Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 canlı yayını | Simultane tercüman eşliğinde (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
19.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben geçmezdim hocam arabayı satmam gerekir geçebilmek için senin durum musait ise geç tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farwynd kullanıcısına yanıt
    doların 4ü geçecek diye bir düşünceye göre fiyat belirlemezler bu kar marjı olayı haa birde nasıl olsa tr de alırlar diye bastılar fiyatı bunun açıklaması bu forumdan örnekleri görebilrsin adam note 5 satıp alayım diyor vs vs
  • galaxy s8 4399 tl
    galaxy s8+ 4999 tl

hayırlı olsun

Samsung Galaxy S8 canlı yayını | Simultane tercüman eşliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 29 Mart 2017; 20:21:47 >
  • gerçekten zenginsen geç zenginin elinde anlarım hak veririm ama dışarda avm de sabahtan akşama kadar köle gibi çalışıp borca girip alacaksan sakın öyle bir hata yapma
  • 5 bin tl lik cihazi kontratla 7-8 bine alacak olan arkadaslar olacak, etmeyin eylemeyin. Konut kredisi pesinati gibi paralar, saka gibi

• Artık araba, tel almadan once iki kere dusunmek lazim. Ekonomik sartlar cudden zorlasti.

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Amerika'da asgari ücret yaklaşık 2.400$. 1 maaşa 3 tane alırsın.

3.000mAh bataryalı, 2k ekranlı ve 2.200TL'ye VR gözlük ile beraber Kasım ayında alınmış Galaxy S7'den selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoCeR -- 29 Mart 2017; 20:24:50 >
  • haklısın bende 34 yaşına geldim bir kere deneme amaçlı 1 ay kullandım zor dayandım tele para verilir ama en kralına 2000 fazlası yazık günah şuan z3 var elimde kaç yıllık cihaz hala uçuyor takılma yok sorunsuz kullanıyorum kaça aldım 800 tl saygılar
  • 4400 nedir 😱 1 ay önce s7 edge aldığıma bir daha sevindim. Zaten mükemmel cihaz. Uzun süre yeter

• Yuh fiyata bak almayin lan demisler camina ekmek banin :)

Samsung Galaxy S8 canlı yayını | Simultane tercüman eşliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 29 Mart 2017; 20:31:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    arabalara yüzde yirmi daha zam geleceği söylenir alsan bir dert almasan bir dert 52500e sıfır auris aldım araba yakında 70bin olacak şaka gibi daha bir yıl olmadı
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Bitti lansman

• *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    şuan alınacak tek cihaz s8 gelince fiyatlar iyice düşecektir
  • Şu telefonun fiyatını nasıl hesaplıyorlar acaba ? hayır bu telefon yurt dışında 800 dolar değil mi ? bizim vergilerimiz ne zaman yüzde 50 oldu ? 4400 tl aldığın telefonu şuanki kura göre 2900 tl yüzde 25 vergi desen 3600 civarı yapar zaten bu adamlar kar olarak getirdikleri için bununda üzerine 800 tl neden koyuyorlar ? bilmediğim vergi mi var arkadaşlar neden kazıklanıyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Birincisi Apple savunuculuğu yapıyorum gibi her cümlenin sonunda kişneme.
    İlk alıntımda haklı olduğunu ve sadece Steve Jobs ile alakasının artık yavaş yavaş bittiğini düşündüğümü söylemeye çalıştım. Ama görünen o ki bana fanboy etiketi yapıştırıp Samsung savunmana 1-2 alıntı falan kaldı.

İkincisi ben kendi adıma bu VR'ı beğenmedim. Boş bir teknoloji olduğunu düşünüyorum. Hatta sırf VR diye Playstation pro tanıtmanın ne kadar saçma olduğunu söylüyorum baştan beri. Apple da böyle düşünüyor gibi görünüyor (yani gereksiz buluyor ya da yeterli bir teknoloji gibi görmüyor) zira şirketteki bazı kişiler bu yönde kelimeler sarfetti. Apple sanal gerçeklikle değil Arttırılmış Gerçeklik ile meşgul. Ne zaman hazır olur bilmiyorum ama sanal gerçeklik zırvasından daha güzel olacağı kesin hangi firma yaparsa yapsın.

Şimdi bi sus da şurda tanıtılan yeni telefona odaklanalım güzel cihazlara benziyorlar.

Sana fanboy etiketi yapıştırmadım ki? Baya bı yanlış anlaşma olmuş sanırım.

Apple'ın eleştiriyorum çünkü şu anki modern akıllı telefonları icat eden firma kendisine hiç yakışmayacak kadar vizyonsuzca davranıyor. Macbook'lardaki en harika özelliklerden biri olan MagSafe'i kaldırma, sırf titreşimli home butonu için 3.5 mm'yi kaldıracağım gibi saçma sapan hareketler yapmaya başladı. Geçen seneki iPhone etkinliğini eleştirdim çünkü kendileri Super Mario ve Pokemon Go(Pokemon Gönder sadece birkaç ay boyunca ilgi çekmiş sonra kitlesinin çoğunu kaybetmiş, benim gibi eski Pokemon oyunlarını severek oynamış kitlenin sevmediği bir oyundur) reklamı yaparken rakipleri sanal gerçeklik (gereksiz bulabilirsin ama Super Mario'dan çok daha iyidir), artırılmış gerçeklik (bkz: Microsoft HoloLens), yapay zeka (S8 , Google Assistant ve Google Allo) gibi geleceğin teknolojileri ile karşısına çıktı.

Apple'ın sevdiğim yanları var elbette. Masaüstü işletim sistemi olarak macOS kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum.

Demek istediğim rakipleri yapay zeka konusunda uçmuşken, gelecek vaat eden alanlara yönelmişken Apple'ın Super Mario reklamı yapması üzücü bir durum.

Kimseye fanboy etiketi yapıştırmak gibi bir amacım yoktu. Hatam varsa affola.

• Önceden iphone zenginlerin telefonuydu. artık samsung zenginlerin telefonu oldu. Artik tikilerin conconlarin masalarinda hava atmak icin samsung olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanergincan

Bitti lansman

Çok yardımcı oldunuz saolun

• Vay be tasarıma bak lansmanı izleyemedim ama tam hayallerimdeki tasarımı yapmış adamlar :D 2-3 sene sonra alırız.

Edit : biraz daha araştırma yaptım ve bu saatten sonra s8 gerisinde bir telefon kesinlikle alınmaz böbrek satıp alınası telefon :D yaağ ama zamzung kasiyi diyen arkadaşlar biraz teknoloji görsünler umarım xiaomi, meizu gibi firmalar kopyalar tasarımı ama yazılım konusunda da çok iyi iş çıkarmış samsung telefonu pc çevirebilme, yapay zeka Vs. İos dan acayip ileride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 29 Mart 2017; 20:40:47 >
  • Üstüne yumurta kırıp pişirmek serbest mi ki 🤣🤣

• Fiyata bak yuh artık, Allah şu iki firmanıda belasını versin, böyle fiyatmı belirlenir. Doları artmasına sebep olanlara ayrıca küfür ediyorum orası ayrı ama samsung bokunu çıkardı. 5000 TL nedir la
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.