Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

cihazı ilk aldığımızda hiç açmadan pili doldurmak ve öyle kullanmak doğrumu? peki sonra ne olacak.. biteceğe yakınmı koymak lazım şarja, yoksa bitincemi?

Cihazi aldiginizda buyuk ihtimal sarji olmayacak. Kapali halde dolana kadar sarj edin ve kullanin. Bitmeye yakin sarja takin. Bunu surekli devam ettirin. Pili bitirip sarja takmak omrunu kisaltir.

Eger telefonu aldiginizda sarji varsa bitirin ondan sonra kapali halde sarj edin.

ok çok faydalı oldu...

• Selamlar,

Galaxy s2'me ilk defa yeni bir firmware yükleyerek update etmek istedim. Burada bulunan firmware linklerinden orjinal 2.3.6 firmware'ini ODIN'i kullanarak yükledim fakat telefon menüsünde DevTools var ve yükledigim bir program kullandigim firmware'in rooted oldugunu söylüyor. Normalde orjinal firmware yüklendiginde böyle birseyin olmamasi gerekmez miydi? Ayrica bu durum garanti acisindan bir sorun tesgil eder mi? Rooted olarak görünmeyen orjinal bir firmware'i yeniden yüklendigimde garanti sorunu ortadan kalkar mi?
  • Hocam ellerin dert görmesin o kadar ince detaylı anlatmışsınki Allah razı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

NomadCRY hocam merhaba sII kullanıcıları klübüne de yazdım fakat konuyu yeni gördüm burdan sormam daha doğru olacak sanırım klübe yazdığım soruları aynen kopyaladım burayada,

Arkadaşlar merhaba,
    Bir kaç sorum olacak size, ara ara kaşıntı tutsada ICS'i bekliyorum diye telefona henüz dokunmadım ama ICS'in de yayınlanacağı yok öncelikle bu ICS' güncellemesi ne zaman gelecek bir tahmininiz var mı?

ikinci sorum ise dünhttp://www.unlockroot.com/ adlı siteye rastladım burdan sII'sini rootlayan arkadaşlar oldumu bir sorun yaşadınız mı

ikinci soru ile bağlantılı olarak üçüncü sorum şimdi cihazı rootladık işlem tamam, root işleminden sonra marketi kullanamıyoruz sanırım(pek sorun değil aslında applanet vb.. ekstra bir sürü uygulama var)

dördüncü sorum kies ile alakalı yine cihazı rootladıktan sonra kies üzerinden güncellemeler gözükmeyecek galiba

son sorum ise cihazı root ettim diyelim ama unroot etme ihtiyacı hissettim birden ve yine yukarıda yazmış oldugum siteden unroot ettim rootlamadan önce kullandığım market'i kullanabilecekmiyim ve yine kies üzerinden güncellemeleri görebilecekmiyim

Teşekkürler.

İyi forumlar...

kendi mesajımı alıntılamak gibi bir huyum yoktur ama

iyi forumlar...

• Arkadaslar 2.3.6 kk5 romu için hangi kerneli önerirsiniz şarj performans vs acısından ve 2.6.6 siyah kernel uygun mu sizce bu rom için
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsin

quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım diyebilirim aranıza.Ancak benim telde eko (yankı) sorunu var konuşma sırasında. Açıklamam gerekirse herhangi bir sesli görüşmede karşı taraf kendi sesini tekrar duyduğundan şikayet ediyor ve bunun sonucu olarak kaliteli bir sesli görüşme yapılamıyor.Telefonu kılıf ile kullandığımda oluşan bu sorun kılıfsız kullandığımda ortadan kayboluyor.Sorun kılıftadır demeyin lütfen çünkü 3 farklı kılıfta denedim ve üçünde de aynı sorunla karşılaştım.Dahası arkadaşımdaki s2 de aynı kılıfları denediğimizde onda sorun olmuyor.
    Gerçekten can sıkıcı bi sorun.Yurtdışı forumları araştırdığımda sesli görüşme sırasında menüden "noise cancel" olayını deaktif ettiğimiz zaman sorunun kesildiği söyleniyor.Ama her görüşmede bu seçeneği deaktif etmek gerekiyor.
    Bu gibi sorunla karşılaşan ve çözen arkadaşlarımız varsa çok yardımı dokunur bana.

bende de aynı sorun var ve kılıfı çıkardığkmda problem kalmıyor.servise vermeyi düşünüyorum

Üstad sizin cihaz garantilimi? Ben Avrupadan getirttim.Samsunglarda genel avrupa garantisi varmıdır acaba?

Benim cihaz garantili.Servise verdim.Servis kılıf kullanmayın önerisinde bulundu.Bağırıp çağırdım.Müşteri hizmetlerini aradım.Telefonu bıraktım.Bakalım ne olacak.

