Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0MG90

M9 mu S6 mı deseler Z4'ü alıp kaçarım

Günlük duzenli 10-15 Resetleri Goze Alirsaniz tabi ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence her ikisi de resmi olarak bir tanıtılsın ona göre eleştirelim. Bana göre sadece tasarım olarak bakmamalı cihazlara. Bize sunacakları neler, ne gibi yazılımsal özellikler sunacak bunları da göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum...

• Samsung fani olarak boyle gelicekse gitcem camdan atliyacam ama boyle olmuyacanada eminim :)
    Yine biri basmis samsung yazisini ortaya atmis gorseli maksat unlu olmak sanirim :)

• Böyle çıkarsa berbat. Çoğu Çinli üretici güçlü donanımları ucuza satıyor.samsung gibi firmalar tasarım ve yazılım konusunda fark yaratmalı ki satılsın. Bunlar batmaya meyilli...

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimmami

Eldar Murtazin Fake diyor.

0-6 yaş yorum yapanların fafvori itemi ÇÖP.

))

S5'ede fake demişti ama bütün çirkinliği ile geldi tanıtıldı
  • samsung tasarim isinden cakmiyor.artik bunu net olarak anladim.

• Edge is yapar. Kameranin da kasa rengiyle ayni olmasi hos olmus. S6 2 ay falan once cikan resimlere benziyor. Milletin derdini hala anlayamadim, daha ne bekliyorsunuz? Alin size elde premium hissettircek telefon. Tamam kenarlar i6 cakmasi fakat metal iste metal. Home tusu da guzel olmus. Tek korkum sd olmamasi fakat sanmiyorum olmayacagini. Bu sene pc almayacak olsaydim Edge alirdim. Kilif farz gerci ama zaten artik kilifsiz telefon kullanamam basima gelenden sonra.

TW ne kadar degismis cok merak ediyorum. Gerci simdiki hali de iyi de insan farklilik istiyor. Mesela o tema ozelligi yerine farkli renk ozelligi gelse daha iyi olur. Edge icin de farkli seyler bekliyorum Note Edge gibi olmasa da. Mesela muzik dinlerken kenarlarda ziplayan seyler guzel durur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 bile s5, ve s6 iddaa edilen telefondan daha güzel tasarıma sahip vay arkadaş
  • edge alınır abi çok hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimmami

quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Herkes edge modelini beğenmiş ama bu edge modelini kılıfsiz kullanabilecek olan var mı?
    Yok.
    Kılıfla beraber o edge modeli bir halta benzer mi estetik olarak?
    Hayır.

Iphone kullanilabiliyormu kilifsiz?

Note 3 kullanıyorum. iphone kullanan birine sor bence. Bu arada samsung maaşla mi çalıştırıyor sizi Yoksa gönüllü musun?

• Eger bu tasarimlar doğruysa note4 aldigim icin pisman degilim su an.

• HTC One'ı beklesin telefon alacaklar.
  • satmaz bu

• edge güzel de arka kısım facia. kameradaki beyazlık olmasa yine kurtarırmış ama o kameradaki beyaz kısım fena kötü olmuş. edge ile diğeri aynı anda satışa çıkarsa arada da fazla fiyat farkı olmazsa normal s6 nın kimse yüzüne bakmaz.

• geçen bir kaç fotoğraf dolanıyordu bu sefer olmuş samsung demiştim ama yine batırdı tabi eğer böyle gelecekse

• Beyler sakin olun iphone 6 çıkarken millet bu ne biçim tasarım dediler satış rekorları kırdı ve tasarımını da herkes beğendi
    Arkası cam tasarım gayet hoş olacak gibi duruyor bence çıkmasını bekleyip ele aldıktan sonra tasarıma karar vermek mantıklı olur

• Bence on olmamış arka iyi. Cam ise gercegini görmekte fayda var. Ve arka cam olanları siyahi fena oluyor. Kısaca gercegini de bir gormek gerek.

• s6 çok çirkin yada biz 2-3-4-5 göre göre ihrenmeye başladık sonuç çirkin eğer böyle olursa samsung bye olcak. edge güzelmişş tip olarak.

• Şunu anladım ki fanların yaptığı konsept tasarımlar büyük firmaların tasarımlarından artık daha iyi. Bence htc, sony, samsung vs. tasarımcılarını kovup bu konsept tasarımları yapan
    amatör tasarımcıları işe alsınlar.
  • şahsi düşüncem arka tarafını beğenmedim.note3 s5 ve note4 çok şık telefonlardı.bunda da keşke o şekilde yapsalardı.ama kameranın vs yerleştirilmesi güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.