Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eybabi

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

El-Soru: Ekran kilitli ve kapalıyken, ekranı açmak için home ya da kapama tuşuna bastığımda veyahut telefon görüşmem bittiğinde telefonu kulağımdan çekip, konuşmayı bitirmek için ekrana dokunmak istediğimde ekranın açılması 1-2 saniye arası sürüyor. Sorun nedir acep?

SetCPU programıyla ilgili.Ben yükleyip kaldırmıştım ama sorunum devam ediyordu fabrika ayarlarına döndürdüm sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: eybabi

Arkadaşlar ben yarın bu telefondan almayı düşünüyorum doğubanktan. Telefonun alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir, çakma olduğunu nasıl anlarım . Yada hangi ülke malı daha iyidir, hangi dükkandan alınmalıdır, istanbul içinde bildiğiniz başka bir mekan varmıdır alabilmek için. Hangi fiyata alsam iyidir (eğer fiyatları takip ediyorsanız tabi.) Birde S II almaya değermi bu kadar fiyat farkı için, Galaxy S ' i 650 ye alabiliyorum garantisiz kutulu kayıtlı halde. S II yi de 1100 civarlarında aldım diyelim bu halde, 450 lira fark vermeye değer mi sizce?

Çakma olduğunu anlamak için deha olmaya gerek yok elinize alın yeter.Nereden alacağınız konuda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

valla hocam gerçeğinden daha orjinal çakma yapıyolar elime almamın yeterli olmayacağını biliyorum. Örneğin ekran ısıya duyarlıdır felan gibi trickler aldım ama başka şeyler duyabilirim belki diye sordum.

Telefonu acin kamera acin wi fi ye baglanin biraz gezinin zaten kendini beli eder. Bir de ilk mesajdaki test code larini uygulayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

Selamlar unlock root adında bir program varmış hic uğraşmadan tek tıkla root yapıyormuş bunu deneyen var mıdir gerçek olamayacak kadar basitgeldi bana

Evet dogru bir bilgi. Sorun cikarmiyor bunun anlatimini yapacagim yakinda.
  • Soru: Odin ile daha düşük sürümde bir firmware yüklersem sorun olur mu?
  • NomadCRY hocam merhaba sII kullanıcıları klübüne de yazdım fakat konuyu yeni gördüm burdan sormam daha doğru olacak sanırım klübe yazdığım soruları aynen kopyaladım burayada,

Arkadaşlar merhaba,
    Bir kaç sorum olacak size, ara ara kaşıntı tutsada ICS'i bekliyorum diye telefona henüz dokunmadım ama ICS'in de yayınlanacağı yok öncelikle bu ICS' güncellemesi ne zaman gelecek bir tahmininiz var mı?

ikinci sorum ise dünhttp://www.unlockroot.com/ adlı siteye rastladım burdan sII'sini rootlayan arkadaşlar oldumu bir sorun yaşadınız mı

ikinci soru ile bağlantılı olarak üçüncü sorum şimdi cihazı rootladık işlem tamam, root işleminden sonra marketi kullanamıyoruz sanırım(pek sorun değil aslında applanet vb.. ekstra bir sürü uygulama var)

dördüncü sorum kies ile alakalı yine cihazı rootladıktan sonra kies üzerinden güncellemeler gözükmeyecek galiba

son sorum ise cihazı root ettim diyelim ama unroot etme ihtiyacı hissettim birden ve yine yukarıda yazmış oldugum siteden unroot ettim rootlamadan önce kullandığım market'i kullanabilecekmiyim ve yine kies üzerinden güncellemeleri görebilecekmiyim

Teşekkürler.

İyi forumlar...

• arkadaşlar tele kurduğumuz oyun yada uygulamaların isimlerini değiştirebiliyormuyuz??

örneğin Frontline Commando oyununu kurdum menüdeki oyuna ait simgenin adında FLCommando yazıyor, ancak yazı birleşik olduğundan tek satıra sığmıyor ve en sondaki "o" harfi alt satırda kalıyor ve bende bu görüntüyü sevmiyorum. FL den sonra boşluk bırakılsa yani FL Commando yazsa, bu sayede Commando yazısı da alt satıra düşecek. bunun gibi iconların olduğu birçok uygulamam mevcut. bunların isimlerini değiştirme şansım var mı acaba, varsa nasıl??
  • Bende bu hafta başında beyaz modelini alarak aranıza katıldım, androide pek yabancı değilim bundan önceki telefonum Desire HD idi, ilk izlenimlerim çok olumlu yanlız bir şey dikkatimi çekti sorayım dedim, htc'de webde gezerken herhangi bir sayfaya veya metine yaklaştırdığımız zaman dışarıda kalan bölümleri ekrana sığdırıyordu ve metnin tamamını okumak açısından büyük kolaylıktı, S II'de browser ayarlarından>ekrana sığdır bölümünü işaretlememe rağmen fanatikte bir haberin metnini yakınlaştırdığımda dışarıda kalan bölümleri börebilmek için yine müdahele etmek zorunda kalıyorum, ben mi yanlış bir şey yapıyorum ihtimal ermiyorum ama yoksa bu telefonda bu özellik mi yok ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

quote:

Soru: Telefonumla Samsung marka Wi-fi destekli televizyonumu kumanda edebilmek yani telefonu kumanda olarak kullanabilmek istiyorum. Nasıl yaparım?

