Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralıkta daha 2 ay önce S5 aldım mayıstan önce çıkmaz diye ama çıkıyor
    Bari s6 çıkmadan bir s5'i satayim 1500 liraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Beyaz eşya üretmekte uzman olan bir firmaya hacı gel telefon yapalım dersen, o da sana yıllarca aynı tasarımı ve hatta daha kötüsünü devamlı dayar durur. İşi uzmanına bırakmak lazım. Tasarım, donanım, yazılım, işlevsellik, ergonomi. Hepsi için tek marka yeter Apple

Hadi ordan Apple mı uzman telefon konusunda Telefonundaki bir tane bile parçayı üretemeyen marka mı uzman oluyor? Donanımı oradan buradan topla sonra Foxconn da birleştir bu mu yani telefon uzmanı olmaz. O senin laf attığın Samsung telefonunun parçalarının çoğunu kendisi üretebiliyor haberin var mı? O senin sevmediğin marka Samsung yıllarca iPhone lara can verdi gerek işlemcisi ile gerek ram ları ile Apple ın yaptığı tek şey tasarım, yazılım ve iyi bir pazarlama stratejisidir. Gelip burda uzmanlık alanı falan deme adama gülerler.

Bu arada yukarda kulaklık resmi paylaşmışsın. Alakaya maydanoz diyorum. Sen fanboyluğun da ötesine geçmişsin hayatta başarılar

Ayrıca Samsung'a beyaz eşya uzmanı falan demişsin. Buna da öyle bir güldüm ki Samsung elektronik devidir beyaz eşya uzmanı falan değildir. Her şeyi üretir Samsung ama uzmanlık alanı elektroniktir. Bazı şeyleri bilmeden konuşmaya kalkma araştır da gel

Apple mı telefonundaki bir tane bile parçayı üretemiyor yazık gerçekten şu söylediğin şeylere bak ortalık buram buram yalan koktu. Ayrıca sen sakın ticaret yapma çünkü bu işten pek anlıyan bir zeka parıltısı görmedim. Dünya üzerindeki büyük,küçük çoğu üreticinin taşeron firmaları vardır.Apple Samsung'u kullanarak onun kazandığından daha çok kâr yapıyor ne acı değil mi. Sen can damarı demişsin Samsung için bu çok komikti gerçekten. Sen sanıyormusun Samsung olmasa Apple o telefonu üretemeyecek Demek ki ben çok ucuz yaparım sana abi demiş. İşlemciler, anakart , ekran dahil tüm donanımları Apple mühendisleri tasarlıyor ve her prosesini kontrol ederek denetliyor. Ne harika bir pazarlama ve üretim düşüncesi değil mi. Samsung hem Apple'a hem başkasına hem de kendine üretmeye devam etsin. Totosunu yırtsın. Apple daha çok kazanmaya, daha prestijli olmaya ve dünyanın en değerli markası olmaya devam edecek. Adresi yazın soda kargoliyim. İyi günler dilerim

Kardeşim sen kendini kandırmaya devam et fanboyluk seviyesinin üzerine çıkmışsın gözün kör olmuş haberin yok Anakart işlemci ekran tasarlıyomuş da kontrol ediyomuş Foxconn u Apple mı kontrol ediyor İşlemci TSMC ve Samsung, Ram Samsung ve Hynix, Anakart Foxconn, Ekran LG, kamera sensörü Sony, bağlantı antenleri Qualcomm, Bellek Sandisk diye uzar gider ama içinde bir tane Apple parçası çıkmaz sen git kumda oyna.

Ayrıca Lumia 830 kullanıyorum demiştim Samsung fanı değilim demiştim. Apple elektronikte Samsung un yanına yaklaşamaz bu bir gerçek sen Apple ı bu konuda uzman görüyosun diye o işler öyle değil

Ayrıca Samsung daha ucuza üretiyomuş da ona ürettiriyomuş Telefonun zaten üretim maliyeti düşük sadece bizi kazıklıyolar. 1000 liraya mal et 3000 liraya sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 28 Şubat 2015; 13:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Samsungun resmi s6 reklam videolarına göz atın. öyle merak uyandıran hareketler var ki. Tasarıma ilişkin insanlara merak uyandırmışlar. Sonra yıllardan beri gördüğümüz aynı tasarımı langırt diye önümüze atmışlar. Resmen kitle ile dalga geçmişler bana kalırsa. Objektif olan yorumum budur.
    Tasarım diyorsan (iphone,ipod,ipad,imac, mac pro, imac air, apple tv, iwatch) hepsi tüm nesiilere ders niteliğinde tasarımlara sahip. Apple'a bu konuda laf söylemek marka taraftarlığı olur.

