Bildirim
★★★CEP TELEFONU KAMERALARI KARŞILAŞTIRMA VİDEOLARI★[Ana Konu]★★★
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Elinize sağlık, üst ve orta segment diye ayırsanız sanki daha iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim,
umarım hepimize faydalı olur.
Önerinizi düşünmedim değil ama bazen orta sınıf üst sınıfla, alt sınıf orta sınıfla karşılaştırılıyor.
Konunun karmaşık hale gelmemesi için ayırmadım açıkcası.
.
.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 5 Aralık 2018; 20:29:42 > -
Bu listeye meizu16th'de girmeli esas kafa karıştıran model o.
Haklısınız,
bir iki video buldum ben de bu sabah.
Biraz daha araştırıp konuyu güncelleyeceğim. -
Eline sağlık hocam. Daha fazla karşılaştırma gelirse süper olur takipteyim (: -
Teşekkür ederim, sağolun.
Video araştırmaya devam ediyorum.
Sizlerden gelen talep ve desteklerle daha geliştireceğiz konuyu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mi8 lite ile mi a2 kıyasını izledim korkunç bir farkla mi8 lite önde detay olsun, ışığı yakalama, yeşilin ton farklılığı filan hele ışık azaldığında gün batımında mia2 hiç görüntü alamıyor kullandığı sony sensörde iyi bir mobil lens güneş ışığını hiç yakalayamamış kütüklü bölümde sanki ay ışığı var :( sony gözümde dip yaptı resmen. Aklıma geldi birde hiç o diyafram rakamlarına bakmamak lazım herhalde her şey lenste ve sensörde bitiyor zannedersem gece biraz ışık yakalayacak diye detaydan ve tonlamadan vazgeçmek mantıklı değil pek.
Evet hocam;quote:
Orijinalden alıntı: Lithaunans
Hocam mi8 lite ile mi a2 kıyasını izledim korkunç bir farkla mi8 lite önde detay olsun, ışığı yakalama, yeşilin ton farklılığı filan hele ışık azaldığında gün batımında mia2 hiç görüntü alamıyor kullandığı sony sensörde iyi bir mobil lens güneş ışığını hiç yakalayamamış kütüklü bölümde sanki ay ışığı var :( sony gözümde dip yaptı resmen. Aklıma geldi birde hiç o diyafram rakamlarına bakmamak lazım herhalde her şey lenste ve sensörde bitiyor zannedersem gece biraz ışık yakalayacak diye detaydan ve tonlamadan vazgeçmek mantıklı değil pek.
yazılı değerler her zaman bekleneni veremeyebiliyor.
Bir sürü etken var fotoğraf kalitesinde.Fotoğrafı her telefon farklı işliyor.
Örneğin Asus zenfone 5 ile 5z aynı kamera deniliyor ama arada belirgin kalite farkları var.
Diyafram açıklığı arttıkça odak noktasını etkiliyor ve detay kaybına sebep oluyor telefonlarda.
Bu arada konuyu tablet bölümüne taşımışlar, sebebini anlamadım, yönetici arkadaşa özel mesaj attım.
-
Telefonları tablete benzettiler herhalde onlarda izlemiş videoları
Edit; eyvah eyvah tam kör noktaya attılar diğer markalar filan gitti bütün uğraş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 6 Aralık 2018; 22:18:31 >
İnşallah düzeltirler,
o kadar emek harcadım, daha da güncelleyecektim -
Konu güncellendi.
Eklenen:
Huawei Mate 20 Lite - Honor Play
Huawei Mate 20 Lite - Xiaomi Mi 8 -
Konu güncellendi.
Eklenen videolar:
Asus Zenfone Max Pro - Xiaomi Mi A2
Asus Zenfone Max Pro - Xiaomi Mi A2 Lite
Xiaomi Mi A2 - Xiaomi Mi A2 Lite -
Elinize sağlık. 2000 tl ye kadar olan varmi tavsiye edeceğiniz guzel fotoğraf ceken
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
İşlem hızı ve performası da iyi olan , güncel tasarımlı Xiaomi mi 8 lite bütçenize uygun.
Çift kameralı, OIS desteği bulunmuyor
Bir de eski tasarımlı, performans+ekran+ses yönündee iyi OIS destekli HTC U Ultra modeli mevcut.
Tek kameralı -
Teşekkürler hocam 1600 civarinda bakiyorum aslinda ama fotograf kalitesinden dolayi 2000 e ciktim. Galiba o fiyatlara yok. Performansindan ziyade fotograf önemli benim icin. Xiaomi mi a2 ve huawei p20 lite fotograf olarak karar veremedim hangisi daha iyi
İki modelin kıyaslama videosu:
Xiaomi Mi A2 - Huawei P20 Lite:PhoneWorldyoutubeXiaomi Mi A2 Vs Nokia 6.1 Plus Vs Huawei P20 Lite | The Ultimate Camera Comparison | Camera Testhttps://www.youtube.com/watch?v=TcPqpcR5IV4
Kararı sizin vermeniz en doğrusu.
.
.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 10 Aralık 2018; 11:45:43 >
-
Konu güncellenmiştir.
Eklenenler;
Meizu 16th - Xiaomi Mi 8 - Samsung Galaxy S9+
Meizu 16th - Xiaomi Mi 8
Meizu 16th - Huawei P20 Pro -
Xiaomi mi8 lite mi yoksa Huawei p20 lite mi önerirsiniz. Önceligim kamera
Kağıt üstünde Mi 8 Lite daha iyi özellikte kameraya sahip.
Ama karşılaştırmalı fotoğraflarla tam olarak anlayabiliriz.
Kıyaslama videosu bulamadım.
İki model farklı fotoğraflarda birbirinden daha iyi performanslar sergileyebilirler.
Fikir vermesi açısından iki modelinde Mate 20 ile kıyaslamasını paylaşayım.
Mi8 Lite - Mate 20 Lite :Clear TechyoutubeMi 8 Lite vs Mate 20 Lite!🔥 La batalla decisiva entre Huawei y Xiaomihttps://www.youtube.com/watch?v=hHQIE5lhQpc
P20 Lite - Mate 20 Lite :https://www.youtube.com/watch?v=FBxH2266N0Q
İşlem Performansı olarak Mi 8 lite daha iyi bir model.
Benzer içerikler
- pttavm telefon alınır mı
- pwm dimming nedir
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X