El-cevap: Marketten Samsung Remote adlı uygulamayı indirin. TV ve telefonun aynı ağa bağlı olduğundan emin olun. Programı açın. Refresh'e basın. TV'nizi bulacak. Dokunun. Sonra TV ekranında bir uyarı belirecek. İzin ver diyin. Bir kere izin verdikten sonra tekrar tekrar sormayacaktır. Ve telefonunuzu artık kumands olarak kullanabilirsiniz. Şu kadar söyleyeyim kesinlikle ama kesinlikle TV'nin kendi kumandasını kullanmamaya başlayacaksınız. Samsung Remote'un o kadar göze hoş gözüken görsel bir tasarımı, kullanışlılığı ve fonksiyonları var ki şaşırıp kalacaksınız.

Merhaba
    konunun yeri burasımı tam emin olamadım ama konuyu biraz açmak ve daha aydınlatıcı olmak adına biraz cevabı açabilirmisiniz ?
    bende samsung b650 var.
    modeme kablo ile bağlı.
    telefon wifi ile bağlı ama all share uygulaması televizyonu görmüyor.
    ağ ayarlarında yapılması gereken ayarları biraz cevap kısmında açarsanız memnun olurum .
    ben beceremedim çükü.
    tskler.

B650 ile Allshare uygulamasını kullanamazsınız. Televizyonunuzda Allshare özelliği yok sanırım. Yapılması gereken bir ayar yok aynen anlattığım gibi yapacaksınız. B650'de sanırım DLNA yok. Ayrıca ağa wi-fi ile bağlı olması gerek kabloyla değil. Wi fi usb adaptör desteklemiyorsa bu özelliği kullanamazsınız.

hocam bundan emin misiniz? bende 46c750 samsung ile deniycem dlna var biliyorum, ama kabloyla aga bagli olsa ne farkeder ki?

bu arada dlna takilamdan oynatiyor demissiniz de , limit nedir? 720pler nasil? 1080pler nasil? veya bitrate mi konussak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Bende bu hafta başında beyaz modelini alarak aranıza katıldım, androide pek yabancı değilim bundan önceki telefonum Desire HD idi, ilk izlenimlerim çok olumlu yanlız bir şey dikkatimi çekti sorayım dedim, htc'de webde gezerken herhangi bir sayfaya veya metine yaklaştırdığımız zaman dışarıda kalan bölümleri ekrana sığdırıyordu ve metnin tamamını okumak açısından büyük kolaylıktı, S II'de browser ayarlarından>ekrana sığdır bölümünü işaretlememe rağmen fanatikte bir haberin metnini yakınlaştırdığımda dışarıda kalan bölümleri börebilmek için yine müdahele etmek zorunda kalıyorum, ben mi yanlış bir şey yapıyorum ihtimal ermiyorum ama yoksa bu telefonda bu özellik mi yok ?

Muhtemel oradaki bir fotograftan dolatyi oluyordur

• Yahu bugün herşey güzel giderken telefonda öyle bir olay oldu ki bütün moralim hevesim kaçtı

Kısaca özetliyeyim;

Arkadaş telefonla beni aradı 1-2 dakika normal görüştük daha sonra sesimi alamamaya başladı, başta sesimin efektli(veya derinden) geldiğini ve sanki sesimin belirli aralıklarla telefondan uzaklaşıyormuş gibi kaybolduğunu söyledi ben başta Turkcellden zannettim bir iki yeri daha aradım aynı şekilde başta normal sesimi aldılar ama daha sonra aynı sorunlar oldu, problemin yaşandığı sırada hoperlörü bir iki defa açtım kapadım fark edecek mi diye hoperlöre her geçtiğimde sesimin düzeldiğini söylediler, bu arada ben karşı tarafın sesini sorunsuzca duydum hiçbir sıkıntı olmadı, telefonun ayarlarına girdim mikrofon ayarı v.s. var mı diye ama gözüme çarpmadı, yani telefonu daha dün aldım şarjını sabah doldurdum akşam uzun süreli ilk görüşmemde bu sorun çıktı, yazılımsal mı donanımsal mı bilemiyorum sağlam olsun diye samsung mağazasından aldım şimdi ne yapacağımı bilemiyorum kafayı sıyaracam resmen daha dün aldığım telefonu götürüp aldığım yere versem mi yoksa basit bir hatamı anlayamıyorum, bu konuda bana akıl verecek arkadaşlara şimdiden minnettar kalacağım. Teşekkürler

