Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.238.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxllsc

Lg g2 de vardı benim güzel bi özellikti alışınca güzel oluyo hiç power tuşuna felan basmaya gerek kalmiyo ekrenda boş biyere çift tıkla kapanıyodu bi deneseniz varsa telefonu alma ihtimalim yükselecek bahane arıyorum

Böyle bir özellik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Dayanamadım geçtim siparişi yarın teslim alcam :) S9+ Gri..

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bol resim, tecrübe ve deneyimlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Dayanamadım geçtim siparişi yarın teslim alcam :) S9+ Gri..

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bol resim, tecrübe ve deneyimlerinizi bekliyoruz.

Teşekkür ederim :) Darısı başınıza.. Elimden geldiğince deneyimlerimi aktarmaya çalışırım hocam.

• Kamerası çok iyi ama daha iyi olabilirdi, olmalıydı.Pixel 2 nasıl kameraysa harika fotoğraflar çekiyor. Samsung' un doygun renk sorunu devam ediyor, yıllardır aynı haltı neden yaparlar bilmiyorum.

Galaxy S9 Plus vs iPhone X vs Pixel 2 Camera Comparison - BLIND TEST!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Mart 2018; 23:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

biri samsunga uçmayı öğretsin. çıkar çıkmaz yere çakılıyor. 5199 dediler 3990 TL ye piyasada var.

4000 gosterde alalim Sahibindeni onerme yanliz ne oldugu belli degil o cihazlarin

kardeş buradaki herkez sahibinden i 1 kez olsun kullanmıştır. sen bile birşey alırken yâda satarken ilk oraya bakıp değer bıctigin olmuştur. 3990 a sahibinde varken 5199 a almak saçma olur.

@..scream sana gelince arkadaş önce yazdigimi oku sonra cvp yaz. ben yazmışım anya sen anlatıyorsun konya.. boş muhabbetler seninki. ben bu konuda hiç bir markayı övmedim fan boy vs hikaye anlatıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

S7 edge'den S9 plus'a gecen var mı? Ekran boyutu ve kamera dısında ne gıbı farklılıklar var? Ayrıca oculus konusunda bır ıyılesme soz konusumu? Hala pıkselselerı goruyormuyuz ?

Bence degmez. S7edge cidden hizli telefon. S9 aratmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

biri samsunga uçmayı öğretsin. çıkar çıkmaz yere çakılıyor. 5199 dediler 3990 TL ye piyasada var.

4000 gosterde alalim Sahibindeni onerme yanliz ne oldugu belli degil o cihazlarin

kardeş buradaki herkez sahibinden i 1 kez olsun kullanmıştır. sen bile birşey alırken yâda satarken ilk oraya bakıp değer bıctigin olmuştur. 3990 a sahibinde varken 5199 a almak saçma olur.

@..scream sana gelince arkadaş önce yazdigimi oku sonra cvp yaz. ben yazmışım anya sen anlatıyorsun konya.. boş muhabbetler seninki. ben bu konuda hiç bir markayı övmedim fan boy vs hikaye anlatıyorsun

Boş muhabbetler ve hikaye mi anlatıyorum :) ben seni kastetmedimki neden üstüne alındın anlamadım??? Yoksa sana surekli fanboy muhabbeti yapip canını mı sıkıyorlar? Neyse tamam tamam haklısın :) Özür dilerim bir daha hikaye anlatmam ve boş muhabbet yapmam arkadaşım :)

• Geldi.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Samsung video,portre ve düşük ışıkta çok başarılı onun dışında gün ışığında daha iyi çekmiş İphone X selfie de pixel çok iyi çekmiş.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Düşük ışık ortamlarında bende de aynı sıkıntı var.
  • Heykele portre denemesi 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dün s9+ plus alarak bende aranıza katıldım. Ancak yanlış yaptığım bir olay mı va anlayamadım. Ne zaman Androide geçiş yapsam fatura bilgi servisinden kullanım detaylarına ilişkin fatura bilgisi geliyor. Normal kurulumu yaptıktan sonra whatsup iş cep gibi uygulamalar yükledim. Daha sonra fatura detaylarına 25 TL tutarında mobil harcamaları diye bir kalem eklendiğini gördüm. Yanlışlıkla birşey mi yükledim ne oldu anlamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  • Arkadaşlar peki ışık sızması muhabbeti sorununu giderdi mi ? Bu model de de ışık sızması var mı yanlardan.
  • parsan kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgili herhangi bir şey ile karşılaşmadım.
  • Pro mode ile çektim. Sadece otomatik yaptım efekt ayarını...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim S9+'ta geldi :) Toplam pakete bakınca muazzam bir telefon olmuş...

Ilk yaptığım ayar arayüz animasyonlarını rahat hale getirmek oldu. Geçişler çok güzel görünüyor. Bunun için geliştirici seceneklerini aktif edip ölçek ayarlarını değiştirmek lazım. Tavsiye ettiğim ölçek ayarları ise :

• Dün deneyecem demiştim.Yüz ve iris okumaayı beraber aktif ettikten sonra, zifiri karanlıkta bile çok rahat bir şekilde açıyor kiliti. Bu arada pro mod'da eğer telefonu sabit bir şekilde tutabilirseniz, gece çok daha güzel resimler çekebiliyorsunuz.Diyafram ayarından buu yapabliyosunuz.Ama dediğim gibi değeri çok düşürdüğünüz zaman, telefonu sabit tutmak gerekiyor.Elde biraz zor, o yüzden sabit bir ayağa monte edip, onla çekmek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boş muhabbetler ve hikaye mi anlatıyorum :) ben seni kastetmedimki neden üstüne alındın anlamadım??? Yoksa sana surekli fanboy muhabbeti yapip canını mı sıkıyorlar? Neyse tamam tamam haklısın :) Özür dilerim bir daha hikaye anlatmam ve boş muhabbet yapmam arkadaşım :)

yaptığın yorum bana geldi. bugüne kadar kimse sen hariç bana fan boy demedi diyemezde.yorum yaparken kimleri dahil ettiğini ya bilmiyorsun yâda farkında değilsin. derdim seni kırmak yâda sana laf atmak değil. ama fan boy kelimesi bana gitmeyen bir kelime bu yüzden kızgınlığım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaptığın yorum bana geldi. bugüne kadar kimse sen hariç bana fan boy demedi diyemezde.yorum yaparken kimleri dahil ettiğini ya bilmiyorsun yâda farkında değilsin. derdim seni kırmak yâda sana laf atmak değil. ama fan boy kelimesi bana gitmeyen bir kelime bu yüzden kızgınlığım

Bak inan ki sana demedim. Eğer sana diyecek olsaydım (asla çekinmem) seni alıntılar direkt söylerdim sana. Sanırım bir yanlış anlama var. Ben genel olarak konuştum bunu. Seni tanımam bilmem neden sana önyargıyla yaklaşayım ki? Neyse istemeden kırdıysam seni kusuruma bakma olur mu?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    ok o zaman yanlış anlaşılma olmus sende kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.