Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge hâlâ alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cihaz gerçekten hala çok güzel. Samsung' un en dengeli cihazlarından ama f/p açısından çok katılmıyorum. 2800 değil de bir 2200-2300 civarına inerse o zaman ciddi ciddi düşünülür.Katılmadığım tek nokta şu: HTC U11gerek ses olsun, gerek kamerası olsun, gerekse iç donanımı ve güncelliği olsun çok daha iyi bir cihaz. Ne kadar arka kamerası iyi olmasa da, tasarımı da bu s7 edge ile yarışamıcak seviye de olsa da Nokia 8 şu an 2100 civarına satılıyor.

S7 edge 2200 bandına veya daha aşağı bir fiyata düşerse çok iyi bir alternatif olur hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka ve garanti farketmez ise; Xiaomi Mi6
    Markalı olsun garanti farketmez; Note FE
    Markalı ve garantili olsun; Sony Xperia XZ1
    Kısacası şu andaki piyasaya bakınca Samsung'un garantili telefonları gerçekten gereksiz pahalıya satılıyor.
    Tamam insanlar Samsung'u seviyor fakat sırf insanlar seviyor diye 500+ fiyata satmak resmen hainlik
    "Garantisi Apple'ın garantisiyle kapışsa gene gam yemeyeceğim ama..."

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir video olmuş elinize sağlık. Gerçekten zamanın güzel telefonlarındandı. Bende Note 5’i bir yıl boyunca keyifle kullanmıştım.

Şu an ki Samsung’un arayüzünü beğeniyorum ancak o dönemdeki Touchwiz bencede iyi bir arayüz değildi. Nova kullanmıştım genelde. O dönemde Package disapler pro’yu efektif kullanma adına bir yazı yazmıştım. Uygulama üzerindende Touchwiz’i disable etmiştim. Siz bu disable işlemini yaptınız mı? O zamanda oldukça tartışmalı durumdu bu disable meselesi. Buna gerek yok diyenler vardı. Benim gibi gerek var diyenler vardı. Ama şimdi merak ettim bir de sizin düşüncenizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinmaz bende vardi, kronik sebep yuzunden hicbise yapmaksizin telefonum coktu hangi servise gotursem yapamadi hepsi anakart degisimini onerdi ve anakarti 1k tl siz siz olun almayin suanda olu bi sekilde yatiyo telefon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blackberry Priv'im google maps i 1dk 56saniye de açtığı için arkadaşın S7 sini ödünç aldım. 2 yıl telefonu kullanmış. 4 günden beri kullanıyorum, telefon yağ gibi akıyor şoktayım. Aynısından alacağım 8-9 falan bence gerek yok..

• xiomi mi 6 varken bu kadar para vermeye gerek yok bence buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Note Fan Edition varken alınmaz.

Kesinlikle. Şu anda 2000 tl parası olan hiç başka birseye bakmadan note fe yi gönül rahatlığıyla alabilir.

• Fiyatı bence Note FE varken pahalı kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmenakif

Güzel video olmuş. S7 Edge güzel bir telefon. Fakat bence fiyatı hâlâ çok yüksek. Şahsen 2000-3000 civarına telefon alacak olsam (bir Oneplus 5 kullanıcısı olarak) Oneplus 5-5T veya Xiaomi Mi6 tercih ederim. Garanti mevzusu bence çok da önemli değil. Bugüne kadar kullandığım telefonlarda ekran kırılması ve şarj soket arızası dışında çok da sıkıntı yaşamadım. Ekran kırılması garanti dışında zaten. Soket tamiri de gayet ucuz. Garantiye temiz telefon verip, çizikler içinde almışlığım, arızası giderilsin diye verip başka arızalarla geri almışlığım vardır. Önemli nokta iyi işçiliktir. İşçiliği güzel bir tamirci bulduktan sonra bu tür arızalar için garantiye telefon yollamıyorum zaten. Telefonda fabrikasyon hata olur, ona birşey diyemem. Ama yine de garanti olayı benim için ön planda değil.

