Şimdi Ara

__Samsung Galaxy sIV aksesuar__ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalboran

S4 için aşağıdaki kılıf mükemmel. Ben bu telefonu alacak olanlara tavsiye ederim, şimdilik bundan güzel bir kılıf görmedim.

Spiegen Galaxy S4 Case Neo Hybrid
    http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html

__Samsung Galaxy sIV aksesuar__

Bu kılıftan Türkiye'de bulabilirmiyim

• O kılıf henüz Türkiye'ye gelmedi, geldiyse de ben hiçbir alışveriş sitesinde görmedim. Ancak yakın zamanda hepsiburada.com'da veya telefon aksesuarı satan başka alışveriş sitelerinde satışa çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Mayıs 2013; 21:23:52 >
  • quote:

O kılıf henüz Türkiye'ye gelmedi, geldiyse de ben hiçbir alışveriş sitesinde görmedim. Ancak yakın zamanda hepsiburada.com'da veya telefon aksesuarı satan başka alışveriş sitelerinde satışa çıkacaktır.

İstanbul'da bi arkadaş satıyor. Sağ salim teslim alınca referans olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

quote:

S4 için aşağıdaki kılıf mükemmel. Ben bu telefonu alacak olanlara tavsiye ederim, şimdilik bundan güzel bir kılıf görmedim.

Spiegen Galaxy S4 Case Neo Hybrid
    http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html

Bu kılıftan Türkiye'de bulabilirmiyim

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Bumblebee-SGP-NEO-Hybrid-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-S4-SIV-i9500-Retail-Box/881629624.html

Bunu alsak nasıl olur?

• Hybrid i getiren patlatır işi
    ben bir beyaz bir sarı bir de kırmızı alacağım
  • Orijinal olup olmadığını bilmiyorum
  • Merhabalar geçenlerde hepsiburadadan Sgp Neo Hybrid sipariş ettim 59 liraya 3gün içerisinde kargo bana ulaştı fakat açtığımda içinde 50 liralık olan Slim armor çıktı bende ikisi arasında gidip geliyordum neo da karar kılmıştım fakat bunu görüncede hoşuma gitti .kargoyu geri gönderip işte işlemleri takip edip yenisini beklemek 1 hafta daha sürecekti o yüzden aradaki 10 lirayı yakıp Slim armoru kullanmaya başladım bundan memnunum herkese tavsiye ederim telefonu birazcık kabalaştırıyor gibi ama en azından o sağlamlık hissini veriyor alet bu kılıf sayesinde. Acaba neo hybrid kullananların izlenimleri neler ?Bir de protective cover + ı merak ediyorum sizce Sgp Slim armordan daha mı iyidir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.