Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 serisi karşınızda: Her şey yeniden başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S8+ : 4999 TL

İyice suyu çıktı bu işin...
  • S7 Edge 5.5 inç editör bey

• S7 Edge 3600 Mah batarya ile gene uzun kullanım sürelerinin şampiyonu kalacak. Olmadı be samsung :) o büyük ekranlara bu batarya yakışmadı.

Biybx hayat kurtarır mı ? Tabiki hayır. Yıllar önce apple Siriyle hayata tutunmaya çalıştı bugün kullanan var mı ? Hayır. Yeniymiş gibi gösterilen herşey ama herşey S7 Edgede fazlasıyla mevcutken kim neden alsın fazladan para verip bu cihazı ?

Ben radikal değişimler beklerdim. Radikal değişim orta tuşu kaldırmak olamaz. Orta tuş senin tarzındı imzandı. Bir mercedes ya da BMW tasarımını yeni baştan yaratmaz çünkü buna ihtiyaç duymaz. Samsungu bu yıl kurtarırsa S7 edge kurtarır. Halen dünyanın en iyi cihazı olmasıda içimizi rahatlatıyor :)

• s7 tokatlar :)

• S8=3750-3950 Bandında
    S8+= 4100-4400 Bandında

• arkadaşlar fiyat olarak çok uçuk rakamlar veriyorsunuz.ben okadar olacag
    ğını düşünmüyorum en fazla 3600 s8 fiyatı olur

• Bu telefon hem piyasada hem de mobil cihazlarda doygunluk seviyesine ulaşıldığının kanıtıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 29 Mart 2017; 19:37:1 >
  • silver0021 S kullanıcısına yanıt
    siri benim çok işime yarıyor, 7 plus ımı s8 le değiştirmeyi düşünüyordum ama ne s8 nede s8+ için değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı yok.

Dahili depolama hızı çok düşük.

Cam oranı artırmak ergonomik açıdan kavramak zor olacak.

Bixy fuzuli Türkçe verimli hakkını veremez. Bixy ekosistemi de yokki sesle komut başka cihazlara verilebilsin.

Parmak izi sensörü ortada olmalı idi cihaz zaten uzun parmak yetişemez zorlasan elinizden düşer.

Tasarımı yenilik namına birşey yok sadece home tuşunu arkaya almış oluşan boşluğu ekran ile kaplamis .

Rağbet görmez.

Kore ve Çin de 6 GB Ram ile gelecek. Kendi arayüzü filan her ülkeye 6 GB Ram olmalı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Hafıza kartı yok.

Dahili depolama hızı çok düşük.

Cam oranı artırmak ergonomik açıdan kavramak zor olacak.

Bixy fuzuli Türkçe verimli hakkını veremez. Bixy ekosistemi de yokki sesle komut başka cihazlara verilebilsin.

Parmak izi sensörü ortada olmalı idi cihaz zaten uzun parmak yetişemez zorlasan elinizden düşer.

Tasarımı yenilik namına birşey yok sadece home tuşunu arkaya almış oluşan boşluğu ekran ile kaplamis .

Rağbet görmez.

Kore ve Çin de 6 GB Ram ile gelecek. Kendi arayüzü filan her ülkeye 6 GB Ram olmalı idi.

64 ve 128 gb seçenekleri yeterli. 128 gb haziranda gelecek. 256 gb belli değil.

Dahili depolama okuma/yazma hızı 64gb depolamaya sahip telefonlarda en iyi ikinci.

Ergonomik açıdan kavraması en kolay telefonlardan biri.

Tasarımda yenlik namına bir şey yok :) Tmm

Rağbetin kralını görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linns Judy -- 29 Mart 2017; 19:46:19 >

• Bu arada; reklam videosunu da izledim. Kötülemek için demiyorum, tasarımı güzel sadece ama o kadar işleme 3000 mAh lık batarya nasıl yetecek acep bilmiyorum :/ Reklam da herkes gülüp oynuyor :D

• pek bi yenilik göremedim xzpremimum daha hoş ve yenilikçi geldi.

• İlk defa bir telefonda Bluetooth 5.0 teknolojisi var.
    5G destekli modem geleceğe yönelik bir yatırım olmuş.
    DeX gibi bir platform yapıyorsan multi-tasking işlemlerinde yetersiz kalacaktır en az 6GB Ram olmalıydı.
    Bixby henüz bu işin çok daha başında Siri ya da Cortana'ya rakip olamaz ama elbette denemek lazım.
    Kamerasının 1000FPS çekebileceği söyleniyordu ama sanırım yok. S7'nin kamerası ile arasında pek bir fark yok ikisi de Dual Pixel ve OIS'e sahip.
    O boyutta bir telefona 3000mAh yetmez bırakın bu işlemci 10nm ayaklarını her sene aynı şeyi diyorsunuz ama yine yetmiyor.

Şunu da unutmayın bugün Intel 14nm+ litografi sürecinde kalmışken ilk defa mobil PC söktürünün önüne geçti 10nm ile...
    DeX ile birlikte çoğu kişinin bilgisayar ihtiyacını da karşılayacaktır bu telefon şüphesiz klavye+mouse ile...

Windows 10 gibi artık suyu çıkmış ve karmaşık bir işletim sistemi kullanmak yerine daha basit olan Android kullanırım. Bakın bunu "mobil asla PC'yi geçemez" diyen biri olarak söylüyorum, yanılmışım zira geçmiş bile.

• Harika cihaz fakat iPhone 7+ kullanıcısını cezbedecek tek özellik mükemmel ekran-kasa oranı. Note 8'de iris tarayıcısyla ilgili gelişmeler görebiliriz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heycanlandırıcı bir etki yaratmadı bende.tasarımı iyi hoş ama aylardır biliyorduk zaten.

• 4599 TL ve 4999 TL büyük ihtimalle fiyatlar.

kaynak:
  • ön tarafta iki kamera olsa daha iyi olurdu
  • pc ye dönüştürme olayını windowstan esinlenmiş güzel bir yenilik olmuş

tek el kullanımda hiç kolay kullanılabilecek bir telefon gibi durmuyor.

S7 edge versiyonları gibi eller ister istemez kenarlara dokunacak ve istemsizce işlemler yapmazsa iyi olur.

kamera kısmında yenilik yok
    stereo hoparlorler kalkmış mono gelmiş bu konuda gerileme var
    en büyük değişim tasarım Mi Mix öncülüğünde hoş olmuş

tasarım dışında fazla bir yenilik yok.
    ülkemize de 835 li, model gelmeyecek zaten.

• 5 bin tl ye telefon olmaz. Hiç bir telefon 5 bin tl etmez edemez. Bu işin ucu kaçtı. Bu saatten sonra tepe model telefon da almam, yakınlarıma da aldırmam. Minimum 1 sene geriden takip etmek gerekiyor tepe model telefon alınacaksa.

• Guzel telefon olmus ama eksikleri giderilmis bir 5.2" model bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.