Şimdi Ara

★★★ SAMSUNG GALAXY SIII RESMİ BİLGİLER - VİDEOLU ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ★★★ SAMSUNG GALAXY SIII RESMİ BİLGİLER - VİDEOLU ★★★

Resmi Samsung Galaxy S 3 Teknik Özellikleri

Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi + Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü
    1.4GHz hızında dört çekirdekli (Quad-Core) işlemciye sahip ARM Cortex-A9 Exynos 4412 çipseti
    4.8 inç 1280 x 720 piksel Super AMOLED Gorilla Glass 2 ekran (32o DPI) (Mali 400 Grafikler)
    1GB RAM
    8MP LED flaşlı, arkadan aydınlatma sensörlü arka kamera
    1.9MP görüntülü görüşme için 720p HD video kaydı yapabilen ön kamera
    16/32/64GB Dahili hafıza seçenekleri ve 64GB’a kadar MicroSD kart ile artırılabilir hafıza
    2100 mAh batarya (çıkarılabilir pil)
    136.6 x 70.6 x 8.6 mm boyutlar
    133 gr ağırlık
    Bluetooth 4.0, WiFi Direct, DLNA, MHL uyarlanabilir micro-USB port bağlantıları
    Dahili NFC çipi
    S Beam, Share shot, AllShare Play, AllShare Cast, Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom, Face slide show özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedCebir -- 3 Mayıs 2012; 23:23:30 >

• unpack başladı hala fake konular
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

unpack başladı hala fake konular

Fake değil engadget bilgileri bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

unpack başladı hala fake konular
    Daha cihazı bile görmedik. Biraz daha sabır bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Alıntıları Göster
    cihaz bu. olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Alıntıları Göster
    Bu da beyz modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedCebir -- 3 Mayıs 2012; 21:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MedCebir

Bu da beyz modeli

Alıntıları Göster
    böle ozellik mi olur s2 ile ayni ozellikler bir cekirdek fazla beklentileri karsilamaz htc one x alirim valla ama guzel bisey gelir konu fake dandik ozellikler koyulmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

böle ozellik mi olur s2 ile ayni ozellikler bir cekirdek fazla beklentileri karsilamaz htc one x alirim valla ama guzel bisey gelir konu fake dandik ozellikler koyulmus

Alıntıları Göster
     ★★★ SAMSUNG GALAXY SIII RESMİ BİLGİLER - VİDEOLU ★★★ ★★★ SAMSUNG GALAXY SIII RESMİ BİLGİLER - VİDEOLU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedCebir -- 3 Mayıs 2012; 21:35:56 >

• quote:

★★★ SAMSUNG GALAXY SIII RESMİ BİLGİLER - VİDEOLU ★★★ ★★★ SAMSUNG GALAXY SIII RESMİ BİLGİLER - VİDEOLU ★★★

Alıntıları Göster
    İphone daki siri benzeri "S Voice" uygulaması çıkarılmış
    Ayrıca cihazım 16gb 32gb ve 64gb modelleri olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedCebir -- 3 Mayıs 2012; 21:55:09 >

• quote:

İphone daki siri benzeri "S Voice" uygulaması çıkarılmış
    Ayrıca cihazım 16gb 32gb ve 64gb modelleri olacak.

Alıntıları Göster
    İşte bu çok iyi.
    Kablosuz şarj özelliği yüklenmiş.

2100 mah batarya var bu arada.
  • quote:

İşte bu çok iyi.

Alıntıları Göster
    olmamış kardeşim. olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

olmamış kardeşim. olmamış

Alıntıları Göster
    Bence s2 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Bence s2 daha iyi

Alıntıları Göster
    ilk izlenime göre, sanki büyük yenilik getirmiyor gibi..

Samsung Galaxy S2 ye sahip olanların almasına gerek yok gibi..

Tasarımı bir kademe yukarıya çekip, ele aldığınızda hissedeceğiniz ilk dokunuş hissi artırılmış gibi duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

ilk izlenime göre, sanki büyük yenilik getirmiyor gibi..

Samsung Galaxy S2 ye sahip olanların almasına gerek yok gibi..

Tasarımı bir kademe yukarıya çekip, ele aldığınızda hissedeceğiniz ilk dokunuş hissi artırılmış gibi duruyor..

Beklenti daha üsttü ama yine de az değil yenilikler.
    En kötü duran 8 mp kamera ve arka kapak
  • quote:

İşte bu çok iyi.

