur hocam biryerlerden hatırlayanlarınız olacaktır. hani o m7 ye benzettiğin telefonunun birşeyi...

Plants vs Zombie

Apple çöpüne ne kadar benziyor şirinlerin saç kurutma makinasına benziyor...

• Bu tarz sizintilar genelde yalan çıkıyor ama samsungundan da bundan daha şık birşey beklemiyorum zaten.

• o kamera ne biçim kamera ya tipten kaybedıyor bence bu yılda zararlı kapatıcaklar.

• Beyaz eşya üretmekte uzman olan bir firmaya hacı gel telefon yapalım dersen, o da sana yıllarca aynı tasarımı ve hatta daha kötüsünü devamlı dayar durur. İşi uzmanına bırakmak lazım. Tasarım, donanım, yazılım, işlevsellik, ergonomi. Hepsi için tek marka yeter Apple

• discovery 2 yi taklit etmişler!

• sanki s6 , s5 gibi duruyor yok yok s4 gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi oradan k*ç gösteren don tasarımlı çakma iphone 6 üstelik sakız kasa yapan firma mı tasarımdan anlıyor? şarjda konuşanı kavurup öldüren tek telefonu üreten firmadan söz ediyorsun? bu kadar fanboyluk olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

hadi oradan k*ç gösteren don tasarımlı çakma iphone 6 üstelik sakız kasa yapan firma mı tasarımdan anlıyor? şarjda konuşanı kavurup öldüren tek telefonu üreten firmadan söz ediyorsun? bu kadar fanboyluk olmaz...

Biraz bocalamışsınız sanırım cevap yazarken. Hatanızı söyliyim şarjda konuşanı kavurup öldüren demişsiniz. Birincisi her ne kadar kabul etmesemde öyle olsa bile bunun tasarım ile ilgisi yoktur, teknik arıza bölümüne girer. 2007 den beri (iphone 3,iphone 4S, iphone 5, iphone 6) kullandım hiçbiride şarjdayken suratımı kavurmadı. Bir markayı baltalamak için zaten böyle gereksiz bir açıklama yazabildiyseniz iphone gerçekten kusursuza yakın bir telefon demektir. Bir başka konu çakma kelimesi ile iphone kelimesini yanyana getirmişsiniz. Iphone'un tarihini biraz araştırmanı öneririm. Apple ne yapmış ilk sonra seninki ne yapmış. Kronolojik sıralamaya göre git hatalarından arınırsın umarım. Telefon dünyasındaki devrimleri başlatan, müşteri memnuniyetini zirvelere yükselten, stabil sistemin ne olduğunu öğreten, malzeme kalitesi olarak diğer firmalara ders veren, uzatmaya gerek yok kısacası taklit edilen markadır Apple. Hep söylüyorum zaten diğerl markalar ile aynı fiyatta olsa bu tartışmalar bir anda son bulacak. daha pahalı olmayı hakettiği için ve millet uzanamadığı ciğere mundar dediği için oluyor herşey.

• quote:

kaç olay oldu yinede inkar ediyorsunuz... https://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8&q=iphone%20%C5%9Farjda%20konu%C5%9Furken%20%C3%A7arpt%C4%B1&oq=iphone%20%C5%9Farjda%20konu%C5%9Furken%20%C3%A7arpt%C4%B1&aqs=chrome..69i57.17785j0j7
    http://www.sabah.com.tr/teknoloji/haber/2013/07/16/iphone-ile-konusurken-elektrik-carpti-oldu
    http://www.aksam.com.tr/dunya/iphoneu-sarjda-konusurken-carpilarak-oldu/haber-226147
    gerçekler ortada... seri katil Apple öldürür...

Teknik bilginiz olmadığını düşünüyorum veya gönderdiğiniz haberleri sonuna kadar okumadan atıyorsunuz. Bunların çoğu karalama kampanyasıdır. Çoğu habere tıklayın delil bulunamadı yazar. Birisi gelip bana şarj için kullanılan 3 ila 5 w'un nasıl insan öldürebileceğine dair açıklamasını yapsın anlaşalım. Dünya üzerinde milyonlarca iphone var ve hepsi aktif olarak kullanılıyor. Senin attığın şaibeli haberler o havuzda bir kum tanesi etmiyecek ebatta. Ayrıca Galaxy'nin fena patlama resimlerini gördüm şimdi telefonun içinde dinamit var sanırım.

• tabi tabi... cinayete rağmen katili savunmak böyle bir şey... Apple kölesi olmuşsunuz... karalama kampanyası filan değil gerçek olay... ilk kurban öldü 2 kurban ne durumda belli değil...
  • Bu son galaxy serisi olucak samsung tasarim ekibi markayı katlettiler her çıkan model bir öncekinden daha tipsiz yazik...

• yazıyı okudum dedim kesin ekrem71 yazmıştır yine yanıltmadı beni objektiflikten uzak normal yazmaya çalışıyor ama bilinç altı kesinlikle izin vermiyor donanım haber yönetiminin mutlaka bu yazara bir çözüm bulması gerekmekte bütün samsung haberleri yanlı

• quote:

tabi tabi... cinayete rağmen katili savunmak böyle bir şey... Apple kölesi olmuşsunuz... karalama kampanyası filan değil gerçek olay... ilk kurban öldü 2 kurban ne durumda belli değil...

Gerçek olay derken cenazedeymişin gibi konuşuyorsun. Basına öyle kaptırmışınız ki çok enteresan gerçekten. Bana teknik konuş konuşacaksan mesleğim icabı cevaplamaya çalışayım. Halk ağzıyla tartışmak için pek vaktim yok.

