Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge Alayım mı Yoksa Bekleyeyim mi?(NOTE 7 ALDIM) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışından telefon getirince imei sorun olmuyormu
  • Yurt dışından getirmek te sknti cikarmi imei gümrük falan filan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ŞEYTAN..

Yurt dışından getirmek te sknti cikarmi imei gümrük falan filan

quote:

Orijinalden alıntı: hatayli

yurt dışından telefon getirince imei sorun olmuyormu

Hayır sizin parayla 10tl üçret ödeyerek imei kayıt ediyorsun bu kadar öneceler hiç yoktu öneceleri çok güzeldi ya doalr 0.78 oldugunda şimdi uçtu
    Yani amerkada fiyatı kaç görüyorsan üstüne 10 dolar gel öyle aliyoruz
  • hocam note 7 nin işlemcisi kamerası felan aynı s7 ile bence şuan fiyatıda makul 1000 lira değecek kadar fark yok bence s7 yi al
  • s7
  • Bu bekleyişin sonu yok. Şu telefon çıkacak onu bekleyeyim, dur öteki telefon çıkacak onu bekleyeyim diye diye ayların geçer ve sen hala z1 ile yoluna devam edersin

Kriterlerine uyan telefon hangisiyse onu al geç.

Eğer ios düşünüyorsan o kadar beklemişsin bari biraz daha bekle de İphone 7 gör aklında bir soru işareti kalmasın o zaman hangi telefonu alacaksan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Bu bekleyişin sonu yok. Şu telefon çıkacak onu bekleyeyim, dur öteki telefon çıkacak onu bekleyeyim diye diye ayların geçer ve sen hala z1 ile yoluna devam edersin

Kriterlerine uyan telefon hangisiyse onu al geç.

Eğer ios düşünüyorsan o kadar beklemişsin bari biraz daha bekle de İphone 7 gör aklında bir soru işareti kalmasın o zaman hangi telefonu alacaksan al

Biliyorum. Z1 kullana kullana farkı telefonlarda kullandım iphone 6yı filan ama iyi telefon bi sözüm yok ama bana göre diyil androideki yaptıgım şeyler yok 10 tane kameralı gelsin filan yine aynı sistem olucak. Samsung hiç sevmeyen biriydim ama metal gövdeye keçince helede s7den sonra sevmeye başladım noteyide gördüm farklı bir deneyim yaşayım istiyorum. S7 super edgede öyle ama aliyorsam en son çıkanı alayım note s7 güncellenmiş versiyonu çok iyi olmuş. 3 ay doyunca kullanıcam sonra zaten ne yapsan telefon çıkıyor. 1000 dolar hazırladım bekliyorum satışa çıksın abd versiyonu bekliyorum 820`ni ayın 2mı çıkacak bilgisi olan var mı tam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

hocam note 7 nin işlemcisi kamerası felan aynı s7 ile bence şuan fiyatıda makul 1000 lira değecek kadar fark yok bence s7 yi al

quote:

Orijinalden alıntı: coolaly

s7

Tavsiyeleriniz için teşekkürler zaten sizin s7 demeniz bana yeter çünki iyi telefon oldugunu anliyorum aynı sistem note 7 alıcam güncel versiyoun aliyorsam en son çıkan alim. Diyeceksiniz iris için mi? kalem içinmi 1000tl fazla tek bunlarda diyilde çok güzel görünüyor hoş bir dzaynı var edge güncel versiyonu. Alınca resmini atarım bura boşa atiyor filan diersiniz diye.
  • Rafaello21 kullanıcısına yanıt
    Herkesin sevdiği ve sevmediği markalar ve telefonlar vardır saygı duyarım.

Türkiye açısından konuşayım USA modeli USA bulunan operatör firmaların telefonları şayet almak isterseniz Amerika'dan getirtmeniz gerekecek. Tüm Dünya'ya N930F modeli ile dağıtımı yapılacak.
    Ve yine ülkemiz açısından 1000 dolar yetmiyor maalesef Ama Azerbaycan'ı bilemem.
    Bu arada siziler meşgul etdiysem çok özü diliyorum boş boş konuşuyor diyorsunuzdur. Tavvsiye yapan yadım eden her kese teşekkürler yorumlarınız sayesinde karar verdim adam rahatliyor çok kişi tavsiye edince :)
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Amerkada mesala amazon(sim unlock yazanlar yani opertöre baglı olanlaır diyil) 900 dolar diyil mi ? üstüne 10 dolar gel geldi Azerbaycana 10 tl imei kayıt bu kadar senin
    camex isimli firma yapiyor onların deposu var orda adres bölümünde senin kodun yaziyor onlara gelince sonra 2-3 güne geliyor buraya bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafaello21 -- 11 Ağustos 2016; 2:26:34 >
    Ben şahsım adına ülkem dışından telefon fiyatlarını takip etmiyorum. Edince sinirlerim bozuluyor 900 dolar nere 3500 TL nere

Şayet yurt dışından akrabalarım geleceği vakit telefon lazımsa söylüyorum onlar getiriyor. Sadece yurt dışından gelen akrabalarıma telefon aldıracağım zaman fiyatları takip ediyorum.
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Aynı matıkla çalışıyo firma. Akraba gibi onların amerkadaki adresime gidiyor onlar getiriyor kilosun 9 dollardan. 900 dolla dedimde ucuzda olur çıkmadıgı için tam fiyat yok amma 900 den paha olmicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rafaello21

Aynı matıkla çalışıyo firma. Akraba gibi onların amerkadaki adresime gidiyor onlar getiriyor kilosun 9 dollardan. 900 dolla dedimde ucuzda olur çıkmadıgı için tam fiyat yok amma 900 den paha olmicak

O sistemi biliyorum hocam. Umarım alacağınız telefon hakkınızda hayırlı olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rafaello21

O sistemi biliyorum hocam. Umarım alacağınız telefon hakkınızda hayırlı olur

Çok teşekkürler kardeşim. ABD çıkış tarihin tam olatak biliyormusun? Ben 2 eylülde çıkacak biliyorum

Maalesef ABD çıkış tarihi hakkında bilgim yok.
  • @ByMustafa59 @FeatureTechnology @MoRTaLSouL Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Edit: Her kese selamlar. Tavsiyelerde bulunan her kese teşekkürler. Note 7 aldım 2 gündür kullaniyorum çook güzel bundan ötesi yok her şey çok güzel. 907 dolara aldım. Paraya deyer mi evet sonuna kadar ama sizde biraz tuzlu vergiler çok sizde

Samsung Galaxy S7 Edge Alayım mı Yoksa Bekleyeyim mi?(NOTE 7 ALDIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafaello21 -- 31 Ağustos 2016; 20:59:42 >

• Teşekkürler size kismet inşAllah
  • Hayirli olsun, gule gule kullanin :)

• quote:

Hayirli olsun, gule gule kullanin :)

Çook teşekkürler kardeşim sıkılmadan dinledin beni. İnşAllah bundan iysi kismet olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.