|
Bildirim
Burak Şolt, sanki sen ürün incelemesi için yaratılmışsın. Her zamaki gibi harikaydın. Belgesel bile çekip anlatabilirsin çok rahat. Mate 10 pro ile bir karşılaştırma videosu enfes olurdu.
|
Merhabalar,
işte görmek istediğim, bilgi istenen, deneyim ve paylaşmam istenen bir yorum; ben burada sizlerle bir şeyler paylaşabilmek için varım dostlar. Mesajımız Huawei'ye ulaşsın, inceleyeyim, karşılaştırayım, zevkle yaparım. |
Güzel telefon ama kusursuz değil. İstenilen satış rakamını da yakalar mı bilmem. S9 un tek kameralı olmasını anlamak da zor. Onun yüzünden bu aşırı uzun, büyük telefonu almak zorunda bırakılmış insanlar.bu da herkesin işine gelmez.
Parmak izi okuyucu yeri de hala ideal değil. Yine de piyasadaki donanımı en iyi android telefon. Bu bir gerçek. En iyi noktası da ekranı. Arayüz, yazılım ise istenileni vermiyor. Çinli firmalarının ara yüzleri daha iyi. |
Tamamını keyifle izledim. "Kusursuz Galaxy" Sloganı dışında kusursuz olma yolunda bir inceleme videosu. Burak Kardeşim; Eleştirilere daha profesyonel cevap ver. Nefesin, yüreğin ve sabrın geniş olsun. Has dairede, dost ortamında kullanacağın iddialı cümleleri inceleme videosunda daha temkinli kullan. Eleştirilere anlık, duygusal ve genel tepki verme. Bir editör olarak, buradaki yorum kısımları dahil, insanlara daha mesafeli cevaplar ver. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır ama Erdi kardeşimizin incelemelerini profesyonel buluyorum ve beğeniyorum. Erdiyi ilk günlerinden beri takip ediyorum. hangi teknolojik ürünü incelerse keyifle izlerim. kal sağlıcakla.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 1 Nisan 2018; 20:50:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 2 Nisan 2018; 0:16:08 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|