• quote:

Beyaz eşya üretmekte uzman olan bir firmaya hacı gel telefon yapalım dersen, o da sana yıllarca aynı tasarımı ve hatta daha kötüsünü devamlı dayar durur. İşi uzmanına bırakmak lazım. Tasarım, donanım, yazılım, işlevsellik, ergonomi. Hepsi için tek marka yeter Apple

Hadi ordan Apple mı uzman telefon konusunda Telefonundaki bir tane bile parçayı üretemeyen marka mı uzman oluyor? Donanımı oradan buradan topla sonra Foxconn da birleştir bu mu yani telefon uzmanı olmaz. O senin laf attığın Samsung telefonunun parçalarının çoğunu kendisi üretebiliyor haberin var mı? O senin sevmediğin marka Samsung yıllarca iPhone lara can verdi gerek işlemcisi ile gerek ram ları ile Apple ın yaptığı tek şey tasarım, yazılım ve iyi bir pazarlama stratejisidir. Gelip burda uzmanlık alanı falan deme adama gülerler.

Bu arada yukarda kulaklık resmi paylaşmışsın. Alakaya maydanoz diyorum. Sen fanboyluğun da ötesine geçmişsin hayatta başarılar

Ayrıca Samsung'a beyaz eşya uzmanı falan demişsin. Buna da öyle bir güldüm ki Samsung elektronik devidir beyaz eşya uzmanı falan değildir. Her şeyi üretir Samsung ama uzmanlık alanı elektroniktir. Bazı şeyleri bilmeden konuşmaya kalkma araştır da gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 28 Şubat 2015; 11:51:34 >

• Apple kölesi olarak iyice saçmaladın... kadının cenazesini mi yayınlamamı istiyorsun yuh... tez zamanda sanada olur... inşAllah sen canlı kurtulursun...
  • quote:

quote:

Beyaz eşya üretmekte uzman olan bir firmaya hacı gel telefon yapalım dersen, o da sana yıllarca aynı tasarımı ve hatta daha kötüsünü devamlı dayar durur. İşi uzmanına bırakmak lazım. Tasarım, donanım, yazılım, işlevsellik, ergonomi. Hepsi için tek marka yeter Apple

Hadi ordan Apple mı uzman telefon konusunda Telefonundaki bir tane bile parçayı üretemeyen marka mı uzman oluyor? Donanımı oradan buradan topla sonra Foxconn da birleştir bu mu yani telefon uzmanı olmaz. O senin laf attığın Samsung telefonunun parçalarının çoğunu kendisi üretebiliyor haberin var mı? O senin sevmediğin marka Samsung yıllarca iPhone lara can verdi gerek işlemcisi ile gerek ram ları ile Apple ın yaptığı tek şey tasarım, yazılım ve iyi bir pazarlama stratejisidir. Gelip burda uzmanlık alanı falan deme adama gülerler.

Bu arada yukarda kulaklık resmi paylaşmışsın. Alakaya maydanoz diyorum. Sen fanboyluğun da ötesine geçmişsin hayatta başarılar

Ayrıca Samsung'a beyaz eşya uzmanı falan demişsin. Buna da öyle bir güldüm ki Samsung elektronik devidir beyaz eşya uzmanı falan değildir. Her şeyi üretir Samsung ama uzmanlık alanı elektroniktir. Bazı şeyleri bilmeden konuşmaya kalkma araştır da gel

Apple mı telefonundaki bir tane bile parçayı üretemiyor yazık gerçekten şu söylediğin şeylere bak ortalık buram buram yalan koktu. Ayrıca sen sakın ticaret yapma çünkü bu işten pek anlıyan bir zeka parıltısı görmedim. Dünya üzerindeki büyük,küçük çoğu üreticinin taşeron firmaları vardır.Apple Samsung'u kullanarak onun kazandığından daha çok kâr yapıyor ne acı değil mi. Sen can damarı demişsin Samsung için bu çok komikti gerçekten. Sen sanıyormusun Samsung olmasa Apple o telefonu üretemeyecek Demek ki ben çok ucuz yaparım sana abi demiş. İşlemciler, anakart , ekran dahil tüm donanımları Apple mühendisleri tasarlıyor ve her prosesini kontrol ederek denetliyor. Ne harika bir pazarlama ve üretim düşüncesi değil mi. Samsung hem Apple'a hem başkasına hem de kendine üretmeye devam etsin. Totosunu yırtsın. Apple daha çok kazanmaya, daha prestijli olmaya ve dünyanın en değerli markası olmaya devam edecek. Adresi yazın soda kargoliyim. İyi günler dilerim

• quote:

quote:

Samsungun resmi s6 reklam videolarına göz atın. öyle merak uyandıran hareketler var ki. Tasarıma ilişkin insanlara merak uyandırmışlar. Sonra yıllardan beri gördüğümüz aynı tasarımı langırt diye önümüze atmışlar. Resmen kitle ile dalga geçmişler bana kalırsa. Objektif olan yorumum budur.
    Tasarım diyorsan (iphone,ipod,ipad,imac, mac pro, imac air, apple tv, iwatch) hepsi tüm nesiilere ders niteliğinde tasarımlara sahip. Apple'a bu konuda laf söylemek marka taraftarlığı olur.

Tasarım bu mu yani? Ekranın üstündeki koskoca boşluk iğrenç duruyor. Ekran çerçevesinin genişliği desen keza öyle. Eğer tasarım konusunda ders vermek buysa ben bu dersten kalmayı yeğlerim

Fanboylukta fazla ileri gidiyorsunuz bazen .

Gidip en kötü resmi gösteriyorsunuz. Karşısına Samsung'un basın görselini koyuyorsunuz .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.