Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olursa olsun çıkar çıkmaz 10 milyon adet satar.

• Son 2.5 gun tanitima....

1 Mart TR Saati ile 17:00
    Youtube Channel @Samsung Mobile
    Ve tum samsung internet sitelerinde

HTC:
    1 Mart TR Saati ile 18:00

Yayin: ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp0007

Normal telefonlar işte. Bir yıl gider, sonra bir yıl daha katlanılır. Android 6 güncellemesi alacak mı diye dövünenler çıkar. Güncelleme alınca da pert olur.

Hayırlısı...

Güncelleme aldıkça pert olan telefonlar iphone'lar hocam 2 yıllık s4'e android 5 gelince kendine geldi telefon hızlandı

Kusura bakmayın ama iPhone kere ilk 3 yıl bir şey olmuyor ama 4. Yıl nedense Kafayı yiyiyorlar bayadır iPhone kullanıyorum biliyorum Samsung ise nasıl olduysa note 2 ye Güncelleme verecek evde yatan telefona yüklerim sonuçları söylerim hızlı olursa helal diyeceğim

İphone'lar sağlam telefonlar ama her yeni güncellemede eski telefonu yavaşlatıyor apple bunu kimse inkar edemez buda apple'ın satış politikası

Maalesef bunu her firma yapıyor eskiden bir Nokia alırdık bozulana kadar kullanırdık (en az 10 yıl ben daha çok Motorola alıyordum :) )

9-10 yıllık nokia 6600'ım hala taş gibi çalışıyor çizik yok yeni nesil telefonlar hem çok narin hemde binbir sorunu var bataryadır,yazılımdır vs vs

Narin olduna nerden kaanat getirdin :)

S2 kac defa yere dustu 30 km hizla yerde suruklendi hic birsey olmadi ;)

Kilif jelatin sacma sapan seylerde kullanmam.

Yazilim pekte onemli degil sonucta oyle boyle guncelleme aliyor.

Pil Konusu katiliyorum ama benim icin yeterli 2 gunu cikariyorum NOTE 3 ekran suresi 5-6 saat.

• Bu gorseller dogru olmadina eminim yoksa camdan atliyorum :)

• Telefon kategorisinde alınacak son cihaz bu s serisi telefonlar

• Hep aynı çizgi , baydı artık be Samsung
  • Begenmediğimiz çin malı meizu xiaomi ve diğerlerinin tasarımları bunlardan daha iyi boşa 2500 vermeye gerek kalmadı.
  • Malesef Dogrulandi Adi S6 olacak :)
    Ben baska bir adla gelecegini tahmin ediyordum ama S i birakmadilar yada Fake :)

http://youtu.be/3MKFumExY8k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Şubat 2015; 9:02:23 >
  • Evet cihazlar bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: corwen

Begenmediğimiz çin malı meizu xiaomi ve diğerlerinin tasarımları bunlardan daha iyi boşa 2500 vermeye gerek kalmadı.

Tanitilmadan birsey denmez gorseller gercek degil %90 biri tasarlamis belli ki az kaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: corwen

Begenmediğimiz çin malı meizu xiaomi ve diğerlerinin tasarımları bunlardan daha iyi boşa 2500 vermeye gerek kalmadı.

Tanitilmadan birsey denmez gorseller gercek degil %90 biri tasarlamis belli ki az kaldi

Bende öyle umuyorum prototip olma ihitmalide yüksek bu kadar reklam yaptı butun umutları bu telefona bağladı böyle birşey yapacağını tahmin etmiyorum ama yinede samsung:) Çıksada kararımızı versek artık.
  • Elimdeki prototip fotoları bunlar.Bakalım hangisine en yakın çıkacak?

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendiSamsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi

• Bu tarz tasarimdan biktim artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar Sprint Mobıle den bir sızıntı geldi..

Ben orjinal cihazların bunlar oldugunu dusunuyorum..
    Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yanyana görüntülendi
  • Bumu tasarım

• Nihai tasarim buysa samsung hala akillanmamis gorunen. Ayni tas ayni hamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Nihai tasarim buysa samsung hala akillanmamis gorunen. Ayni tas ayni hamam.

S6 yı bilemem ama Edge modeli fazlasıyla şık ve çerçevesiz gibi duruyor..Henüz arka tasarımı gormedik Home tusunu da gormedik ama onda da metal ve şık bir görünüm bekliyorum ..Samsung işini şansa bırakmayacak bu sefer ve yine rekor kıracak..Ozellikle edge modeliyle..

Bana gore Samsung, müşterinin ne istediğini anlamış ve yeterince akıllanmış fakat forum kullanıcıları ne istediğini bilmiyor ve bir türlü akıllanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafi69

quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

Edge iyi olmuş ama normal s6 çok kötü görünüyor, "project zero" ya notum zero.

Sadece fotoğraflara bakarak yorum yapan milletin durumu ortada..zahmet olcak ama fotoğrafın altındaki açıklamaları bir okusanız.

Okumadığımı nerde çıkardınız ? Yazıda da aynı benim söylediğim gibi edge modelini şık bulmuş editör, sanırım yazıda prototip denilmesine takıldınız, nihai modelin bundan bir farkı olacağını sanmam, bir firmayı savunacam diye kendinizi zorlamayın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Evet arkadaslar Sprint Mobıle den bir sızıntı geldi..

Edge modeline siyah renk inanılmaz yakışmış ve bence mükemmel görünüyor. Kesinlikle edge almayı tercih ederim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Evet arkadaslar Sprint Mobıle den bir sızıntı geldi..

Edge modeline siyah renk inanılmaz yakışmış ve bence mükemmel görünüyor. Kesinlikle edge almayı tercih ederim ben

Note 4 alışverişimi şimdilik askıya aldım fotodaki Edge yuzunden

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.