Günümüzdeki üretim standartları da hayli gelişmiş durumda. Artık bir partide üretilen cihazların donanımsal hata oranı hayli düşük.

İthalatçı garanti de tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

S9 incelemesi beklerken , S7 incelemesi geldi. :)

Merhabalar,

onun da incelemesi bu hafta içerisinde geliyor; önce S9+, sonra da S9 :)

S7 Edge incelemesi uzun zamandır aklımdaydı ve başlamışken de bitirmek istedim, umarım faydalı olmuştur.

• A7 2017 kullanıyorum batarya 2 günü rahat çıkarıyor samsung dersini iyi çalıştı o malum olaydan sonra modellerin tümü kaliteli ve kullanışlı takılma falan bunlar dedikodularda kaldı yeni arayüz e diyecek söz yok arayüzün vulkan destekli olması hem hız hemde batarya tasarrufu sağlıyor Bence artık elma çürüdü Android akar gider

• fiyatı yüzünden note fe yi öneriyorsunuzda

2130 tl
    note fe

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy S7 Edge Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7E3GD-GD

2090 tl
    s7 edge

• Her zaman ki gibi müthiş inceleme olmuş. Özellikle giriş harika.

Bende uzun zamandır bu telefonu inceliyorum Mi5 kullanıcısı olarak.

Her an alabilirim.

• bende 2 yıldır kullanıyorum bana şarjı 2 gun yetiyor. bendeki siyah. ömrü bitinceye kdr kullanırım.

• neronidas kullanıcısına yanıt
    Mi 6'yı kullanamamanızın sebebi nedir?

• U11 bence 2017'nin tartışmasız en iyi telefonuydu. Kamera ve ses kalitesi olsun, sade ve pratik arayüzü ve güncelleme hızı olsun dolu bir paketle sonulmuştu. Nokia 8'i güncelliğe önem verenler için f/p anlamında alternatifsiz bir seçenek. Adamlar 8.1'i verdiler Samsung daha bu hafta 8.0'ı verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

U11 bence 2017'nin tartışmasız en iyi telefonuydu. Kamera ve ses kalitesi olsun, sade ve pratik arayüzü ve güncelleme hızı olsun dolu bir paketle sonulmuştu. Nokia 8'i güncelliğe önem verenler için f/p anlamında alternatifsiz bir seçenek. Adamlar 8.1'i verdiler Samsung daha bu hafta 8.0'ı verdi.

Bence de öyle hocam. Bu cihazın yanında s7 edge belki tasarımıyla ön plana çıkabilir, o da zevk meselesi tamamen.

• Ürünü 2 yıl kullandınız da batarya ömrü ne duruma geldi. 2. el bir cihaz almayı düşünüyorum ama yeni cihazların bataryalarının değiştirilememesi ciddi sıkıntı benim için.
  • 2800 lira verecek olsam şuan gidip bu telefonu almam. Neden almam; maksimum alacağı güncelleme 8.0 ondan sonra güncellemeyi unutun. İkincisi TouchWiz kullanmamışsın ama kullansan kanser olacağın kesin. Net olarak gerek Sony gerek HTC olsun (başka markalarda eklenebilir) bunlardan çok daha yavaş. Özelleştirmesi fazla olabilir fakat takılma şişme yaptıktan sonra o özelleştirmenin pek manası kalmıyor benim için.

Üçüncü bir neden ise paralel ithalat veya 2. el olarak Mate 10 gibi bir telefon varken bunu almam. Kaldı ki bu fiyatın daha altında alınabiliyor. Paralel ithalat ile Türkiye garantili telefon bir olmayabilir fakat telefonun güncelliği olsun, tasarımı olsun, özellikleri olsun Mate 10'da S7Edge'den çok daha başarılı bir telefon.

Yani gel gelelim 2800 lira verecek olsam neredeyse ömrünü doldurmuş olan bir telefon alacağıma 2. el garantisi devam eden veya paralel ithalat daha güncel daha yeni ve daha iyi telefonlar arasından tercihimi yapardım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.