quote:Orijinalden alıntı: Galatas4ray3585 ti yanlış hatırlamıosam 6 tane almıştım.Uzun bir süre sattı böyle.Defalarca 3700 lere düştü sonra.S10 çıktı yine düşecektir.Alıntıları Göster tabii ki zamanın değeri düşürmesi söz konusu ama 3300 daha aşağı Ben mesela, özellikle S9 arıyorum, S9+ büyük.... +500 mah, +2 gb ram, + 2. kamera benim için önemsiz.S10e daha da iyi ama halen bütçemin çok üzeri
quote:Orijinalden alıntı: __nikolaus__16th alsana boyutu tam ideal istediğin gibi.su geçirmez olması en önemli kriterim O kadar para vereceğim, suya düşürcem, denyonun birisi üzerine bir şey dökecek, bozulacak !mate 10 proP20 ProS9Lg G7LG v30+Hem aralarında gidip geliyorum.Hıyar Huawei P20 yi de IP67 yapsaydı ya
ironblood19 kullanıcısına yanıt G7 en mantıklı tercih hocam o zaman hem işlemciside daha yeni S9 dan , havuz içindede bizzat kullanıştım
quote:Orijinalden alıntı: __nikolaus__G7 en mantıklı tercih hocam o zaman hem işlemciside daha yeni S9 dan , havuz içindede bizzat kullanıştım S9' dan kamera perfonmansı(gece), özellikle video perfonmansı kötü.... yoksa süper telefon 3000'in altını görürse seçimden önce alırım G7 yi