Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben root filan yapmayı zaten düşünmüyorum. Kasko yaptıracağım zaten ama öncelikle kasko yapan firmanın sitesi bir açılsa ve telefon elime geçsin hemen yaptıracağım. Alırken neden yaptırmadın diyenler olur diye yazıyorum ben telefonu bir mağaza yada bir online alışveriş sitesinden almıyorum. Telefon bir tanıdığın tanıdığı vasıtasıyla direk resmi Distribütörü olan firmalardan birinden gelecek. Zaten mağazadan alsaydım da kasko olmazdı çünkü bizim şehir de teknolojik ürünlere satış sırasında kasko yapan yer yok.
  • arkadaşlar bir soru sormuştum 2 gün önce acaba cevaplayabilirmiisniz ??

*#2222# = H/W Version

bu kodu telefona girdikten 2 sn ye sonra

CAUTION!!

Menu being blocked

engelleme çıkıyor bunun anlamı nedir ? telefonun root lu olmamasındanmı kaynaklı acep ?

bunu yukarıda ses seviyesini arttırma kodu verilmişti onu yaptıgımdada aynı uyarıyla karşılaştım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar bir soru sormuştum 2 gün önce acaba cevaplayabilirmiisniz ??

*#2222# = H/W Version

bu kodu telefona girdikten 2 sn ye sonra

CAUTION!!

Menu being blocked

engelleme çıkıyor bunun anlamı nedir ? telefonun root lu olmamasındanmı kaynaklı acep ?

bunu yukarıda ses seviyesini arttırma kodu verilmişti onu yaptıgımdada aynı uyarıyla karşılaştım .

Benim cihaz rootlu ve bu verdiğiniz kodu girince hiçbir şey olmuyor. Yani münü falan çıktığı yok ya da başka bir etki olmadı. Ses seviyesini arttırma kodunu girdiğimde sorunsuzca çalışıyor. Rootsuz denemediğim için kesin bir şey diyemem ben; fakat büyük ihtimalle roottan kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Soru: Ekranda daha önce görüntülenen şeylerin izi kalıyor. Klavye bir süre açıktı diyelim, bildirim ekranını indirdiğimde gri renk üzerinde klavyenin izini görüyorum. Normal mi?

Buna ekran yanması denir. Ciddi bir sorun. Ekran filminin, ekranın ve camın değişmesi gerekir.
  • Slm emin hocam samsung galaxy w gt i 8150 telefonu almayi dusunuyorum yorumun nasil olur o telefon hakkinda.
  • Merhaba yaw bu gs2 nin tuş kilidi sorunu herkezde varmi yoksa sadece bende mi var
    Pover tusuyla kilitliyorum açmaya kalktıgımda önce home ekranı gözukuyor sonra tuskilidi ekrani geliyor. buda beni gıcık ediyor.
    arkadaslarimda cesot cesit android tel var boyle sorun yok. odinle 2.3.6 yaptim gene ayni çozum nedir acaba. bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost1984

Merhaba yaw bu gs2 nin tuş kilidi sorunu herkezde varmi yoksa sadece bende mi var
    Pover tusuyla kilitliyorum açmaya kalktıgımda önce home ekranı gözukuyor sonra tuskilidi ekrani geliyor. buda beni gıcık ediyor.
    arkadaslarimda cesot cesit android tel var boyle sorun yok. odinle 2.3.6 yaptim gene ayni çozum nedir acaba. bilen varmi?

bende de aynı şekilde ama home ekranını 1sn. nin altında bir süre görüyorum. çok hızlı bir şekilde. görünmekle görünmemek arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmk

quote:

Merhaba yaw bu gs2 nin tuş kilidi sorunu herkezde varmi yoksa sadece bende mi var

bende de aynı şekilde ama home ekranını 1sn. nin altında bir süre görüyorum. çok hızlı bir şekilde. görünmekle görünmemek arasında.

iste o beni gicik ediyor ne sacma durum ya tuskilidini acarken sinir oluyorum cozumde yok belli

• quote:

quote:

quote:

iste o beni gicik ediyor ne sacma durum ya tuskilidini acarken sinir oluyorum cozumde yok belli

Bende de oluyor. Galiba Setcpu tarzı bir uygulamadan kaynaklanıyormuş. Cihazı fabrika ayarlarına çevirmeniz gerekebilir. Benim de yapmam lazım; ama yedek al, geri yükle vs. ile uğraşmak istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Simdilik bir cozumu yok bunun. Ama Android 4 ICS ile duzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercandedem

Slm emin hocam samsung galaxy w gt i 8150 telefonu almayi dusunuyorum yorumun nasil olur o telefon hakkinda.

