Valla ben begendim cok guzel bi telefone cikardilar. En azindan iphone a rakip adam gibi bir telefon var artik.
Arka kapak siyah olan özellikle çok kötü gözüküyor Fakat beyaz modeli çok güzel. Bana göre yeterli bi üstünlükle geldi cihaz. En çok hoşuma giden ise 4.6 yerin 4.8 inch olması. Note bekliyorum suan haftasonuna inşaallah gelecek. Elde çok büyük duruyor. Ama 4.8 çok ideal bence. Note dan sonra bunu düşünüyorum. Yeni aksesuarlar da çok güzel. Harici batarya şarj üniteli şarj standı çok güzel.
samsung tasarım özürlü telefonlarına bir yenisini daha eklemiş. halbuki ben çok farklı bir telefon oluşturmuştum kafamda. çin malı çakma telefonlar gibi gözüküyor. bu nasıl bi tasarım anlayışıdır arkadaş...
quote:Orijinalden alıntı: This is it samsung tasarım özürlü telefonlarına bir yenisini daha eklemiş. halbuki ben çok farklı bir telefon oluşturmuştum kafamda. çin malı çakma telefonlar gibi gözüküyor. bu nasıl bi tasarım anlayışıdır arkadaş... Keşke tasarımı biraz daha güzelleştirselerdi. Önceki dönemde HTC nin modelleri için tasarımın kötülüğünden bahsedilip S2 nin tasarımı beğeniliyordu. Şimdi ise One x in tasarımı s3 ten daha iyi duruyor.