Alıntıları Göster
    Kablosuz şarj özelliği gerçekten çok güzel....ama bence diğer özellikleriyle galaxy S2'ye nazaran çok cezbedicek bi yanı olmamış...HTC one X'i tek geçerim...Ama tasarımı çok hoş olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Bence s2 daha iyi

tip hariç s2 hiç bir konuda bu cihazdan iyi değildir. kendimizi kandırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachy58

Kablosuz şarj özelliği gerçekten çok güzel....ama bence diğer özellikleriyle galaxy S2'ye nazaran çok cezbedicek bi yanı olmamış...HTC one X'i tek geçerim...Ama tasarımı çok hoş olmuş :D

htc one xle karşılaştırırsak tegra işlemciye göre Sııı deki işlemci daha stabil ve daha performanslı çalışacağına inanıyorum. Tasarım daha hoş olabilirdi. Nexsus ile aynı ekranı kullanıyor sonuç olarak sII ekranına göre daha iyi. 1 gb ramden daha fazla bir ram beklerdim fakat şuan için fazlasıyla yeterli olucaktır.

Yalnız 4'8 inç biraz fazla gibi git gide tablet haline geliyor telefonlar :)

Kısacası fiyatı çok önemli bu durumda. Wireless sarj özülliği çok çokta önemli bir durum değil die düşünüyorum. En mantıklı rakibi olan htc one x ile yanyana alıp enine boyuna incelemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgacxx -- 3 Mayıs 2012; 23:15:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

quote:

htc one xle karşılaştırırsak tegra işlemciye göre Sııı de cortex işlemci olduğundan daha stabil ve daha performanslı çalışacağına inanıyorum. Tasarım daha hoş olabilirdi. Nexsus ile aynı ekranı kullanıyor sonuç olarak sII ekranına göre daha iyi. 1 gb ramden daha fazla bir ram beklerdim fakat şuan için fazlasıyla yeterli olucaktır.

walla hocam dediklerinde haklı olabilirsin...hatta samsung dahada iyi olabilir...ama ben niyeyse bu touchwiz arayüzüne hiç ısınamadım...sense çok başka dünya o sebepten ön yargılı bakıo olabilirimde :DD ama ne olursa olsun telefonların zaten biri 4 çekirdek 1.4 ghz işlemci...diğerinde 4+1 çekirdek 1.4 ghz işlemci...ikişside 4.5''den büyük ekran ve full hd...bence arada çok büyük fark olmaz....asıl farkı markaların müdaavimleri belirler :DDD

• quote:

quote:

quote:

htc one xle karşılaştırırsak tegra işlemciye göre Sııı de cortex işlemci olduğundan daha stabil ve daha performanslı çalışacağına inanıyorum. Tasarım daha hoş olabilirdi. Nexsus ile aynı ekranı kullanıyor sonuç olarak sII ekranına göre daha iyi. 1 gb ramden daha fazla bir ram beklerdim fakat şuan için fazlasıyla yeterli olucaktır.

walla hocam dediklerinde haklı olabilirsin...hatta samsung dahada iyi olabilir...ama ben niyeyse bu touchwiz arayüzüne hiç ısınamadım...sense çok başka dünya o sebepten ön yargılı bakıo olabilirimde :DD ama ne olursa olsun telefonların zaten biri 4 çekirdek 1.4 ghz işlemci...diğerinde 4+1 çekirdek 1.4 ghz işlemci...ikişside 4.5''den büyük ekran ve full hd...bence arada çok büyük fark olmaz....asıl farkı markaların müdaavimleri belirler :DDD

One x deki 5. çekeridek tamamiyle batarya için ve 500 mhz onu performansa katmıyalım :) Tegra işlemcilerin bit oranı düşük olduğu için rame çok yüklendiği söylentiler arasında. Cortex a9 bu sebeple daha stabil çalışabilir diye düşünüyorum ama arayüz mevzusu tamamen tercih meselasi aslında ama htc nin sense arayüzde telefonu yoruyor gibi :):) Ama dediğin gibi arada dağlar kadar fark olacağına kesinlikle bende inanmıyorum :) Bakalım test sonuçlarında neler çıkıcak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

One x deki 5. çekeridek tamamiyle batarya için ve 500 mhz onu performansa katmıyalım :) Tegra işlemcilerin bit oranı düşük olduğu için rame çok yüklendiği söylentiler arasında. Cortex a9 bu sebeple daha stabil çalışabilir diye düşünüyorum ama arayüz mevzusu tamamen tercih meselasi aslında ama htc nin sense arayüzde telefonu yoruyor gibi :):) Ama dediğin gibi arada dağlar kadar fark olacağına kesinlikle bende inanmıyorum :) Bakalım test sonuçlarında neler çıkıcak :)

Aynen öle cano dedklerin doğrudur...:DD ayrıca dediğin gibi sense dooru teli fazla yoruyo...şarjı ve rami kemiriyo ama ram 1gb olunca herşeye yetiyo :DDD

Seninde dediğin gibi bekliyelim bakalım test sonuçları ne olcak :DDD

Hadi Herkese İyi Forumlar...:DD Bekleyenlere Hayırlı Olsun :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.