• quote:

quote:

NomadCRY hocam merhaba sII kullanıcıları klübüne de yazdım fakat konuyu yeni gördüm burdan sormam daha doğru olacak sanırım klübe yazdığım soruları aynen kopyaladım burayada,

Arkadaşlar merhaba,
    Bir kaç sorum olacak size, ara ara kaşıntı tutsada ICS'i bekliyorum diye telefona henüz dokunmadım ama ICS'in de yayınlanacağı yok öncelikle bu ICS' güncellemesi ne zaman gelecek bir tahmininiz var mı?

ikinci sorum ise dünhttp://www.unlockroot.com/ adlı siteye rastladım burdan sII'sini rootlayan arkadaşlar oldumu bir sorun yaşadınız mı

ikinci soru ile bağlantılı olarak üçüncü sorum şimdi cihazı rootladık işlem tamam, root işleminden sonra marketi kullanamıyoruz sanırım(pek sorun değil aslında applanet vb.. ekstra bir sürü uygulama var)

dördüncü sorum kies ile alakalı yine cihazı rootladıktan sonra kies üzerinden güncellemeler gözükmeyecek galiba

son sorum ise cihazı root ettim diyelim ama unroot etme ihtiyacı hissettim birden ve yine yukarıda yazmış oldugum siteden unroot ettim rootlamadan önce kullandığım market'i kullanabilecekmiyim ve yine kies üzerinden güncellemeleri görebilecekmiyim

Teşekkürler.

İyi forumlar...

iyi forumlar...

Kusura bakmayın görmemişim ama mobilden birkaç alıntılı mesaj yazmak imkansız gibi birşey. Cevaplamadığım çok soru var. Onların hepsini birden Pazartesi günü cevaplayacağım. Kusura bakmayın pazartesi akşamı halledeceğim. Pek vaktim olmuyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

İyi forumlar...

iyi forumlar...

Kusura bakmayın görmemişim ama mobilden birkaç alıntılı mesaj yazmak imkansız gibi birşey. Cevaplamadığım çok soru var. Onların hepsini birden Pazartesi günü cevaplayacağım. Kusura bakmayın pazartesi akşamı halledeceğim. Pek vaktim olmuyor maalesef.

Ne kusuru hocam estağfurullah,hem böyle bir konuya ön ayak olduğunuz için hem de bu vakitsizliğinizin arasında vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Bu arada size bir teşekkür borcumda 5800'dan dolayı var, konularınıza yazmamış olsamda uzaktan bir takipçinizdim, sayenizde kardeşimin 5800'ı çok daha güzel bir cihaz haline geldi onun içinde ayrıca teşekkür ederim

iyi forumlar

Saygılar

• elinize sağlık gerçekten dolu dolu bir konu olmuş sorularla çok daha dolu bir konu olacağı kesin. 3 sayfada sim unlock yada sim kilit kaldırma ile ilgili arama yaptım ama bulamadım sanırım sorulmamış. Fransadan S2 siparişi verdim haftaya gelecek ama operatör kilitli gelecek bu kodu kırmak için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberlove -- 14 Ocak 2012; 20:55:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberlove

elinize sağlık gerçekten dolu dolu bir konu olmuş sorularla çok daha dolu bir konu olacağı kesin. 3 sayfada sim unlock yada sim kilit kaldırma ile ilgili arama yaptım ama bulamadım sanırım sorulmamış. Fransadan S2 siparişi verdim haftaya gelecek ama operatör kilitli gelecek bu kodu kırmak için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. teşekkürler.

Markette ucretsiz unlock programi vardi sanirim unlock yazip aratabilirsiniz. Diger uygulamalar ucretlidir. ucret karsiligi unlock kodu satiyorlar. Googleda aratirsaniz bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost1984

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlmk

quote:

Merhaba yaw bu gs2 nin tuş kilidi sorunu herkezde varmi yoksa sadece bende mi var
    Pover tusuyla kilitliyorum açmaya kalktıgımda önce home ekranı gözukuyor sonra tuskilidi ekrani geliyor. buda beni gıcık ediyor.
    arkadaslarimda cesot cesit android tel var boyle sorun yok. odinle 2.3.6 yaptim gene ayni çozum nedir acaba. bilen varmi?

bende de aynı şekilde ama home ekranını 1sn. nin altında bir süre görüyorum. çok hızlı bir şekilde. görünmekle görünmemek arasında.

iste o beni gicik ediyor ne sacma durum ya tuskilidini acarken sinir oluyorum cozumde yok belli

Simdilik bir cozumu yok bunun. Ama Android 4 ICS ile duzelecektir.

