Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.238.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunbah

ok o zaman yanlış anlaşılma olmus sende kusura bakma

Estağfurullah... iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar demin gidip MM'de inceledim ürünü (s9+) güzel olmuş. Ses perfonmansı baya hoşuma gitti fakat ekran note 8 ile karşılaştırınca bir tık sönük gibi geldi bana. Işık sızması mağaza ışıkları altında gözlemleyemedim hiç bir aralık kalmamış gibi ekranla çerçeve arasında sızma olmaz sanırım.Telefon hızlı ve kamera güzel fakat ekran ışığının hafif daha kısık gelmesinden midir note 8 kamerası ile karşılaştırınca o da renk doygunluğu olarak note 8 daha iyi gibi geldi bana şahsi görüşlerimdir. İnceleme yeri : Kentpark /Ankara
  • En son güncellemeyi alan arkadaşlar varmı aramızda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Macbook Pro kullanıyorum. Onun şarj aletide type c, s9 plus alırsam direkt mac'in şarj aletiyle şarj etsem sorun olur mu? Kablo kalabalığı olmasın diye soruyorum.
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özellikle de video da ki renklerin saçmalığı bir tek beni mi rahatsız etti.Sırf çiçek böcek çekerken renklerin sıcak doygun olması hoş olabilirken asıl rengini bildiğimiz şeyler kadraja girince işler çirkinleşiyor.Karın rengi beyaz değil mavi,kumun rengi kil rengi,gökyüzü turkuaz insanların ten rengi kırmızı turuncuya yakın.İlk defa bu kadar renk farklılığı görüyorum bir kamerada.

• O sıkıntı hem videoda hem fotoğrafta mevcut. 20den fazla karşılaştırma videosu seyrettim herhalde , s9 plus'i doğru renkleri verdiği foto sayısı %20'dir en fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Şuan Macbook Pro kullanıyorum. Onun şarj aletide type c, s9 plus alırsam direkt mac'in şarj aletiyle şarj etsem sorun olur mu? Kablo kalabalığı olmasın diye soruyorum.

Kablosu tamam da şarj aletini kullanmayın bence, volt ve amper değerleri farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim :) Telefon çok iyi

• Heralde sistem guncellemesi ile sorunu cozerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevelationS16

Heralde sistem guncellemesi ile sorunu cozerler.

Kullandığım tüm samsung cihazlarda renkler bu şekilde, sanmıyorum güncelleme ile düzelsin, sanki samsung bile isteye yapıyor bunu.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Farkli kamera programlari bu problemi cozer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Heralde sistem guncellemesi ile sorunu cozerler.

Kullandığım tüm samsung cihazlarda renkler bu şekilde, sanmıyorum güncelleme ile düzelsin, sanki samsung bile isteye yapıyor bunu.

Bu kadar değil hiç birisi note 8 ler s8 ler renk doğruluğu konusunda başarılı s7 edge de biraz böyleydi ancak ben kamerasından memnundum renkler doğaldan canlı haldeydi ama gökyüzü turkuaz,kar mavi görünmüyordu hiç bir şekilde burada işin suyu çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Özellikle de video da ki renklerin saçmalığı bir tek beni mi rahatsız etti.Sırf çiçek böcek çekerken renklerin sıcak doygun olması hoş olabilirken asıl rengini bildiğimiz şeyler kadraja girince işler çirkinleşiyor.Karın rengi beyaz değil mavi,kumun rengi kil rengi,gökyüzü turkuaz insanların ten rengi kırmızı turuncuya yakın.İlk defa bu kadar renk farklılığı görüyorum bir kamerada.

Beyazlarda hiçbir sıkıntı yok. Büyük ihtimal efekt uygulanmış s9 kamerasına.Çünkü benim gördüğüm beyaz ile telefonun kamerasında çıkan beyazlar birbirine çok yakın.
    Edit:
    Dün çekmiş olduğum videoyu atayım.Daha youtube 4k olarak yüklememiş ama görüldüğü gibi renklerde hiçbir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 13 Mart 2018; 16:26:1 >

• quote:

Farkli kamera programlari bu problemi cozer mi?

Bilmiyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Benim S9+'ta geldi :) Toplam pakete bakınca muazzam bir telefon olmuş...

Ilk yaptığım ayar arayüz animasyonlarını rahat hale getirmek oldu. Geçişler çok güzel görünüyor. Bunun için geliştirici seceneklerini aktif edip ölçek ayarlarını değiştirmek lazım. Tavsiye ettiğim ölçek ayarları ise :

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Hayırlı olsun hocam. Kazasız sorunsuz güzel kullanım deneyimleri dilerim Bende niyetlendim ama bakalım çokta masraf yapmak istemiyorum gereksiz yere.

Bu arada animasyonların “1” den arttırılması telefonun geçiş hızlarını yavaşlatmaz mı? Tabi ki böyle bir telefonda bu hissedilmez animasyonları açarak daha hoş bir görünüm ortaya çıkar. Ama diğer düşük model kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın sizede teyit ettirmek istedim hocam.

Saygılar..

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam birde 4k 30 fps ile 4k 60 fps karşılastırsanız aralarında gercektende fark varmı?

Harekerli çekimlerde aradaki fark belli olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: xxllsc

Merhaba hocam birde 4k 30 fps ile 4k 60 fps karşılastırsanız aralarında gercektende fark varmı?

Harekerli çekimlerde aradaki fark belli olacaktır

Tamam hocam, karşılaştırdığım zaman bilgi veririm.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Cihaz alacağı akımı kendi ayarlamıyor mu acaba? Elektirik hakkında bilgim yok o yüzden soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.