Tasarım bu mu yani? Ekranın üstündeki koskoca boşluk iğrenç duruyor. Ekran çerçevesinin genişliği desen keza öyle. Eğer tasarım konusunda ders vermek buysa ben bu dersten kalmayı yeğlerim
    Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi

Fanboylukta fazla ileri gidiyorsunuz bazen .

Gidip en kötü resmi gösteriyorsunuz. Karşısına Samsung'un basın görselini koyuyorsunuz .

Kardeşim bu iPhone değil mi? Ya bu millet iPhone a tapıyo resmen Kendin de kabul etmişsin kötü olduğunu daha ne diye savunuyosun

• S6, S6 mini, S6 active, S6 zoom, S6 Edge geldi bide

• s6 bu ise,samsung 2016 yı göremez.yeni model deyip, samsung un, birbirine benzeyen telefonları kakalamasından midem bulanır oldu.samsung bu sene çalışanlarına maaş zammı yapmamış,seneyede maaşları ödeyemez.Diliyorum ki vestel gibi birçok yerli cep telefon markalarımız olur,bizde onları kullanırız.

• Simdi burasi teknolojiden bahseden bi site. Konu yeni cikacak bi telefon. Yorumlar tamamen sekle dayali. Bana sabah programlarinda cikan nenelerin yorumlarini animsatiyo. Kadin programlarindaki gibi sekilcilik. Ben soyle bi yorum gormek isterdim : Kullanilan islemci nasil? Ram ne kadar ve hangi nesil? Pil ve kullanim suresi. Yeni arayuz ne kadar iyi ne kadar akici? Aldiktan iki ay sonra takillacak mi hoplayip ziplayacak mi? En son etap benzerleriyle olan karsilastirilmasi. Fiyati. Hepsi birbirine yakin ozelliklerde ve hizda ise verecegim paranin karsiligini malzeme kalitesi olarak sekil olarak hak edecek mi ediyor mu? olay bu Herkezin zevki farkli.Sekil en son pozisyonda olmali. BUrasi teknoloji sitesi moda degil. Hrekezin zevkine uydurmak zorunlulugu da yok bence... mersi

• kamera arkadan ucuz çin üretimi telefonları andırıyor

• arkadaslar samsung batmisdir hepimize hayirli ugurlu olsun.insallah apple kalmaz piyasa ve bence herkes bu sene htc one m9 alsin bu senenin en guzel telefonu bence tartismasiz
    samsung batirdi resmen kendini

• Samsungun en kötü tasarımlı telefonu olmuş.Çok çirkin!

• Samsungun en kötü tasarımlı telefonu olmuş.Çok çirkin!

• Bildiğin Samsung işte ne değişmiş s3,s4,s5,s6.......s96.

• Benim anlamadığım eğer bunlar gerçekse ekranda niye note 4 duvar kağıdı var? Kendine özgü bir resim olması lazım. önceden sızan görsellerde de ekranda s5 duvar kağıdı vardı. bence bunlar uydurma resimler 1 martta görecez bakalım nasıl bişey olduğunu inşallah note4 aldığıma pişman olmam

• En net görünlüleri ner açıdan çekilmiş olarak internete sızdı. buyrun http://www.ensonhaber.com/samsung-galaxy-s6dan-son-sizinti-2015-02-26.html

• Arkası İyi Olmamış İkiside Ayn Zatn

• RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    adam misafir kayıtlı olmadan mesaj yazan ziyaretçiler... tek kişi değil... iSheepler isimsiz yazıyor...
  • Berbat

• samsung parasını çöpe atmayı sevenlerin tercihidir. Biz defalarca attık teknoloji sevdiğimiz için. Her seferinde kandırıldık. 730 tl lik huawei ascent g730 note 3ü tokatlıyor app open speed ile. Samsung benim tanıdığım en uyuz en hain firmadır. Kullanmamış olsam neyse de kullandım. Samsungdan gayri hepsi iyidir.

• Sızıntı doğru çıktı halal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gholen kullanıcısına yanıt
    o ancak rüyanda olur... HUAWEI fanboyuna bak... SONY desen neysede...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yapma . Bir günde eline kaç çeşit telefon alıp test etme imkanın oluyorda kafana göre konuşuyorsun. Ben bu işe 20 yılımı verdim. Herşey donanımı doldurmak değildir. Aynı zamanda herşey sentetik test sonucu da değildir. Senin gibiler arasında i6nın 1gb rami 1.4 ghz işlemcisini görünce hepsinden yavaş sananlar var. Al eline önce o cihazları bak. Gsmarenadaki yada kıyasla.com daki değerlere bakıp boş boş konuşuyorsunuz. Donanımı gerçekte düşük dahi olsa yüksek olandan çok daha hızlı çalışan cihazlar mevcut. Herkesin satın aldığı en iyisi zaten ya. Neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.