İcs bekleyelim bari. tskler

Tus kilidi sorununu hallettim 2 kez üst üste 2.3.6 yükledim odinle hem tel ucuyor hemde tuskilidi normal artık.
    Audio boost u da gs2 kullanan arkadaslara ayriyetten tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Bende bu hafta başında beyaz modelini alarak aranıza katıldım, androide pek yabancı değilim bundan önceki telefonum Desire HD idi, ilk izlenimlerim çok olumlu yanlız bir şey dikkatimi çekti sorayım dedim, htc'de webde gezerken herhangi bir sayfaya veya metine yaklaştırdığımız zaman dışarıda kalan bölümleri ekrana sığdırıyordu ve metnin tamamını okumak açısından büyük kolaylıktı, S II'de browser ayarlarından>ekrana sığdır bölümünü işaretlememe rağmen fanatikte bir haberin metnini yakınlaştırdığımda dışarıda kalan bölümleri börebilmek için yine müdahele etmek zorunda kalıyorum, ben mi yanlış bir şey yapıyorum ihtimal ermiyorum ama yoksa bu telefonda bu özellik mi yok ?

yakinlastirmayi iki parmagini uzaklastirarak yapma, parmaginla ayni noktaya ikikez tikladiginda yazilar ekrana sigacaktir.

• Arkadaşlar telefona 2.3.6 romunu yükleyip root yapmıştım ama memnun değilim, akşam sarjdan çıkarıyorum doldurup,sabaha pil tamamen boşalmış oluyor. içim rahat değil dolayısıyla eski haline dönmek istiyorum telefonun. Türkiye orjinal 2.3.5 rom'unu yüklediğimde kernel de orjinale dönüyor mu? bunu öğrenmek istiyorum yoksa kendim mi yüklemem lazım kernel'i de?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım diyebilirim aranıza.Ancak benim telde eko (yankı) sorunu var konuşma sırasında. Açıklamam gerekirse herhangi bir sesli görüşmede karşı taraf kendi sesini tekrar duyduğundan şikayet ediyor ve bunun sonucu olarak kaliteli bir sesli görüşme yapılamıyor.Telefonu kılıf ile kullandığımda oluşan bu sorun kılıfsız kullandığımda ortadan kayboluyor.Sorun kılıftadır demeyin lütfen çünkü 3 farklı kılıfta denedim ve üçünde de aynı sorunla karşılaştım.Dahası arkadaşımdaki s2 de aynı kılıfları denediğimizde onda sorun olmuyor.
    Gerçekten can sıkıcı bi sorun.Yurtdışı forumları araştırdığımda sesli görüşme sırasında menüden "noise cancel" olayını deaktif ettiğimiz zaman sorunun kesildiği söyleniyor.Ama her görüşmede bu seçeneği deaktif etmek gerekiyor.
    Bu gibi sorunla karşılaşan ve çözen arkadaşlarımız varsa çok yardımı dokunur bana.

bende de aynı sorun var ve kılıfı çıkardığkmda problem kalmıyor.servise vermeyi düşünüyorum

Üstad sizin cihaz garantilimi? Ben Avrupadan getirttim.Samsunglarda genel avrupa garantisi varmıdır acaba?

Benim cihaz garantili.Servise verdim.Servis kılıf kullanmayın önerisinde bulundu.Bağırıp çağırdım.Müşteri hizmetlerini aradım.Telefonu bıraktım.Bakalım ne olacak.

dostum bende sorunu kılıf değiştirerek çözdüm.Şu orjinal delikli kılıf aldım şu an problem gözükmüyor.Önceki kılıf "design craft+" kılıfıydı.Onda sorun yaptı

• Selam arkadaşlar ben hafızakartını göremiyorum.mesela internetten indirdiğim biresmi hafıza kartına taşıyamıyorum yardımcı olursanız illaha bilgisayara baglamammı gerekiyo
  • İşlerin yoğunluğundan dolayı foruma bu aralar pek giremiyorum hepinizden özür dilerim kusura bakmayın arkadaşlar.
  • herkese selamlar. bende telefonu alali 3 gun kadar oldu. telefon mukemmel zaten bunu kullananlar burda yaziyor belirtmeye gerek yok heralde. 2.3.5 var surum olarak o yuzden guncelleme falan yapmadim. bu bahsettiginiz 4.0 ne zaman cikar ve bilinen bi ayrinti var mi? ne biliyim iste sarjidir menulerdir gorselliktir falan bilgisi olan varsa paylasirsa cok mutlu olurum.
    SELAMETLE..
  • Az önce SGS2 mi kiesle 2.3.6 ya guncellemek istedim " Cihazınız, Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor" hatası verdi. Sorunun çözümünü bilen var mi acaba.

Not: Kies in son sürümü yüklüdür.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • nomad kardes ellerine saglik usenmeden herkeze tek te cevap yazmissin brav. aynen devam.
    SELAMETLE..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.