Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge Hat ve İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 3 hafta önce edge versiyonunu amerika'dan aldım. sim unlock yaptırdım ve pasaporta kaydettirdim.
    telefondan çok çok çok memnundum, ta ki yaklaşık 5 gün önce telefonu düşürüne kadar.
    Bununla alakalı mıdır bilmem ama telefonun dışında herhangi bir hasar yok. kapakla kullanıyorum ve kapağın üstüne düştü. o günden beri kapalı alanlarda internetim çekmez oldu. vodafone hat kullanıyorum ve işyerimin mutfak tarafında evimin içinde 3 haftadır harika çeken LTE artık hiç çekmez oldu. ayarlardan 2g'ye çektiğimde edge bağlantısı geliyor ama o bile düzgün çalışmıyor. fakat dışarıda açık ofis şeklinde olan bol camlı işyerimde yine LTE yüksek hızda çekiyor. bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek kimse var mıdır?
    Not: Vodafone'u arayarak adres bildirimi yaptım henüz dönüş yapmadılar. LTE/4G/3G'den biri açık olduğunda hattım çekmiyor. Sadece şehrin göbeğinde müthiş hat çekim gücü olan yerlerde hatta internette sorunsuz çekiyor.

Cihazın hat yükselticisi vs 1şey var mıdır orda mıdır sorun ne olmuştur hiç anlamadım.

• Arkadaşlar Sabiha Gökçen havaalanında bile çekmiyor telefon. çok sıkıntıdayım. fikri olan var mıdır?
  • manisher kullanıcısına yanıt
    Bizde de 2 tane s7 var ikiside çekmiyor. S6 ve s5 kullandım onlarda da aynı sorun vardı. Bi arkadaşta da s6 var oda çekmiyor. Aynı hatla aynı yerde j5 internete giriyor s7 ve s6 girmiyor. Hatta s6 da turkcell hat var s7 ve j5 te avea var. Çok saçma. Bende diğer telefonları kullanamıyorum. Şimdi s8 alsam onda da varsa aynı problem. Bence samsungta kronik bi sorun bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.