Eger butceniz daha ileriye gidemiyorsa onerebilecegim bir telefon. Cikan cogu telefonu mutlaka bir sekilde incelerim. Gittim Media Markt a detaylica inceledim. Ve Galaxy W ana konusundan da gordugum kadariyla herkesin begendigi bir telefon. Ama daha iyileri de alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Ocak 2012; 19:10:46 >
  • cihazı ilk aldığımızda hiç açmadan pili doldurmak ve öyle kullanmak doğrumu? peki sonra ne olacak.. biteceğe yakınmı koymak lazım şarja, yoksa bitincemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

quote:

Simdilik bir cozumu yok bunun. Ama Android 4 ICS ile duzelecektir.

İcs bekleyelim bari. tskler

• ıyıaksamlar arkadaslar. öncelikle böyle bir sayfanın açilmış olması bizim için çok iyi emeği geçen herkese tşk ederim. dün itibariyle bende galaxy s2 telefon sahibi oldum.
    benım soyle bir sorunum oldu bugun 3g yı actırdım fakat bır turlu goruntulu gorusme falan yapamadım ayrıca internete baglanırkende edge denmi 3g denmı baglanıyor anlayamadım. avea hat kullanıcısıyım avea bayısınede ugradım onlarda kurcaladı ama yapamadılar bu konuda bılgısı olan var mı ayrıca 3g yı kullanabılırsem bunu acıp kapatabılecegım bır program onerebılır mısınız ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

2 Ay sonra Malezya-Tayland yurtdışına gidecegim. iphone 4s ne kadara alabilirim?

Hiç eczaneye gidip yarım kilo kıyma istediniz mi?

Üstad buraya yazmamın sebebi şudur:
    Eski mesajlarımda görebilirsiniz SS''im suya düştü çalışmıyor. Onun yerine yeni telefon alabilirsin gibisinden teselliler aldım, ben de buraya yazıverdim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

cihazı ilk aldığımızda hiç açmadan pili doldurmak ve öyle kullanmak doğrumu? peki sonra ne olacak.. biteceğe yakınmı koymak lazım şarja, yoksa bitincemi?

Cihazi aldiginizda buyuk ihtimal sarji olmayacak. Kapali halde dolana kadar sarj edin ve kullanin. Bitmeye yakin sarja takin. Bunu surekli devam ettirin. Pili bitirip sarja takmak omrunu kisaltir.

Eger telefonu aldiginizda sarji varsa bitirin ondan sonra kapali halde sarj edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

ıyıaksamlar arkadaslar. öncelikle böyle bir sayfanın açilmış olması bizim için çok iyi emeği geçen herkese tşk ederim. dün itibariyle bende galaxy s2 telefon sahibi oldum.
    benım soyle bir sorunum oldu bugun 3g yı actırdım fakat bır turlu goruntulu gorusme falan yapamadım ayrıca internete baglanırkende edge denmi 3g denmı baglanıyor anlayamadım. avea hat kullanıcısıyım avea bayısınede ugradım onlarda kurcaladı ama yapamadılar bu konuda bılgısı olan var mı ayrıca 3g yı kullanabılırsem bunu acıp kapatabılecegım bır program onerebılır mısınız ???

Eger bildirim cubugunda 3G veya H+ yaziyorsa 3G den baglaniyor demektir. Eger bu yazilar yazdigi halde internete giremiyorsaniz sorun hattinizdan kaynaklaniyor. Avea ile gorusun.
  • İlk sayfadaki NomadCRY nin mesajları dışındaki mesajları siliyorum haberiniz ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

İlk sayfadaki NomadCRY nin mesajları dışındaki mesajları siliyorum haberiniz ola.

İlk sayfada soru olarak yer alan mesajları gereksiz mesaj olarak silmişiniz Gereksiz olduğunu bilsem yazmazdım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

İlk sayfadaki NomadCRY nin mesajları dışındaki mesajları siliyorum haberiniz ola.

İlk sayfada soru olarak yer alan mesajları gereksiz mesaj olarak silmişiniz Gereksiz olduğunu bilsem yazmazdım ya

Hocam kolay olsun diye kopyala yapıştır yaptım. :D Gereksiz değil tabiki katkılarınız için çok teşekkür ederim. NomadCRY zaten alıntılamıştı mesajınızı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.