• mükemmel bi paylaşım mükemmel bi emek..
    ellerinize sağlık hocam..,
  • Arkadaslar 3 haftalik SGS2im tualete dustu. Aldiktan sonra hemen bataryayi ve sim karti cikardim. Sonra sac kurutma makinasiyla kuruttum (tabi once bezle bayagi sildim). Ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar.

sorum şu, yaklaşık 5 ay önce 2.3.3 stock rom yüklü olarak aldığım telefonu geçtiğimiz günlerde kies üzerinden,pil süresinin daha iyi olduğunu düşündüğüm, 2.3.5 e güncelledim. mevcut ana bant sürümü de xxki4 olarak görünmekte.
    güncelleme sonrası kullanım şeklim değişmese de pil süresinde hissedilir derece azalma söz konusu. 4 saatlik normal bir kullanımda pilin %40 azalması gibi.
    bunun bir çözümü var mıdır? yoksa eski sürüme(2.3.3) dönmem konusunda yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

Arkadaslar 3 haftalik SGS2im tualete dustu. Aldiktan sonra hemen bataryayi ve sim karti cikardim. Sonra sac kurutma makinasiyla kuruttum (tabi once bezle bayagi sildim). Ne yapmaliyim?

ne duruyorsun hemen bir telefoncuya götürmen lazımdı ... içi açılacak onun sonra adam özel spreyle falan temizleycek .. çabuk ol:
  • Root'u kaldırıp orjinal rom'a dönmek istiyorum bu mümkünmüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 14 Ocak 2012; 13:17:33 >
  • merhabalar. çalışmalarınız gerçekten takdire şayan...
    ben galaksi s 2 de titreşimin daha fazla artırma yöntemi var mı onu merak ediyorum. ayarlardaki kısmı zaten en yüksekte fakat dışarda duyulmuyor. teşekkürler...................
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Benim 2 tane problemim var. Birincisi Root'u kaldırıp orjinal rom'a dönmek istiyorum bu mümkünmüdür?
    Asıl sorun ise telefonumu kapatıyorum fakat 3 sn sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. Bu sorunun çözümü nedir acaba bir fikri olan var mı?

Adamı döverler ama değil mi, insan birinci sayfaya bir bakar :))

Şaka bir yana birinci sayfayı iyi inceleyin.

11- Fabrika ayarlarına dönmek root'u kaldırır mı?

El-cevap: Hayır kaldırmaz. Odin ile orijinal FW yüklemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Arkadaslar 3 haftalik SGS2im tualete dustu. Aldiktan sonra hemen bataryayi ve sim karti cikardim. Sonra sac kurutma makinasiyla kuruttum (tabi once bezle bayagi sildim). Ne yapmaliyim?

ne duruyorsun hemen bir telefoncuya götürmen lazımdı ... içi açılacak onun sonra adam özel spreyle falan temizleycek .. çabuk ol:

Pirincin icinde 2 gun bekledi ve acildi fakat dokunmatik ekran calismiyor. Tuslar calisiyor acip kapatabiliyorum fakat dokunusumu ancak cok bastirirsam bazen anliyor. Ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: myomeroz

quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Benim 2 tane problemim var. Birincisi Root'u kaldırıp orjinal rom'a dönmek istiyorum bu mümkünmüdür?
    Asıl sorun ise telefonumu kapatıyorum fakat 3 sn sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. Bu sorunun çözümü nedir acaba bir fikri olan var mı?

Adamı döverler ama değil mi, insan birinci sayfaya bir bakar :))

Şaka bir yana birinci sayfayı iyi inceleyin.

11- Fabrika ayarlarına dönmek root'u kaldırır mı?

El-cevap: Hayır kaldırmaz. Odin ile orijinal FW yüklemelisiniz.

Hocam bir kac sey denedim fakat yapamayinca yazdim zaten asil sorun telefonun kendiliginden geri acilmasi. bayagi arastirdim ama bu konuda birsey bulamadim. telefonu kapatiyorumvgeri aciliyo kendiliginden. acaba fikri olan varmi bu konuda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Pirincin icinde 2 gun bekledi ve acildi fakat dokunmatik ekran calismiyor. Tuslar calisiyor acip kapatabiliyorum fakat dokunusumu ancak cok bastirirsam bazen anliyor. Ne yapmaliyim?

Geçmiş olsun.servise götürmekten başka bir yol yok gibi.durumu belirtin güzelce.cebinizden biraz para çıkar gibi.umarım fazla olmaz

• merhaba bir sorum var

*#2222# = H/W Version

bu kodu telefona girdikten 2 sn ye sonra

CAUTION!!

Menu being blocked

engelleme çıkıyor bunun anlamı nedir ? telefonun root lu olmamasındanmı kaynaklı acep ?

bunu yukarıda ses seviyesini arttırma kodu verilmişti onu yaptıgımdada aynı uyarıyla karşılaştım .

bir diğersorum ise bende 4gb lık bir sd kar var bunun içindeki verileri ( foto vs.) telefon hafızasına kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim ? ben menülerden bulamadım kopyalamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 10 Ocak 2012; 17:43:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.